כיוון רגישות עכבר של לוגיטק

יש לי מפעם לפעם בעיות של חוסר דיוק בתנועת הסמן שלא מהיר ו/או מדויק מספיק או ניתקע לשניה בכל מיני משחקים וזה כמובן גורם ל"פיספוסים" חיפשתי בהגדרות העכבר במחשב אך לא מצאתי שום אפשרות כיוון.
האם יש משהו שפיספסתי. אודה על העזרה. מדובר על מחשב שולחני עם מערכת הפכלה professional10.WIN

arseny92

Well-known member
מנהל
יש לי מפעם לפעם בעיות של חוסר דיוק בתנועת הסמן שלא מהיר ו/או מדויק מספיק או ניתקע לשניה בכל מיני משחקים וזה כמובן גורם ל"פיספוסים" חיפשתי בהגדרות העכבר במחשב אך לא מצאתי שום אפשרות כיוון.
האם יש משהו שפיספסתי. אודה על העזרה. מדובר על מחשב שולחני עם מערכת הפכלה professional10.WIN
עכבר Bluetooth או אלחוטי, יש לוודא שהסוללות אינן מתחילות להיגמר, כמו כן יש להרחיק כל אמצעי שידור אשר יכול לחפוף בגלל קירוב יתר, למשל נתבי רשת אלחוטית, טלפונים אלחוטיים (לא סלולריים אלא אלו אשר מתחברים לעמדת טלפון קווי, במידה והעמדה קרובה לעכבר, יש להרחיקה ככל הניתן (במידת הצורך ניתן להשתמש בכבל טלפון ארוך יותר) ), ובמידה והמחשב במטבח, אז מיקרוגל פועל קרוב מדי גם יכול להפריע
טווח 2.4GHZ אינו בר תקן, ולכן משומש עבור מלא דברים

רוב הדברים שהמלצת עליהם נימצאים במרחק סביר לדעתי (האמת שלא ברור לי לגמרי מה זה מרחק סביר) לגבי שאר הדברים לא ניתן לשנות, ולכן השאלה עדיין האם ניתן לעשות משהו בהגדרות העכבר במחשב לשיפור התפקוד

arseny92

Well-known member
מנהל
רוב הדברים שהמלצת עליהם נימצאים במרחק סביר לדעתי (האמת שלא ברור לי לגמרי מה זה מרחק סביר) לגבי שאר הדברים לא ניתן לשנות, ולכן השאלה עדיין האם ניתן לעשות משהו בהגדרות העכבר במחשב לשיפור התפקוד
מרחק סביר הוא לא פחות משלושה וחצי מטרים
לגבי כיוונון, זה לא הכי עוזר במקרה שתיארת (תקיעת העכבר, כלומר העכבר בכללי מתנתק מהמחשב לשנייה, ולכן לא ניתן לכוונן משהו שאיננו), באתר לוגיטק ייתכן ותמצא יישום עזר לעכבר, אך סביר למדי שזה לא יעזור לך, אולי רק יעזור לכוון את הרזולוציה (DPI) לכל יישום/משחק עבור צרכים שונים, אך לא יותר מזה

למעלה