כיור למטבח

כיור למטבח

מה יותר טוב ועמיד כיורי קווארץ למיניהם או חרסה? אני מאוד מתלבטת באשר להצהבת כיורי הסיליקון [או מה שזה לא יהיה] אי העמידות שלהם, והפחד משריטות. מה אתם אומרים במה כדאי לבחור?
 

קנגה רו

New member
נירוסטה - רק אם יש לך עוזרת צמודה

נכון נירוסטה זה נורא יפה ונורא מודרני אבל - יופי של אבנית מצטברת שם. בתור בוגרת מטבח ג'וני דפ (הווה אומר יפה נורא ולא פרקטי) כיור נירוסטה היה הסיוט שלי. אחרי כל שטיפה הייתי עסוקה בלנגב את הכיור, אחרת הצברו נק' מיים מכוערות. הוא נשרט בטירוף, כל כף שניזרקה פנימה, השאירה סימן. כל סכין שלא הונחה כהלכה, השאירה עקבות... זו פשוט היתה השתעבדות מצידי... בשלב מסויים שלקתי לעבור לכלים חד פעמים רק לר להרטיב את הכיור...
 
לא מסכימה איתך

יש לי כיור חרסה שקניתי לפני - 3 חודשים. הם התחילו לייצור שוב כיורים למטבח והוא פשוט מדהים. לקחתי כיור בהתקנה שטוחה, הוא מתנקה יופי, גדול ויש מקום להניח את הכלים. התלבטתי בין זה לבין נירוסטה ואני לא מצטערת בכלל.
 
הפור נפל!!!!

בחרתי בחרסה בצבע פרגמון. חומר יפהפה ועמיד. הנירוסטה נשמעת זוועה. היא טובה כנראה רק לקטלוגים שלא נרטבים ו/או לא נשרטים.
 
למעלה