כיכר חדש בבואנוס איירס

ic11

New member
כיכר חדש בבואנוס איירס

כיכר רבין!!!! http://www.clarin.com/diario/2006/11/21/um/m-01313802.htm

גרי רשף

New member
אז גם שםיש כיכר רבין להפגנות במוצש?

וננצל את נפלאות ה-Google Earth שהתמכרתי אליו בזמן האחרון כדי לקבל תמונה מהאוויר של האזור. במרכז התמונה רואים כמובן את Nueve de Julio, למטה חוצה אותו Avenida Santa Fe, קואדרה אחת מעליה Arrenales, עוד קואדרה- Juncal, ועוד קואדרה Arroyo. בין Juncal ל-Arroyo הכיכר צריכה להיות (לפי ההסבר של העתון), רק שאינני בטוח איפה זה. אם מישהו עובר בסביבה (אפשר להגיע עם ה-Subte..) שיעדכן אותנו!

גרי רשף

New member
לא מסובך אבל מצריך הרבה משאבי מחשב

בבית הוא בקושי זז ובעבודה הוא עובד בסדר גמור. אני משער שזה בגלל רוחב הפס של האינטרנט, מכיוון שמדובר בהמון מידע גרפי שצריך לעבור דרך האינטרנט למחשב. התוכנה הזו מדהימה: אני מטייל פעם בשמי בואנוס איירס, פעם בתימן, פעם במאלי, והיום בפינלנד.. אפשר לראות נופים ויערות ובתים ומכוניות, לא יאומן שיש דבר כזה.

כרוני

New member
גרי -

לא הייתי פה שבועיים כי הלפטופ התקלקל וזה כמו להחמיץ את הסדרה האהובה עליך בטלוויזיה. תודה על התמונה של הבומבונרה לטובת אוהדי בוקה. אבל אמור לי משהו מאיזה תאריך צלומי הלוויין הללו?

גרי רשף

New member
אינני יודע.. זה לא כתוב.

שמעתי שבונים בומבונרה חדשה. בגלל זה אתה שואל?

meishar84

New member
בוקה כן יעזבו

כי עכשיו יש איסור על יציעי עמידה באיצטדיונים ... אני שמעתי את זה עוד שהייתי בארגנטינה

כרוני

New member
יש איסור זה יפה על נייר

אוהדי בוקה לא יצאו את הבומבונרה לדעתי מעבר לכך שגם אם כן יקח כמה שנים עד שיבנה אצטדיון חדש

למעלה