כיווני חובב, התרשמתי מאוד מעשרת

logan

New member
כיווני חובב, התרשמתי מאוד מעשרת

הדפים הראשונים בפורום שעמוסים בדברים נכוחים של בקיאים וותיקים בנושא. בהצלחה. ומכיוון שהפורום הזה הוא הפתעה עבורי אפנה אל הבקיאים כמה שאלות: 1. האם לסטליוס קאז´אנז´ידיס יש אלבום בהופעה חיה? ברשותי אלבום שהוקלט כנראה ב-1993 במועדון באתונה (עטיפה אפרפרה שחורה), אך בזמנו מישהו סיפר לי שזה לא אלבום בהופעה אלא את השירים הקליט סטליוס הגדול יחד עם פיצה פאפאדופולו באולפן ואחר כך הלביש את ההקלטות על מחיאות הכפיים של הקהל. האם זה נכון? 2. היכן ניתן להשיג בארץ דיסקים של הופעות חיות ביוונית - כמו למשל אלבום ההופעה הכפול של יאניס קוציראס או אלבומי ההופעה החיה משירי כריסטוס ניקולופולוס (מ-1988 ומ-2000 ) 3. כמי שאוסף דיסקי הופעות חיות של דלאראס הותיק והמשובח אשמח לדעת אם קיימים אלבומים נוספים לאלו שברשותי: סליחתכם על כך שאני מתאר את עטיפת האלבומים כי אפילו את שמם ביוונית אינני יודע משום שאינני קורא בשפה. אלו האלבומים שברשותי: 1. אלבום משנות ה-80 עם עטיפה אדמדמה שעליה נראה דלאראס כשהוא פורט על גיטרה. 2. אלבום בצבע ירוק שבו משתף פעולה דלאראס עם רוקר יווני, שאינני יודע מיהו. 3. האלבום בהופעה במועדון הרחוב השני. 4. אלבום בעטיפה כחולה שבו שר דלאראס בערב מחווה לתיאורדוראקיס. 5. אלבום בהופעה חיה שהוקלט בגרמניה ב-1996 6. האלבום החדש מ-2002 (בעטיפה ירוקה) 7. וכמובן האלבום עם הפילהרמונית הישראלית תודה לכל העונים.

bouzouki

New member
כמה תשובות...

1.לגבי הדיסק של קאזנדזידיס עם פיצה פאפאדופולו....מה שידוע לי שזה דיסק הופעה שנעשתה לכבוד היום הולדת של סטליוס קזנדזידיס...כך שלא נראה לי שזה "בכאילו"... 2.למיטב ידיעתי אין ת´אפשרות להשיג את הדיסקים האלה (של ההופעות החיות) בארץ... הכוונה שלא תמצא בחנויות לצערי 3.נדמה לי שיש לי דיסק של דאלאראס שלא נמצא ברשימה המכובדת שיש לך וזה דיסק שנקרא ZWNTANES ICHOOGRAFISES (למרות שזה לא אומר לך הרבה) אבל על העטיפה רואים את הגב של דאלאראס כשהוא מחזיק בגיטרה (רקע העטיפה לבן ובאמצע יש תמונה קטנה שרואים בה את הגב שלו ואת קצה הגיטרה-אותה תמונה נמצאת גם בתוך הדיסק)....ובהופעה הזו דאלאראס נותן את הביצוע המדהים שלו לשיר ME TELIOSES (אם זה עוזר לך בזיהוי הדיסק) והוא גם מארח את נגן הגיטרה הספרדי PACU DE LUCIA (מה שידוע לי שהדיסק לא הגיע לארץ....קיבלתי אותו כמתנה מחבר שלי שהיה ביוון-זה למיטב ידיעתי....ואל תבינו אותי לא נכון) אבל בהחלט יש לך יופי של דיסקים כל הכבוד וברוך הבא....

יש לי בערך עשרים דיסקים של דלרס

וכולם נרכשו בישראל בניגוד לכל שאר האמנים...שאין לי מושג מאיפה החבר´ה כאן משיגים אותם את דלרס ניתן להשיג תחת כל עץ רענן ... את אל דמיולה, הגיטריסט הוירטואוז, מארח דלרס באלבום שנקרא LATIN אם יש לך ראש פתוח, ומוזיקה דתית מעניינת אותך אז יש לדלרס גירסה למיסה קריאוז´ה של אריאל רמירז הייתי בהופעה הזו בבניני האומלל בירושלים (אומה אומה , אני צוחקת) יופי של דיסק !!! תהנה מדלרס, איתו תגיע לתרבויות רחוקות נוספות, כמו הדיסק עם גוראן ברגוביץ´ ...המלחין שעשה את הפסקול של שעת הצוענים. יש שם להיט ענק שכבר שמעתי בעשרים שפות , מאז יציאת הדיסק. יאללה , שיהיה לכולנו ערב מגניב.

תודה על הפרגון

אז קודם כל ברוך הבא לפורומנו הקט ודבר נוסף, שמחתי לשמוע על אוסף האלבומים שלך, אוסף נחמד מאוד אז שוב ברוך הבא ושבת שלום

logan

New member
תודה לבוזוקי ולפנינה. שוטטתי הבוקר

ברשת וחיפשתי חנויות בחו"ל שמוכרות מוסיקה יוונית. יש חנות עצומה בארה"ב שנקראת גריק מיוזיק יו אס איי. קום. המחירים שלה סבירים - הדיסק של יאניס קוצ´יראס עולה שם 20 דולר. הבעייה היא שהמשלוח לישראל מוסיף 13 דולר למחיר. אם מזמינים דיסק אחד, זה מאוד יקר. אם מזמינים כמה - אז מעבר למשלוח בסיסי לישראל (8 דולר) ודמי משלוח להזמנה (4 דולר) שהם קבועים - יש להוסיף בסך הכל דולר דמי משלוח לכל דיסק נוסף ואז אולי זה כדאי. מה אתם אומרים? ואגב חיפשתי שם את הדיסק של דלאראס שבוזוקי נתן לי עליו טיפ, ולא מצאתי אותו

bouzouki

New member
הנה תמונה של הדיסק שאליו התכוונתי

ושוב אני מצרף אתר יפהפה על דאלאראס (באנגלית וביוונית) ניתן להוריד משם קטעים מהופעות חיות שלו וקטעים נדירים משירים

למוניה

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif

לדלארס יש גם אלבום כפול בהופעה חיה ביחד עם פפה קוסטנדינו. אלבום רוק מדליק. לא יודעת אם יש אותו בארץ, תנסה להוריד שירים מקאזה.

logan

New member
נדמה לי שיש לי אותו - זה דיסק עם

עטיפה בצבע ירוק ושניהם מצולמים. האם לקוסטנדינו יש רעמת שיער מתולתלת. אם כן, שנינו מתכוונים לאותו דבר. ואגב למוניה, שם יפה בחרת לך. אם לא ידעת זהו שמה של המסעדה היוונית הטובה ביותר בלונדון שנמצאת בשכונת ריג´נט פארק, מתחת לפארק מטופח שנקרא פרימרוז היל (לא קשור לפורום, אבל כדאי שתגיעו לשם)

למעלה