כיייייףףףףף

a d i 8

New member
כיייייףףףףף

חזרתי עכשיו מההופעה בהרצליה יושבת לי מול המקלדת עם קערת קונפלקס וחושבת מאיפה להתחיל לתאר את הכיף שהיה לי היום.... אז אני פשוט יתחיל מההתחלה פגשתי את ליל ורז בתחנה בהרצליה ופצחנו בצעדה לעבר מרכז הנוער אחרי ששאלנו לא מעט אנשים אך מגיעים לאותו מקום נסתר...הגענו..התמקמנו..ועשינו המון רעשXDDD העלנו נוסטלגיה מגיל הילדות[אני במקור מהרצליה] תוך שירת שירי ילדים מוכרים=) קנינו כרטיסים[שהחליטו פתאום לעלות 50 במקום 40
] ונכנסו לאולם שגרם לי להרגיש כאילו נכנסתי לאיזה נשף סיום אמריקאי... בהתחלה עלתה להקת חימום[שהייתה ממשממש חמודה]ועשתה איזה 4 שירים ואז עלו שייגעצ
אומנם עברו 3 חודשים מאז ההופעה האחרונה שלי אבל איך שהתחילו הצלילים הראשונים נזכרתי בכאוגרפיה שאני וליל פיתחנו במשך שעות ארוכות[שתוך כדי היא ניצלה את ההזדמנות לבצע בי את זזמה ואני שוקלת לתבוע אותה על הטרדה מינית
],התעלמתי מכל צווחות "יובל תעשה לי ילד"[שלדעתי גם שיקו עודד ואבי יכולים לספק את הסחורה בצורה לא רעה ביכלל
]ופשוט התרכזתי בהופעה... כל ההופעה הייתי עם חיוך על הפרצוף! קפצנו וצעקנו ועשינו המון בלאגן!>.< ואפילו זכיתי לאיזה חיוך קטן מיובל שקיבצתי את האף[מה..?..רציתי להמחיש את אינטרקום כמו שצריך
] נהנתי המוןןןןןןןןןן זה היה כלכך כיף אחרי תקופת היובש הארוכה פתאום שוב לפזז בעליזות לצלילי שייגעצ המוכרים והאהובים כלכך...... ועודד..במילה אחת..בנזונה![או שזה שתי מילים?]..איןאין...מתופף מעולה! אני אשאיר לרז את התענוג של לכתוב את הפלייליסט[בשל העובדה שהוא לקח אחד ואני לא זוכרת כלוםXDD] אבל היה את 'קשה לי לחשוב' ולא הייתה מאושרת ממני באותו רגע!
אחרי ההופעה[ושכיבה ממושכת על הדשא בחוץ..לא יודעת למה אבל הרגשתי שיכורה] דיברנו קצת עם שיקו[חמודדדד] שהיה מוקף בבנות מצחקקות[איאייי..שיקו הזה..אליל הבנות הבלתי מעורער!] וקיבלתי חיבוק גדול[ודי מפתיע] מלינוש28=) אז לסיכום היה כלכך כיף התגעגעתי!! הוספות ותמונות-ליל ורז

animal bar

New member
שמחה שנהנת!../images/Emo23.gif../images/Emo211.gif

וואי, איך תכננתי על ההופעה הזאת ובסוף, לא :\ הייתי קצת מבואסת שלא באתי, וכנראה שממש הייתה לי סיבה
אבל אני בכל זאת שמחה שנהנת^^

AvtipuS

New member
אספיס בלונה פארק.

צריך לעשות "איפה אספיס?" כמו "איפה אפי?". הייתה הופעה סבירה. בערך אותו פלייליסט כמו יום לפני בעכו ובנוסף היה "קשה לי לחשוב". שיקו-מלך בלתי מעורער. יש לו כמה סולואים מעולים בגרסאות החדשות של כמה שירים. פירוט ותמונות וסרטונים יותר מאוחר.

AvtipuS

New member
אספיס בהודו.[באמת]+פלייליסט.

הפוך פקיד משקאות ערוץ לא בא לה אינטרקום קשה לי לחשוב רפיח אבא עו"ד כל המילים מרלין שוב,אותו דבר כמו בעכו בתוספת קשה לי לחשוב. [שכחתי לכתוב בפלייליסט של עכו את פקיד אבל חפיף
]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גם בשנטיפי נראלי הם עשו את זה

אני לא בדיוק זוכרת אם כן או לא... אני רק זוכרת שהם ניגנו ואני הייתי שיכורה מתה ורקדנו כמו מטורפות XXXDDDDD *הוווווווווווווו* היה כייף. [:

ססילייה

New member
היה נפלא!

