כיוון שרבים הצטרפו לאחרונה אני

שירי71

New member
כיוון שרבים הצטרפו לאחרונה אני ../images/Emo39.gif

מתנדבת להתחיל שרשור חדש של מי אנחנו... אז אנחנו שנינו בני 30 ומתחתנים בגן האמנים בסוף אוקטובר, נמצאים כאן בפורום כבר כמה וכמה חודשים, שמלה עוד אין (אולי מחר נחליט) גם צלם אין, אבל יש DJ - מיכה שוסטר מ"רק מוזיקה" אותו הכרנו בחתונה של חברים... מתפללים שלא יהיה לנו גשם, מקווים לטוב, אה כן, רב מ"צהר" (לא ידוע מי עדיין) ולא, עדיין לא נרשמנו ברבנות, הזמנות מתכננים לעשות לבד, טבעות כבר יש, עיצוב חופה אולי לבד ואולי לא...עיצוב אלבום לבד נעשה... זהו, מקווה שגם האחרים הוותיקים והחדשים יצרפו כאן מי אתן/אתם כדי שנרגיש פחות זרים!

הדסים

New member
אז ככה...

אנחנו בני 29 , התחתנו בערב ט"ו באב 3/8/01 בחוף הים של קיבוץ פלמחים והיה מדהים. כנראה שהתמכרתי וגם בגלל כל העזרה שקיבלתי אני עדיין נמצאת בפורום די הרבה ואני מאוד אשמח לייעץ ולעזור בכל דרך אפשרית... (את כל סיפור החתונה כבר כתבתי וזה קצת ארוך אז תסלחו לי שאני לא חוזרת עלזה, אם יש שאלות ספציפיות אני אענה בשמחה) וכמובן בהצלחה לכל המתחתנים שבדרך

אתי@

New member
אנחנו רונן ואתי שטרודל ../images/Emo23.gif

(מישהי בפורום הציעה לי במייל שנחליף את שם המשפחה לשטרודל...) מתחתנים ב - 10/10 ב"בלוודר" בראשל"צ. DJ - חנן דרוב צילום - סיגל שגב הזמנות - עושים לבד שמלה - "עמנואל" חליפה - "מאייר" טבעות - הסתבכנו קשות (כמו תמיד
) רבנות - הולכים היום בתקווה לא לחטוף תקריזה על השטויות שלהם.

וגם אנחנו....

נועה 30 רועי 24 (ושוב, זו לא טעות
) מתחתנים בקפריסין ב 17.9 חתונה אזרחית ובירוק על המים ב7.10 חתונה רפורמית (בית דניאל הרב אזרי) d.j ארז משבלול צלם גיא לב מאילן לורנצי שמלת כלה- קומודה מירושלים המדהימות מאפרת- אתי אלבכרי תסרוקת- מריה הזמנות כניראה לבד
טבעות עדיין אין שכחתי משהו?

h_i

New member
...

אז כה שנינו בני 27 ורוצים להתחתן במאי 2002. מחפשים מקום באזור תל אביב וצפונה. נמצאים כרגע במסע חיפושים נרחב ומקוים לטוב... עם כל היתר, כמובן שעוד לא התעסקנו.

dorlim

New member
צוות דורלים

דורון בן 27 לימור בת 29 אחרי כמעט 4 שנים של חברות, הצעת נישואין מדהימה (אם תרצו נספר לכם אח"כ) והתמכרות קולקטיבית לפורום... נמצאים בשלב שאחרי סיבוב (לא קטן) בין מקומות שונים. נותרנו עם שתי אלטרנטיבות : גני כנען בחודש מרץ או לימון אירועים בחודש פברואר. (ביקשנו את עזרתכם אתמול ודווקא הפעם לא נענינו...)

petel

New member
אני כבר המלצתי על גני כנען...

