כיטוב מתחילה לנוע למעלה.
ו ורדיאלה דיבורסה New member 2/1/14 #2 תגידו לי ככה נראה אייקון של אדם חושב?נראה כמו איש מחמיץ פנים, נו באמת.
י יוני דיבורסה New member 2/1/14 #3 לא הספקתי... בהתחלה לא האמנתי לה, ואז היה כבר מאוחר מידי... מקוה בשבילך שתחזירי שם את הכסף.
י יוני דיבורסה New member 2/1/14 #11 מצאת אייקון יפה לשרמנטי היא מתחממת כאן איתנו בבוקר, והוא קוצר את הפירות בערב... הוא בטח מבואס לאללה שבבילון נסחרת כמעט ללא שינוי ולא בעליה של איזה 20%
מצאת אייקון יפה לשרמנטי היא מתחממת כאן איתנו בבוקר, והוא קוצר את הפירות בערב... הוא בטח מבואס לאללה שבבילון נסחרת כמעט ללא שינוי ולא בעליה של איזה 20%
ו ורדיאלה דיבורסה New member 2/1/14 #12 חסר לי אייקון מתפקע מצחוק. ותמסור לסמוי שהשעות שלי הן לא אחה"צ אלא שעות הצהריים,כשהשמש זורחת בזוית של 90 מעלות
חסר לי אייקון מתפקע מצחוק. ותמסור לסמוי שהשעות שלי הן לא אחה"צ אלא שעות הצהריים,כשהשמש זורחת בזוית של 90 מעלות
י יוני דיבורסה New member 2/1/14 #13 שה- שלך לא יקרא כאן מעניין מה הוא יחשוב על האייקון של הנחש המזדקר ששמת
ו ורדיאלה דיבורסה New member 2/1/14 #14 שמתי את הנחש סתם, לא ידעתי איזה אייקון לשים. רק עכשיו כשאתה מסב את תשומת ליבי וואו יש פה משהו רציני בתת המודע. כנראה באמת לא בכדי שמתי את הנחש.....
שמתי את הנחש סתם, לא ידעתי איזה אייקון לשים. רק עכשיו כשאתה מסב את תשומת ליבי וואו יש פה משהו רציני בתת המודע. כנראה באמת לא בכדי שמתי את הנחש.....
ו ורדיאלה דיבורסה New member 2/1/14 #15 אגב יוני יופי של אייקון שרמנטי אתה והסמוי בחרתם.תודה אי אפשר היה לשים לפחות איזה או .