כיוון שבזמן האחרון זה באופנה...

AlteX

New member
כיוון שבזמן האחרון זה באופנה...

גם לי יש שאלתית אחת...
אולי עוד מעט יתחילו כאן ויכוחים בסגנון "שלי יותר שאלתית משלך!", למרות שכולם בוודאי יגידו שהשאלתיות לא קובעת...
בכל מקרה, דיברנו על התחלות, אז מה אתם אומרים על המצב הבא... התחלתם לעבוד במקום חדש ופגשתם שם מישהי שמוצאת חן בעיניכם, או לחילופין - עובדת חדשה וחמודה ביותר הגיעה למקום העבודה שלכם. האם תתחילו איתה או שמבחינתכם אין לערבב בין עבודה וזוגיות? ואם מישהי שעובדת איתכם מתחילה איתכם? האם תדחו אותה רק בגלל שאתם עובדים ביחד? האם מבחינתכם יש הבדל בין להתחיל עם מישהי בעבודה ולהתחיל עם מישהי בכל מקום אחר? האם זה יהיה קל יותר או קשה יותר מבחינתכם? נכתב במין זכר (עקב שם הפורום), אך מיועד גם לבנות מין ה-
...

tokit

New member
יש הבדל מבחינתי..

וההבדל הוא שאם אחד משנינו יפגע ממערכת היחסים או שאם תהיה פרידה חד צדדית, עדיין צריך להמשיך לעבוד יחד ולראות את בן הזוג לשעבר מדי יום. עוד בעיה בהקשר זה היא "הנשמות הטהורות" הקיימות בכל מקום עבודה, הריכולים והרינונים. אם מישהו במקום העבודה ימצא חן בעיניי, אתן לזה צ'אנס רק במקרה ואני מרגישה שיש פה סיכוי למערכת יחסים רצינית. אני גם אשתדל לנסות ולהסתיר את זה משאר העובדים, לפחות בהתחלה. לא כל זוגיות יכולה להתקיים במצב בו נמצאים יחד כל היום, הן בעבודה והן מחוצה לה. יש זוגות שמעדיפים שלכל אחד יהיה את המרחב שלו. אל יודעת אם זה יותר קל או קשה מבחינתי, אולם בעייתיות מסוימת אני רואה פה בכל מקרה.

זה תלוי בכמה צמוד אתם עובדים יחד

במידה ואתם כפופים אחד לשני בעבודה , אז הייתי ממליצה לחשוב על המצב היטב כי זה באמת יכול להביא בסופו של דבר לתוצאות לא נעימות( ריכולים מגעילים וכו') אבל מבחינה שנייה זה יכול להביא לאהבה גדולה ומקסימה אז בעצם שים זי_ על כל מי שמקנא ולא מפרגן!

AlteX

New member
בעיה קטנה... ../images/Emo35.gif

יש אצלי בעבודה כמה וכמה בחורות חמודות, ובינתיים אני לא ממש יודע עם ממי / ממי...
להתחיל...
בכל אופן! גם אני, בתור רומנטיקן, לא הייתי רוצה לתת לדברים שנחשבים לבעייתיים במציאות, ביניהם מקום עבודה משותף, להפריע לי לפחות בנסיון להתחיל קשר, ושמחתי לשמוע סיפורי הצלחה
בעניין ריכולים אני מאוד משתדל לא לתת להן להשפיע עליי. ריכולים הם עניין הרכלנים ולא שלי.

אין לי מושג מה נכון לרוב,

אבל אני את אהבת חיי פגשתי בעבודה. אם הייתי מכירה אותו בכל מקום אחר - הייתי אולי יותר החלטית, אבל בסופו של דבר, כשרוצים, יש דרכים לעשות זאת. למשל, כשאומרים לאדם "בוא נשב יחד בקפיטריה" זה לא מחייב ולא מאיים, וכך אפשר להתחיל לגלגל עניינים. יותר בזהירות. מצד שני, במקרה שלי בן זוגי לעתיד חשב לאורך זמן רב, שאני לא חברותית ואין לי עם מי לשבת בקפיטריה

miss prissy

New member
רומנים בעבודה...

כמעט אין חברה שאין בה רומנים סודיים (וגברברת אף יכולה לחזק את דבריי) מקום עם ריכוז של גברים ונשים בד"כ מועד לפורענות... אני אומרת שגם ככה קשה למצוא מישהו נורמלי ושישנה משיכה הדדית ואסור לתת למשהו כמו עבודה משותפת להפריע!! אז לוקחים סיכון...בכל דבר בחיים צריך לקחת סיכון ולפעמים הסיכון משתלם וזה שווה הכל. לדעתי גם יותר קל להתחיל עם מישהו/מישהי בעבודה כי יש הכרות מוקדמת וגם לפחות נושא אחד משותף + חברים משותפים שיכולים לרחרח את השטח

גברברת

New member
אכן מסכימה לדברי שרון .מהחברה

בה אני עובדת יצאו לפחות שתי חתונות שאני יודעת עליהן... ובטח עוד לא נאמרה המילה האחרונה

uzish

New member
מי יודע, אולי גם לך יהיה פעם מזל..

אם ירצה השם, אפילו סוסות פיסחות יכולות לפגוע...

AlteX

New member
מסכים בהחלט!

וזה אומר שגם יש סיכוי שאם אי פעם יצא לי להתחיל עם מישהי בעבודה, גם היא תסכים...
נראה לי שיש כאן פורום רומנטיקנים אמיתיים...

למעלה