כייף לראות

קאריני21

New member
כייף לראות ../images/Emo13.gif

את הפורום הזה ... משפחה יקרה שלי
אני כבר מתה להכיר את כולכם אישית. כל אחד ואחת מכם/מכן.
מחר אני שוב הולכת לעבודה. אני נותנת צ'אנס נוסף. אוייי
טוב שלי
ואז אני אחליט. מה שמציק לי זה .... שמוזר, אף אחד לא שמע על החברה הזו בכלל. חברת אינטרנט שמתחזקת אתרים ... ואף אחד אבל אף אחד לא שמע עליה. טוב נו. מחר ניסיון נוסף. אוהבת, קארין.

3VIVI

New member
בהצלחה../images/Emo25.gif קארין-

מחר ( או היום)תסתכלי על הכל שוב אבל מזווית אחרת ומי יודע אולי עוד תמצאי משהו חיובי בכל זאת.. נקווה שהיום הבוס שלך יפתיע אותך ויבוא בלבוש נורמלי. אלא אם כן יופיע עם חליפה ופיפיון שחור לבן ונעלי לקה ואז תתחילי לחשוב שבאמת, משהו לא בסדר....
קארינו' ש ממו'ש יקירתי המתוקה אם לא תרצי את המישרה אולי תתני לי את הכתובת,,ס..ת.ם. (בני מובטל כבר יותר משנה מהייטק ,,,,מתחתן עוד כמה ימים אין לו בית ואין לו כלום,,,)

1ט ל י

New member
מזל טוב לחתונת הבן

ואל תדאגי, אח שלי גם התחתן בלי כלום בגיל 21 (כשהיה בגילי שיהיה לי בריא), הוא נשוי עכשיו 5 שנים, בעל עסק (פיצרייה), בעל דירה (עם משכנתא לעוד 5 שנים) ובן בריא בן שנה וחצי (איך שהזמן טס). חוץ מהעובדה שהוא עבר תאונת דרכים לא מזמן (הוא שבר את הכתף וכמה אצבעות, והרופאים במיון לא איחו לו את השברים אבל שמו גבס, ועד שטיפלו בזה...), הכל בסדר, והכל טוב. הכל יסתדר.

gaia20

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שבסופו של דבר הכל יסתדר, חיבוק גדול!

gaia20

New member
קארין יקירתי

יום חדש היום, שונה מאתמול את בטח כבר בשיא עבודתך... ואני...נשארתי עם גאומטריה ובעיות קצב..... קחי הכל בקלות... תנסי להנות מהעבודה...

קאריני21

New member
שלום!! ../images/Emo24.gif

היום היה יותר טוב. הביאו למשרד מישהי. היה לי כייף יותר. כנראה שאני צריכה מישהי בגיל שלי שיהיה לי כייף כאן והעבודה תעבור יותר בסבבה.

ל3

New member
יופי קארין

אני שמחה שהיה לך יותר טוב היום. את רואה ילדה? תני לזה היזדמנות

איזה יופי! שמחה לשמוע!

ידעתי שאם תתני לזה הזדמנות זה יכול להסתדר! תמיד כיף לעבוד בזוגות ואני מקווה שעכשיו את תהני הרבה יותר מהעבודה

למעלה