כיוונון רייקי - בחינם! :)

keoser

New member
כיוונון רייקי - בחינם! :)

אוקיי! :) אז כחלק מפרוייקט חדש שאני רוצה להריץ, אני מחפש אנשים שרוצים לקבל כיוונון רייקי בחינם. הכיוונון יהיה עד דרגה רביעית. אני מגביל את הכיוונון הראשון לעד 10 איש. אז מה אני מציע בעצם? כיוונון מרחוק לאנרגית הרייקי! איך זה עובד? בדיוק כמו טיפולים מרחוק, רק כיוונון מרחוק. :) מה זה אומר תכל'ס? זה אומר שאני אפרסם בשבועיים שלושה הקרובים מאמר על מה זה רייקי בכלל בעיניי ולמה אני מעביר אותו בחינם, ואוסיף כמה מאמרים באנגלית שיש לקרוא בשביל לסיים את הכיוונון - לדעת איך להשתמש בו. מה אתם צריכים לעשות? בשביל להשלים את הכיוונון, אתם רק צריכים לבקש את הכיוונון, ולקרוא את המידע הנוסף לקובץ! שאלות, מידע נוסף בנוגע להרשמה ועוד - יש לשרשר כאן! אוהב, יוסי
:)

lubka

New member
כיוונון רייקי

שלום, הייתי רוצה להצטרף לזה , יש משהו מיוחד בשביל זה? בתודה מראש...

mosh1831

New member
כיוונון רייקי

שלום, הייתי מעוניין להשתתף בכיוונון. תודה מוש

keoser

New member
תשובות לשאלות! :)

השושלת שלי והאמונה שלי בנוגע לרייקי. אני בא משושלת של מישהי שכיווננה את עצמה לרייקי, ואחר-כך עברה כיוונון "רשמי" והמשיכה לכוונן אחרים לאנרגיית הרייקי. אני פעלתי באותה צורה, כיוונתי את עצמי לבד לאנרגיית הרייקי ורק אחר-כך קיבלתי כיוונון ממנה. בהמשך אני מאמין שאני אפרסם מדריך עזר לאיך לעשות את זה, היות וזה ממש קל ופשוט. אני מתייחס לעצמי כחלק מן האל, לא משהו נפרד ממנו. בזכות התייחסות זו, אני רואה את הרייקי בתור מתנה אשר מחברת אנשים לאלוהות שלהם. *בשבילי* רייקי זו אנרגיה אלוהית, אנרגיה אשר ניתנה לנו מן האלוהים; בשבילכם היא יכולה להיות רק אנרגיה שמאזנת אנשים וכך מובילה לריפוי - וזו דעה נפלאה וקסומה. יש כאלה שלא יסכימו איתי בנוגע לאמונה הזו, וירגישו שרק אדם מוסמך ששילם 10,000$ לרייקי מאסטר יוכל לכוונן אחרים, והוא צריך לקחת 150$ לרייקי 1 בשביל להמשיך את המסורת. אני אישית לא מאמין בזה - בעיניי אין בעלות על האל או אנרגיה - וכנראה שאם תעברו כיוונון אצלי אז כנראה גם אתם מרגישים כך (לפחות בנוגע לחצי מהמשפט)
איך אפשר לכוון את עצמך לרייקי? הדבר מסובך להפליא, אך עם זאת פשוט לחלוטין. אני אסביר זאת בכמה מילים. אפשר להתחבר לכל המידע אשר קיים בכל מקום, כן משחזרים גלגולים קודמים וכך אפשר להשיג מידע אנרגטי על כל דבר. אם אפשר להתחבר לכל מקום אנרגטית, אין סיבה שבעולם שאי אפשר יהיה להוריד מדריכים אנרגטיים ולהתחבר לאנרגיה בעצמנו. זה מה שאני עשיתי, זה מה שמתואר בספרי רייקי שנותנים לכם לעשות כיוונונים דרכם. בשבילי מי שהיה אחראי על התהליך היו מלאכים, ביקשתי דרכם להתכוונן לאנרגיית הרייקי - וכך היה. כל מי שזה מטריד אותו כרגע ולא מאמין בקיומם של מלאכים, אלוהים, או כל דבר - זה לא משנה! אני אכוונן אתכם לאנרגיה האוניברסלית שקוראים לה רייקי. :) מה זה כיוונון מרחוק? אפשר לשלוח אנרגיה מרחוק, ברייקי לומדים לשלוח ריפוי למישהו מרוחק מאיתנו. באותה צורה בדיוק - אני מכוונן אנשים לאנרגיית הרייקי מרחוק. אני לא צריך ממש להיות ליד האדם בשביל לכוונן אותו. האדם האחר ששלחתי לו את הכיוונון פשוט מאוד צריך לשבת בשקט, אולי לשכב - ולהביע כוונה לקבל את הכיוונון ששלחתי לו. זה הכל - משם אתה מכוונן לרייקי. בשביל להשלים את הכיוונון, יש ללמוד את המידע שמצוי בחוברות המצורפות להודעה זו. לצערי זה באנגלית, ואין לי רצון לתרגם את כל המידע הזה בעצמי כרגע לעברית. אם מישהו מרגיש רצון לעשות זאת - אני מאוד אשמח ואעריך זאת. מה זה "רייקי מאסטר" בשבילי? אני לא אוהב את המושג הזה מאסטר. אני מבחינתי אדם שמחובר לרייקי וקיבל כיוונון להעביר אותו הלאה. זה הכל. אני אשתמש במילה אחרת - מורה רייקי. נשמע ומרגיש לי הרבה יותר הולם מאשר המילה מאסטר. בשבילי "רייקי מאסטר" זה פשוט מאוד אדם שלמד איך להשתמש באנרגיית הריפוי של הרייקי, ויודע לכוונן עוד אנשים לאנרגיה. איך אני למדתי רייקי? קראתי את המדריך של הרייקי, עברתי על הנחת הידיים, נמאס לי לקרוא בשלב מסויים ואז החלטתי פשוט לנסות איך זה! כיווננתי את עצמי, וזהו. כמה ימים אחר-כך קיבלתי את הכיוונון הרשמי מהאדם שחנך אותי "רישמת" לאנרגית הרייקי. ניסיתי אחר-כך להניח ידיים ופשוט מאוד להזרים את הרייקי, ומאוד הופתעתי שזה עבד! לאחרונה, כשהחלטתי להעביר את אנרגיית הרייקי הלאה - התחלתי לחזור על המדריכים של הרייקי וללמוד את כל שאר המידע שהיה חסר לי. איך אני מתייחס לרייקי? בשבילי לחבר מישהו לרייקי זהו תהליך קדוש. בשבילי אדם שהביע כוונה להתחבר לרייקי מודיע בעצם "אני רוצה לגלות עוד על העולם הזה. מעניין אותי איך האל עובד, אם בכלל יש כזה דבר. אני בוחר להיות במסע רוחני כרגע." זה כיוונון לרייקי בשבילי. בגלל זה התהליך מרגיש לי כל-כך מרגש מוערך וקדוש. בשבילכם, זה יכול להיות משהו אחר - כל אחד והגישה שלו. דפי המידע של רייקי. מדריך לרייקי 1, למטה יש קישורים להמשך הלימודים לרייקי 2, 3 ומורה. בקישור הזה יש מידע כללי בנוגע לרייקי, המון המון מידע שמייצג חלק ממה שאני חושב ומרגיש בנוגע לרייקי. תרגילים לרייקי - כאן יש את המשימות שיש לבצע להשלמת כל שלב. אשמח לענות על כל שאלה נוספת שתהיה לכם! לעת עתה אני מתכנן את הכיוונון *לסביבות* ה-20/5, יש כמה דברים שאני רוצה להשלים בפני עצמי קודם בשביל שהכיוונון יהיה כפי שאני רוצה אותו. אוהב, יוסי! :)