מעולם לא חשבתי שנסיעה ספונטנית להרצליה תהווה לי כל כך כיף! [וגם העובדה שהמשכורת הבאה שלי תתבזבז על החזרים לרז.אבל לא אכפת לי.תודה רז.
] בכל אופן, הגענו <כרגל, קצת מוקדם> והתבשלנו בחום הקיצי הדוחה. הגענו, וכמו שעדי אמרה ..ממש נשף אמריקאי ! עם 'קיר לוזרים' והכל
אין לי ממש מה להוסיף לכל מה שעדי כתבה, היא בעצם תיארה את הכל ובכל מקרה, להקת החימום 'הפיאט של מאיר' הייתה ממש טובה.הם עשו קאבר ממש טוב ל'דונא ספיק' <אין לי כוח לאנגלית, תתמודדו.> באמצע ההופעה מידי פעם הסתכלתי טיפונת אחורה, מצד אחד היה מיני-פוגו שכזה ומצד שני פשוט חבורת נקבות שעומדות בשילוב ידיים ובוהות ביובל.<זה היה קצת עצוב, באמת.> למרות שרוב הקהל היה ממש ממש יבש ה'ווייב' ששייגעצ שידרו היה מדהים.של באמת רצון של לעלות לבמה, לא כמו בהופעת האכזבה [23.3] שהם פשוט הופיעו כמו חבורה של קרטיבים שמחכים להפשרה. שייגעצ לא היו מאכזבים כמו שחשבתי שיהיו [טראומות מההופעה האחרונה, אין מה לעשות.] והם הפתיעו אותי נורא. כנראה שהם לא איבדו את זה.
ונהנתי כל כך, עדי ואני מימשנו את כוריאוגרפיית הבארבי הידועה <מאיה, את מוזמנת ללמוד את התנועות החדשות
> באינטרקום כשעדי קיווצה את האף ויובל חייך אליה או משהו כ-ל הגרופיות שעמדו מימין לי פשוט סובבו את הראש עליה בהלם מוחלט ואש בעיניים. <אני חושבת שאני נבהלתי יותר מעדי
> וב3 מילים.. היה ממש כיף!

חח גמאני היתי בהופעה

הייתה הופעה טובה, למרות שיובל איכזב. ואני לא מבינה אתכם. אבי הוא הכי בעולם.ץ אני וחברה שלי עמדנו מולו בשורה הראשונה ופשוט הסתכלנו עליו כל המופע. יובל עיצבן אותי ממש. זה נראה שהוא סובל ולא כיף להסתכל עליו. הפלייליסט היה נחמד.. אבל צריך קצת לשנות. בכל מקרה, היה נחמד במיוחד :) ואני הרצליאנית במקור :)

animal bar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif

אבי באמת הכי בעולם.
ויובל לא סובל, הוא תמיד ככה
[זה לא אומר שהוא סובל תמיד] יש לו באמת את הפרצופים שלו כשהוא מנגן, זה תמיד נראה כאילו מישהו מחזיק מרחוק בובת וודו שלו

AvtipuS

New member
שיקו ../images/Emo47.gif

אוקיי, סבל סבל לך סבל סבל לך מכורתי בכורתי [הגבעטרון מופיעים ליד הבית שלי ב 3.7.יאי.] טוב לא היה כ-ז-ה סבל. אבל אותו פלייליסט יום אחרי יום בתוספת של "קשה לי לחשוב" ולא של חמישה רבעים זה מבאס.
טוב ליל ועדי כתבו לפני שהמקום ממש הזכיר מקום כזה של נשף והתאורה בכלל. במה בגובה ברך בקושי. בשביל להודיע לאנשים שיכנסו לא השתמשו במקרופון,יש להם מערכת כריזה שמתי שמתחילים לדבר יש מין "דינג דונג" [שמה למה] ואז מדברים, מצטט את עצמי- "מה היא חשה רכבת." טוב,נעמדנו ליד שיקו
ויאללה. יובל טרח לציין שאספיס בלונה פארק והוא על מתקן גדול [לא ממש הקשבתי לו] והציג את עודד. [יש כבוד!] כמו שכתבתי על עכו, יש גרסאות חדשות למספר שירים ביניהם לא בא לה [יש וידאו],אבא עו"ד [יש וידאו] ונדמה לי שגם משקאות. אני לא אגיד שהיה ממש כיף,שהייה טירוף, היה סבבה. מסקנה-עדיף מקום פתוח [כמו חוף בעכו] עם קצת קהל ממקום סגור וקטן עם קצת קהל [כמו הרצליה]. ולסיכום, שיקו מלך.
יאללה היום באמת יהיה כיף בחמי וירמי בסיטי הול

למעלה