כיוון שמשעמם החלטתי לקחת יוזמה ולכתוב הודעה

psycho girl297

New member
כיוון שמשעמם החלטתי לקחת יוזמה ולכתוב הודעה

אני מצטערת אם כבר דיברו על זה פה אבל אני חושבת שיהיה נחמד אם כל אחד יגיד את הפרק האהוב עליו והכי פחות אהוב עליו (אני יודעת שזה קשה למצוא אבל תשתדלו) ולמה? אני יתחיל הפרק הכי פחות אהוב עליי הוא 1.2 הפרק עם הוינדגו אני לא ממש יודעת למה אבל הוא פשוט פחות מדהים ומותח ומפחיד כמו כל שאר הפרקים של הסידרה, אבל הוא עדיין נהדר. לעומת זאת הפרק האהוב עליי הוא הפיילוט, איך שהוא בכל סידרה הפיילוט תמיד מדהים במיוחד בעל טבעי, הוא כל כך מפחיד שמאז שראיתי אותו והתאהבתי בסידרה אני לא יכולה לראות את הסידרה בחושך, אני פשוט לא מסוגלת.

MikeyRHCP

New member
מממ...../images/Emo58.gif

הפרק הכי פחות אהוב עליי הוא .road kill 2.16... הוא פשוט לא עניין אותי ממש ולא מצאתי בו הרבה. הפרק האהוב עליי... (הוא משתנה כל הזמן...אבל...) הוא mystery spot 3.11... פשוט פרק גאוני לדעתי. באמת אחד הטובים. וכל הנאום של הטריקסטר בסוף הוא פשוט אדיר. בהחלט אחד הרגעים הטובים.

Charmed Or

New member
הוא מפחד שתגנבי לו את הטריקסטר.../images/Emo112.gif

[הוא מאוהב בו בסתר! XD]

OMG...

אני במקומך לא הייתי מדבר.. י'אוהבת סאם אחתתתתתתתתתתתת....XDDDDD

Charmed Or

New member
מה אתה מנסה להשמע חכם!../images/Emo112.gif

זה לא עובד.

darklighter

New member
הממ...../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הכי פחות אהוב זה קל זה 108- הפרק עם החרקים וגם 1.13 עם קאסי
הכי אהוב זה ממש קשה לבחוררררררררררררררר... מעונה 1: 101, 105,106, 121-122 מעונה 2: 214, 220, 221-222 מעונה 3: כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל הכי חזקים מבחינת עלילה זה כל הפרקים בין 309-312 ויש עוד מלא פרקים טובים אבל אלה הכי זכורים לי...

Charmed Or

New member
נמנמ.../images/Emo112.gif

פרקים פחות אהובים: 201, 113, תחילת עונה 3. [עד פרק 3 בערך.] אבל זה לא אומר שהם גרועים, אלא שאני פחות אוהבת אותם. פרקים אהובים: בעונה 1: 105, 106, 112, 120, 121-22. בעונה 2: בעיקרון 221-222 הכי הרבה. בעונה 3: 312 ללא ספק ^^ ואו, ממש קשה לבחור. בכללי אני חושבת שרוב הפרקים מעולים, והאחרים טובים.

למעלה