אשמח לקבל כיוונון למרות שלמדתי../images/Emo140.gif

רייקי -1 ו-2 פשוט לא השתמשתי במתנה הניפלאה הזו הרבה זמן. ושאלה נוספת,האם אפשר לקבל את החומר בעברית? לוקח לי המון זמן לקרוא באנגלית ויש לי בעיית קשב וריכוז.

keoser

New member
היי טל :)

קודם - כמובן, אני אכוונן אותך לרייקי שוב, והפעם גם לדרגת מורה :) אני אעביר לך את הכיוונון, אבל לצערי אין לי את המידע כתוב בעברית. אני לא רוצה לתרגם אותו בעצמי כרגע, אני מעדיף לנתב את העשייה שלי למקום אחר. אם מישהו ירגיש שהוא רוצה לתרגם את המדריך - אני אודה לו מאוד על כך :) באתר שלי הוספתי את המידע הבא בנוגע לכיוונון. (האתר לא מוכן סופית, רק שמתי שם מידע בשביל שיהיה לאנשים
). ואם ממש לא בא לי לקרוא את המדריכים? למען האמת, זה לא קריטי עד כדי כך. הדבר היחידי שתצטרכו לעשות אחרי הכיוונון זה פשוט מאוד לשים ידיים על מישהו, ולחשוב על המילה "רייקי", ופשוט מאוד להרגיש אנרגיה זורמת דרככם. כן, זה כזה פשוט :). אם בא לכם ללמוד עוד על רייקי, או להעביר רייקי בתור מורה - אני מציע לכם בחום לקרוא את המדריכים. אתם תדעו באיזו רמה אתם ולמה אתם זקוקים, לקרוא את כל המדריכים, לחפש ספרים בנושא, או פשוט מאוד להניח את הידיים ולהעביר ריפוי - הכל הולך! שוב - אני קראתי את המדריכים לעומק רק כשבחרתי להיות מורה רייקי, לפני זה הם פשוט מאוד לא עיניינו אותי. אוהב, יוסי :)

תותית16

New member
אהלן../images/Emo6.gif

גם אני למדתי רייקי 1 ובכל זאת הייתי מעוניינת בכיוונון(שאני מניחה שזה חידוש הקשר עם הרייקי ופתיחת הצ'אקרות נכון?:) תודה רבה זה אפשרי למרות שכבר למדתי? ומהאני צריכה לעשות בשביל זה בדיוק? כי באמת אני מרגישה כאילו התרחקתי מזה קצת וחבל זה חשוב לי....

keoser

New member
שלום :)

יש מידע כאן בנוגע לחלק מהשאלות :) במידה ויש לך עוד - אשמח לענות! :) למה את מתכוונת חידוש בנוגע לפתיחת הצ'אקרות והרייקי? אני לא מבין את השאלה :) זה אפשרי לחלוטין - למרות שלמדת. אני לא רואה מצב שבו כיוונון נוסף יכול להזיק. בנוגע למדריכים, הם מפורסמים בקישור הזה. :) אוהב, יוסי :)

LCA

New member
מבקשת כיוונון לרייקי

אשמח גם לעדכון במסר אישי
קבל ח"ח על היוזמה!
LCA

למעלה