כיוון שעכשיו כבר התחיל לו יום חדש

כיוון שעכשיו כבר התחיל לו יום חדש

יום רביעי, 4.9.02 הריני מברך את כל חברי הפורום ומשתתפיו: בוקר טוב לכולנו, יום טוב ונעים. ושיהיה לנו בפורום זה, היום ובימים הבאים, הרבה ריקודי עם: חוויות, מידע, שאלות ותשובות, חידות ופתרונן וכו´. כן ונזכרתי גם: שנה טובה לכולנו, הרבה ריקודים ושמחה לנו ולכל בית ישראל. ואתם חברי היקרים, אנא מכם: את כל ברכותיכם ליום זה ולשנה החדשה, אנא שרשרו תחת הודעה זו. אם יש לכם ראש פרק חדש הקשור לריקודי עם - פתחו, בבקשה, הודעה נפרדת. אודה לכם על שיתוף הפעולה.

שנה טובה, מבורכת, ומפוייסת לכולנו.

חבריי היקרים לפורום. אני רוצה לברך אתכם, את בני ביתכם, ואת משפחותיכם, בברכת חג שמח, בברכת שנה טובה, בשנת שלום, בשנת פיוס, בשנת הבנה, בשנת סובלנות, בשנת פירגון, בשנת תרבות דיבור, בשנת פורום מהנה, מעניין, מחכים, תומך, עוזר, ומלא חברים נוספים, שנה של רגליים בריאות, לרקוד עד כלות. שנה מוצלחת לרוקדים, למדריכים,וליוצרים. שנה בה, מירי ועדה היקרות לא יתגוששו יותר, שנה בה, חנה מחיפה תמצא סוף סוף בן זוג. שנה בה, אנחנו לא נשגע את ירון, והוא אותנו לא. שנה בה, פושפושית תצליח עם????? החדש. שנה בה, אפסיק להיות רגיש מדי, ולא אענה באגרסיביות. שנה בה, דינדונית תכיר לפורום את שכנתה :פניה". שנה בה, החברשל לא יקבל מדי פעם ג´ננה וינחת עלי. שנה בה, לימור תמתן את התבטאויותיה. שנה בה, המחיקון של ירון יתקלקל. שנה בה, הנשוי הנחמד ימשיך להיות כזה. שנה בה, כרמל עזרא ימשיך לפתור חידות ולפרגן לכולם. שנה בה, מירי תחכים אותנו בחידותיה,ובכתיבתה בפורום. שנה בה, עדה תמשיך להיות המקורית שלנו. שנה בה, אביגל המקסימה תשאר בתמימותה הרכה. שנה בה, הנשואה מהמרכז תעבור קצת אלינו לדרום. שנה בה, נקבל בריזה כייפית מהים. שנה בה, זקנמוךקרח יגדל שיער וימשיך להלהיב אותנו בשנינותו. שנה בה, אם שכחתי מישהוא שימחל לי. שנת חיוכים לנו ולכל עם ישראל, ונאמר אמן. חג שמח מכל ה-
. יום טוב.

בי

New member
וואווו !!!

אחרי כזאת ברכה מפורטת באמת כבר לא נשאר כלום להוסיף, אז "רק" שנה טובה לכל משתתפי הפורום, הגלויים והסמויים, להם ולמשפחותיהם. ואם השנה באמת תהיה טובה, אז זה יהיה "רק" ענק.

די גמרת לי את כל הברכות ../images/Emo13.gif

מה אפשר לברך אחרי דבר שכזה. ומופע הסטנד-אפ של פניה יצא בקרוב לדרכו, מקסימום אשלח הזמנות פה

ועיקר שכחתי

[URL='target=_blank'] שנה מלאת אור ואהבה לכולנו[URL='target=_blank'] [/URL][/URL]

פלורנס1

New member
|ברכות אף פעם לא נגמרות - לדינדונית

מישהו יקר אמר לי פעם שמילים יפות חוזרות על עצמן אבל תמיד הן נאמרות בצורה שונה עם תיבול שונה, מפי אדם שונה ולא משנה שהן חוזרות על עצמן תמיד כיף לשמוע ברכה, או מילה יפה ולמרות מה שאמרתי. (מילות קסם) אז לכל חברי הפורום שתהא זו שנת התחדשות וצמיחה,שנת עבודה פוריה למען הכלל והפרט, מתוך רוב בריאות ואושר, שנת בטחון שנה בה תראו ברכה והצלחה בכל אשר תעשו. בקיצור שנה טובה ומתוקה והמון ריקודים יפים.

