שפירא מאיר
New member
כיוון ששבועיים לא יכולתי להיכנס
(ואני מקוה שלא אצטרך להיכנס שוב מהתחלה עם כל הדלקת מחשב)
אני רוצה לסגור נקודה, לסגור בלבד, לתגובה האחרונה בנושא השכר.
לצפיה ב-
'שפירא ידידי , ראשית יוליקה צודקת ! תמר שרוני22/10/2018 |
אינך יכול להשוות משכורת פנסיה , שנקבעה לך לפני, אולי , 20 שנה והיתה שווה אז ל70% מהמשכורת בפועל . לבין משכורת של פועל ניקיון , מורה , אחות , פקיד וכו , בימנו . המשכורות השתנו , הפנסיה נשארת כפי שהיתה בחודש הראשון שקיבלת אותה .
..... פנסיה של 12.000 ש"ח זו בהחלט משכורת יפה .
--------------------------------------------------------------------------------
תגובתי:
כמובן שזה לא נכון לחלוטין, כיוון שתלוש השכר שלי מתעדכן כמו אצל כל שוטר, מה גם שבשורה התחתונה משכורת של גימלאי יותר גבוהה מזה שבשירות אחרי שמורידים את התוספות הספציפיות !!!
הצגתי כאן את תלוש השכר אבל לא באמת קראת אותו, אחרת היית רואה שבין המרכיבים -
1. השכם שכר 2001 (יצאתי לפנסיה בינואר 2000)
2. מקדמת יוקר
3. דריכות מבצעית
4. תוספת שלב
5. תוספת השירות במשטרה
6. (תוספת 2006 שנתניהו מסרב לשלם למרות החלטת בג"צ)
7. תוספת 2009
8. תוספת 2011
9. הצמדת קיצבה
10. עידכון מדדים
ומדובר בשכר גבוה יחסית של רב-נגד-3 עם 32 שנות ותק, ובכל זאת זה פחות מחצי ממה שמציג העיתונאי בטבלה שאין לי מושג מהיכן השיג אותה, בטח לא מהחשבות.
ובהחלט אני יכול להתחשבן מול מקצועות אחרים, ואפשר בהחלט לראות שהתלוש שלי כולל ותק פעילות חבלן, תוספת ותק מיוחדת, וותק פעילות שיטור (פעילות מבצעית).
ובהחלט זה לא הגון כשפועל זבל בעיריה משתכר יותר ממני.
ובזאת מבחינתי סגרתי את נושא השכר.
(ואני מקוה שלא אצטרך להיכנס שוב מהתחלה עם כל הדלקת מחשב)
אני רוצה לסגור נקודה, לסגור בלבד, לתגובה האחרונה בנושא השכר.
לצפיה ב-
'שפירא ידידי , ראשית יוליקה צודקת ! תמר שרוני22/10/2018 |
אינך יכול להשוות משכורת פנסיה , שנקבעה לך לפני, אולי , 20 שנה והיתה שווה אז ל70% מהמשכורת בפועל . לבין משכורת של פועל ניקיון , מורה , אחות , פקיד וכו , בימנו . המשכורות השתנו , הפנסיה נשארת כפי שהיתה בחודש הראשון שקיבלת אותה .
..... פנסיה של 12.000 ש"ח זו בהחלט משכורת יפה .
--------------------------------------------------------------------------------
תגובתי:
כמובן שזה לא נכון לחלוטין, כיוון שתלוש השכר שלי מתעדכן כמו אצל כל שוטר, מה גם שבשורה התחתונה משכורת של גימלאי יותר גבוהה מזה שבשירות אחרי שמורידים את התוספות הספציפיות !!!
הצגתי כאן את תלוש השכר אבל לא באמת קראת אותו, אחרת היית רואה שבין המרכיבים -
1. השכם שכר 2001 (יצאתי לפנסיה בינואר 2000)
2. מקדמת יוקר
3. דריכות מבצעית
4. תוספת שלב
5. תוספת השירות במשטרה
6. (תוספת 2006 שנתניהו מסרב לשלם למרות החלטת בג"צ)
7. תוספת 2009
8. תוספת 2011
9. הצמדת קיצבה
10. עידכון מדדים
ומדובר בשכר גבוה יחסית של רב-נגד-3 עם 32 שנות ותק, ובכל זאת זה פחות מחצי ממה שמציג העיתונאי בטבלה שאין לי מושג מהיכן השיג אותה, בטח לא מהחשבות.
ובהחלט אני יכול להתחשבן מול מקצועות אחרים, ואפשר בהחלט לראות שהתלוש שלי כולל ותק פעילות חבלן, תוספת ותק מיוחדת, וותק פעילות שיטור (פעילות מבצעית).
ובהחלט זה לא הגון כשפועל זבל בעיריה משתכר יותר ממני.
ובזאת מבחינתי סגרתי את נושא השכר.