אני לא יודעת אם אתם רוצים דיעה של מישהי שמתחתנת שם ומשוחדת כמוני... אבל אני אזכיר שוב, אני ממש אוהבת את הגן הזה. אני חייבת לציין שאנחנו מאוד מרוצים גם מהיחס במקום וזה פרט מאוד מאוד חשוב

תמרה*

New member
ירון ואני התחתנו ב- 22/5

בליד הנחל צלם: סטודיו אילן הלד מחיפה תקליטן: אמיר כהן מתטא שמלה: יאיר ג´רמון(רק דברים טובים יש לומר עליו) בגדי חתן: דורין פרנקפורט טבעות: ראומה (אבן גבירול בת"א, ליד לחם ארז) רב: הרב ויצמן מהרבנות בעפולה

*שיר

New member
אנחנו...

אנחנו מבוגרים בגילנו אך צעירים ברוחנו... הוא בן 36, היא בת 30 (וקצת). מתחתנים רפורמית ביום ששי, 14/9, ב"אגדת דשא", קיבוץ משמרות. רב - הרב מיכאל בוידן מבית דניאל DJ - פלסטלינה (עופר בר או אורן) צלמת - תמי פורת (לא צלמת חתונות) שמלה - טל בק, בגדים לחתן - גולף וקסטרו-מן הזמנות - ברגעים אלה הן מטיילות ברחבי הארץ... עוצבו ע"י גיסי המוכרשר והודפסו בדפוס הוד, ת"א (אחלה שירות)

גילי24

New member
וגם אנחנו

אנחנו נורא, אבל נורא עסוקים בזמן האחרון (בניסיון נואש לסיים חובות לימודיות לפני החתונה), ולכן מבליחים מדי פעם לביקור קצר בפורום. בכל אופן, גילי, בת 24, וצ´ול בן 25 מת"א. מתחתנים ב-20.9 ב"עדן על המים" בניר אליהו. שמלה: יאיר ז´רמון (כן, וגם אני אבק לרגליו של הגדול מכולם) קייטרינג: שישקו די-ג´י: אלעד ממקסימום מוסיקה טבעת: ראומה מאבן גבירול איפור: אתי אלבכרי שיער: רוני פרנקל הזמנות: אנחנו בעיצומו של תהליך החלוקה והשיגור (מה שלא מוסיף לנו שקט נפשי וזמן לעצמנו...)

th

New member
גילי...אפשר לשאול כמה

לקחו לכם בניר אליהו ובשישקו? ובכלל איך היחס והמקום בניר-אליהו.. תודה מראש.

גילי 25

New member
אז ככה...

בניר אליהו לוקחים 10$ לאדם בקיץ, ואצל שישקו זה תלוי במס´ המוזמנים ובכושר ניהול המו"מ... לנו זה עולה 34$ למנה, לא כולל מע"מ, כי אנחנו מתחתנים באחד הימים המבוקשים ביותר לחתונה בעונה (יום חמישי בספטמבר)
לגבי ניר אליהו, היחס הוא ממש נפלא. חבורה של אנשים טובים ונחמדים (בצורה לא דביקה). המקום ממש יפה עכשיו אחרי שהם בנו את המבנה החדש, וזה כיף לשלב קבלת פנים וחופה בחוץ עם אירוע בפנים. בקיצור - אני ממליצה בחום.

sariteran

New member
הי גילי, לא ידעתי שגם אתם..

...לקחתם את שישקו! אנחנו מתחתנים איתם ב- 12.9 ונשמח לספר חוויות (למרות שכבר שמעתי שהם מדהימים לפחות מעשרה אנשים שונים). מזל טוב, שרית.