שכחת אותי

אבל לא נורא אני מחזירה לך ברכה מכל הלב כל מה שאמרת ולא צריך לחזור על כך. לך ולכל החברים

עלי כהן

New member
שנת ירידה באינפלציה

(שמעון) פרס הצליח להוריד את האינפלציה הכלכלית מ- 400 אחוזים לרמה סבירה פחות או יותר (אינפלציה היא ת מ י ד אינה סבירה!!!) . לא מעט אנשים מנסים להילחם בתופעה - כולל מנהל הפורום ירון וכותב שורות אלה ושמו להם למטרה להוריד את האינפלציה המפלצתית בריקודי עם - נאחל שהמשימה הזאת תעלה יפה בשנה הבעל"ט. אז - שנה טובה לכולם, שנת ריקודים מהנים וטובים ושנת ירידה באינפלציה לרמה סבירה של 2 עד 4 אחוזים ( כמו האיחולים בכלכלה ).

effyba

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשנה טובה לכם../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

[URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]שנה טובה ומבורכת[/URL]

עממי

New member
לעלי ידידי

שתהיה לך שנה טובה ושנראה אותך קצת יותר. בקשר לאינפליציה - שכחת לציין שהתכנית להורדת האינפליציה היתה של יצחק מודעי ז"ל ואתה בהחלט צודק ששמעון פרס דחף את התוכנית ובלעדיו כראש ממשלה התוכנית לא הייתה מצליחה. כל טוב עממי

עלי כהן

New member
מי ה"מודעי" וה"פרס" של ריקודי העם?

בסדר - נוטל על כתפי את החטא הנורא ששכחתי את שר האוצר דאז מודעי ופרס "רק" דחף וגו´, אבל משאלתי הדחופה היא שיקום "מודעי" ו"פרס" גם לריקודי העם בישראל ויעשו להדברת האינפלציה והשטפון המאיים הזה!!!!!!

עממי

New member
לעלי היקר

בכוונה לא נכנסתי לקטע של ריקודי העם, היות והעלת את זה שוב אסביר את הבעיה. אין בארץ מישהו היכול לפקח על כמות הריקודים החדשים. שים לב ליוצר שהוא "הנוסע המתמיד" למחנה בחו"ל, כל נסיעה כזו הוא צריך להביא חומר חדש, כלומר - האינפלציה בריקודי עם חדשים הגיעה גם לחו"ל, אולי זו ההזדמנות לקרוא לארגון המדריכים להגביל את מספר הריקודים של כל יוצר לאחד בלבד תוך סינון יותר יעיל כך שכמות הריקודים בהשתלמות תרד משמעותית. אין מספיק זמן ללמד את ריקודי ההשתלמות, אני מאמין שברגע שהכמות תרד - האיכות תעלה. ישנם הרקדות "נסיוניות" שבם מנסה היוצר שהוא גם המרקיד כמעט בכל שבוע ריקוד חדש שלו - אני לא מאמין שפניה אליהם תעזור. כרגע ישנה מגמה של חזרה לריקודים ישנים, נקווה שמגמה זו תמשך. שנה טובה וחג שמח עממי

2404311

New member
ירון מישר

אני מבקשת ממך להוריד את התגובה של מירי אתה יודע למה אני מתכוונת לפני שיהיה פה פיצוץ אמיתי את התגובה שלי הורדת עכשיו ברגע זה תוריד גם את שלה אני מחכה. לי-מור

ר´ נחמן מברסלב ../images/Emo63.gif

אמר : "צריך לרקוד בכל יום, במחשבה או במעשה" אז אני מאחלת לכל חברי הפורום רקודים כל השנה. ואם לא בכל יום "במעשה" הרי שאם נרקוד "במחשבה" גם אז תבוא השמחה. אז שנה טובה ורוקדת.

לכל חברי הפורום!!!

אני מאחלת לכם: שנה של שלום ושלווה בין כולם בכלל ובין חברי הפורום בפרט שנה של שלום ובטחון (הגיע הזמן, לא?) שנה של הצלחה בכל מה שרק תרצו, בריאות טובה, מצב רוח טוב, אושר (וגם קצת עושר לא יזיק) והמון המון[URL='target=_blank'] [/URL]ריקודים! [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]שנה טובה ומתוקה לכולם!!! [/URL]

גם השנה

כל שנה ושנה מוריק הדשא, ועולה החמה ויורד המטר. כל שנה ושנה אדמה מתחדשת ומלבין החצב, ומזהיב ההדר. בכל שנה נולדים אנשים לרוב, לדמעות ולצחוק, לאחווה ושנאה, ויש מישהו הרוצה רק בטוב גם השנה.

למעלה