כיוון תחנות רדיו-SANDISK 512

eli28

New member
כיוון תחנות רדיו-SANDISK 512

אתמול סוף סוף התחדשתי בנגן של סאנדיסק בנפח 512.(הכחול...) הבעיה... מאז אתמול אני שובר את הראש איך להכניס תחנות רדיו לזיכרון. כל פעם שאני שומר תחנה היא נשמרת במקום התחנה הקודמת שהכנסתי. (אני לא מתכוון לסריקה שהמכשיר עושה ושומר לבד את כל מה שהוא מוצא...) פליזזזז HELP !!!! :) נ.ב. גם אצלי אין אפילו עברית הפוכה. רק סמיילים. גרסא 2.0.001E (אולי זה קשור...???) תודה מראש.. אלי.

יאיר B

New member
אחרי שמצאת את התחנהש אתה רוצה

להכניס: לחץ ארוך על כפתור ההקלטה ומאשר עם הג'ויסטיק. (ויש גם ספר עם הוראות מאוד יפות!) בנוגע למערכת ההפעלה: אני לא מכיר את המערכת הזו (יש אצלי 1.02). אולי יצאה מערכתה פעלה חדשה. צריך לבדוק באתר של סאנדיסק. עשית את מה שכתוב במאמר על שינוי התגיות, נכון?

eli28

New member
מממ...

קודם כל יאיר,תודה על התשובה המהירה. זה בדיוק מה שאני עושה. (זה גם מה שעשיתי לפי החוברת...), אבל ברגע שאני לוחץ לחיצה ארוכה על ההקלטה הוא שומר את זה ישר על תחנה מספר 1. (הגויסטיק לא עושה כלום). לגבי העברית...הלכתי לפי המאמר. ביטלתי את שני ה-ויים ואת הוי מהמכשיר עצמו.

יאיר B

New member
יש לי אוסף ../images/Emo6.gif

מבוססי פלאש: * (Creative MX100 (128MB * (Creative FX120 (256MB * (SanDisk (256MB * (Ergotec (512MB מבוססי מיקרודרייב: * (Creative Zen Micro (4GB * (iriver H10 (6GB מבוססי דיסקשיח: * (Sony NW-HD3 (20GB וואו, יש לי המון
(יותר מדיי...). רציתי לקנות גם איפוד (מיני) אבל סוללת הפאלם שלי החליטה להחלש (ופאלם עובד יותר חשוב לי מעוד נגן), אז קניית האיפוד נדחתה
.

TheRealDeal

New member
יפה לך איש..

אבל מה אתה צריך את כל הדברים האלה? o_O אני אישית מרוצה עם אייפוד אחד (שלא אצלי בינתיים
). אבל אם כבר יש לך את כל אלה.. תרשות השוואה כשיגיע הקיפוד.

weird dust

New member
ובטח חצי מהם מוחרמים לא? ../images/Emo6.gif

העיקר שיש חברים, חצי מהם שייכים במקור לחברים לא? הזן שמאוד אהבתה ולקחתה לעצמך והיה עוד אחד גם שאני זוכר ככה

למעלה