גילי 25

New member
גם אני שמעתי רק מחמאות

על שישקו. האמת - אין צורך במחמאות ממקור שני. הטעימות דיברו בעד עצמן. כבר בפגישה הראשונה איתם אתה מרגיש אתה בידיים טובות וסופר מקצועיות, נכון? בלי ספק, אחד מנותני השירותים שאנחנו הכי שלמים ומאושרים איתם

saritusha

New member
רעיון טוב לספר על עצמנו ../images/Emo24.gif

אנחנו מתחתנים ב 13.11.01 בגן הקסום. חוץ מזה, כלום לא סגור. קנינו גם בית בחודש האחרון כך שאנחנו בסידורים כפולים. הספקנו גם להרשם ברבנות בגלל המשכנתא. אז זהו, עכשיו אנחנו מתחלים עם צלם, תקליטן, שימלה וכל השאר. אבל לעומת כל מה שעברנו זה כבר שטויות...

סרינה

New member
אנחנו...

סרינה וגיז´ול, בני 27 (הוא) ו-26 (אני). התחתנו ב-24.6 ב"מקום בטבע" הקסום. מוזיקה: צביקה בירן שקצת איכזב. אוכל: "ממטבחו של שף" שהיו נהדרים. הם גם דאגו לעיצוב החופה היפהפה. שמלה: "רגעים בלבן" - היה מחוכי אבל שווה. רב: דניאל רוטשטיין מפ"ת. מומלץ בחום. צלמים: רינת ומאיר שמאי מכרכור. פשוט נהדרים, ולא יקרים. וזהו! :) ס.

רק על עצמנו לספר ידענו...

* שירי ושגיא (26, 27) * יער בחדרה 12.9 * שמלה - פנינה טורנה * חליפה - אייזק רוזנבאום * צלם (סטילס) - נועה´לה מ"לובק´ה" * צלם (וידאו) - גלעד שחר * DJ - עמית קורן (אינפיניטי) * רב - הרב דוד לוין * הזמנות - לבד * טבעות - ראומה * עיצוב חופה ושולחנות - פרידה פבלו וזהו...

אז אנחנו (בתיקווה לא לשעמם את מי

שקורא את זה כאן בפעם הארבעים ושתיים...) יעל (28) וצביקה 27) התחתנו עכשיו בלאס וגאס חתונה רפורמית בגן האמנים ב - 30 לספטמבר (אחרי התקפי לב קלים...) גן האמנים היו מקסימים במיוחד. לוקחים גשר תאורה ועששיות על העצים, וחופת מיני מילניום (אם זה אומר משהו למישהו...) רב - הרב אזרי מבית דניאל שמלה - ונטורה (מדידה ראשונה ביום חמישי) די ג´יי - אילן הניק מקליינטה המדהים צלם - הסטודיו של אמיר הזמנות - דפוס דנה (מוכנות ויחולקו עוד שבועיים) טבעות - שלי מגמוס סצפון דיזינגוף, של צביקה מחנות קפרי בקניון עזריאלי חליפת חתן - מחנות קנת´ קול בניו יורק, כנ"ל נעליים חולצה ועניבה. נעלי הכלה - סנדלים!! למרות התנגדות החברות השמרניות... שיער - ינקה איפור - שאלה קשה שאני מתחמקת ממנה....כנראה הזמן לחזור לחיפושים... וזהו...........................

petel

New member
אנחנו...

אתל (25) ואפי (26) מתחתנים ב - 13.9.01 בגני כנען
מוסיקה - אורי משבלול
צילום - סטילס - ניצן גרץ, וידאו - סטודיו 62
תאורה - סקאנר לייט
עיצוב - פרחי המושב
שמלה - עמנואל
בגדים לחתן - דורון אשכנזי
איפור - אתי אלבכרי
שיער - ניסו כהן
נעליים - שלי מנעלי ארו בדיזינגוף אפי עוד לא קנה
הזמנות - דפוס סופר גולד בחולון
רב - אברהם רזניקוב מבניין שלם
בר אקטיבי - שוTים איזה כיף לראות שכמעט הכל כבר סגור, אנחנו מחכים בקוצר רוח ליום הגדול (יותר נכון אני יותר בלחץ מאפי...)

למעלה