כיכרות תעשה לך בעיר...

pilovich shahaf

New member
כיכרות תעשה לך בעיר...../images/Emo124.gif

בימים אלה הושלמה בניתה הבסיסית של "כיכר לוס אנג´לס" ולכאורה התנועה זורמת בניחותא, לפני מספר חודשים הושלמה בניתה הבסיסית של "כיכר צייגר" והתנועה שם זורמת בניחותא לכאורה, עד כאן העובדות, ועכשיו לשלב השאלות...:- {ההתיחסות לשאלות הן בשלב זה רק מבחינה מיקצועית ובטיחותית, התיחסות בנושא מינהל תקין וכיוצ"ב בשלב הבא...}
מה ההבדל בין שתי הכיכרות הנ"ל...
האם תיכנון הכיכרות מול ביצוע העבודה נעשה ככתבו וכלשונו...
האם כל הפרמטרים הבטיחותיים כמקובל על פי חוק התעבורה, מ.ע.ץ ודיני עיריות נשמרו מכל משמר...
להתיחסותכם העינינית. מבחן התוצאה. פ"ש.
להזכירכם ב-5 שנים האחרונות ניבנו בעירנו כ- 25 כיכרות כמדומני...שמעון חביב תקן אותי אם אני טועה, שמעתי שחזרת מחו"ל, מה שלומך בימים טרופים אלה...

poza

New member
ולפני שאני פורשת ולא שכחתי אותך עם

יהונתן גפן ובנו הדוחה.(נשאיר משהו למחר). לא ציינת מהם הפרמטרים הבטיחותיים כמקובל על פי חוק התעבורה, על פי דיני עיריות ועל פי מע"ץ. בניגוד אליך, אני לא דר´ או פרופ´, ומתמצא כמוך, בכל נושא, למרות שאני משתדלת. ודבר אחד עלי לציין, כל הכבוד לגבי קדוש על הכיכרות. חיי כולנו הפכו נוחים יותר. אני את הרישיון שלי עשיתי שבקושי היו רחובות, שלא נדבר על רמזורים או כיכרות. היום זה פשוט קלי קלות. אגב, מי זוכר את הכיכר הראשונה בעיר. זו לא כיכר מרכז התיירות החדש, אבל הישנה, לא זו בתמתכונתה החדשה והמשופצת. יש כיכר על שם צייגר, האבא? לילה טוב מפוזה הצדק ייצא לאור

pilovich shahaf

New member
כיכר צייגר זה הכיכר החדשה...../images/Emo93.gif

כ- 200 מטר מהצומת המרומזרת - משביר לצרכן, מול תחנת אגד, ובניסה למגרש החניה שעד לפני יומיים היתה חניה חופשית, ומאתמול חניה בתשלום, האם ידעתם זאת...
האם כבר קיבלתם דוחות חניה על ידי פקחי העיריה...
poza לעינין ה...: באשר לכל הפרמטרים וחוקי התעבורה, מה לי ולזה, חלשבתי שבטח את צריכה לדעת או מי שהוא/שהיא אחר/ת בפורום שיאיר/תאיר את עיננו החשוכות...

poza

New member
ןלגבי ככרות צריך לשאול את נופי

האיש האמון על הככרות בעירנו. אני עדין לא עובדת במע"צ, למרות שכשיו, שאני חושבת על זה, זה יכול להוית רעיון טוב.

pilovich shahaf

New member
poza אפרופו מרואן נופי, אם את.. ../images/Emo61.gif

הולכת לשאול אותו על הכיכרות בכלל ועל כיכר צייגר בפרט, אז על הדרך...:-
ראשית -
תלבשי קסדה, ואל תשכחי שאת מדברת עם פרה קדושה שחשיבותה בעיר שבעתיים...
שנית - כנסי לקובץ המצ"ב תלכי לצלם והכתב מורי חן, תשאלי אותו היכן צולמה התמונה, מי עושה את העבודה...
אם תשאלי אותי, רק מהפרטים שבתחתית התמונה אפשר לדעת היכן נילקחה וגם מי עושה את העבודה, וכמו שכתב מורי חן בסיפא שבכתבתו, צריך לזכור שז "שנת הבטיחות בדרכים"...
יאלה לכי לך לשום ובהצלחה. דרך אגב נידמה לי שהוא כבר רווק היום, אם עדיין לא אז בטח בקרוב, מה שבטוח הוא ניפרד מסלואה...

poza

New member
למה קסדה אני ונופי סחבקים

עוד מימינו בפלמ"ח - חה, חה, חה. אני עם כתבים לא מדברת, מאז שמר איבגי החליט להחרים אותי ואינו מתייחס להודעותי, גם בפרטי, תשאל למה? גם אני שואלת. וחוץ מזה יש לי אותך.

pilovich shahaf

New member
רק אל תשכחי כשאת נכנסת למשרד../images/Emo45.gif

שלו, לראות את אחת התמונות שיש לו על הקיר, ש-"תמונה אחת שוה אלף מילים"....

למעלה