כימותרפיה

כימותרפיה

אחותי עברה השבוע טיפול ראשון בגלל גרורות בריאות אחרי סיפור של סרטן שד לפני כ-6 שנים. היא מגיבה מאד קשה מקיאה ואתמול פונתה שוב לבית חולים כי התייבשה מההקאות. ברצוני לשאול אתכם בעלי הנסיון המר לצער כולנו, האם המשך הטיפולים יהיה לה קשה יותר? אמורה לקבל פעם בשלושה שבועות 6 טיפולים. מודה לכם על תשובתכם למודת הנסיון

היי ציפור

לא מחייב ששאר הטיפולים יהיו קשים כמו זה. זו שאלה של חוזק ועמידות של גוף, שאלה של מה היא עושה כדי לתמוך ולחזק את עצמה וגם המוכנות שלה לטיפול. יש דברים שאפשר לעשות כדי להקל על תופעות הלוואי, יש פתרונות שמציעה הרפואה הקונבציונלית ויש פתרונות להקלה ותמיכה ברפואה משלימה. לי מאד עזרו טיפולי הילינג בתקופת הטיפולים ובתופעות כמו בחילות והקאות ושאר ירקות טיפלתי באופן פרטני. ידעתי למה לצפות ויכולתי להתכונן לזה (כמה שאפשר להתכונן לזה). גלי

תודה לך ציפורלילה

האם תוכלי להרחיב ולתת עוד טיפים כיצד לעבור את הסיוט הזה ולפרט בקשר להילינג איפה איך ומה שניתן עוד להוסיף. שבת שלום בריאות לכולם אמן!

כדי להרגיש טוב

יש לא מעט דברים שאפשר לעשות. אפשר למצוא בסביבת המגורים שלכם מטפל בהילינג או רייקי, להתחבר אליו למפגשים קבועים לפחות עד סוף הכימו כדי לעזור לגוף להחזיק את עצמו. יש כל מיני חומרים טבעיים שאפשר להשתמש בהם, למשל כדורי אבץ שמאד מקלים על הפצעים שנוצרים בפה בגלל הכימו. אפשר לעשות דמיון מודרך. יש ספרים טובים שנותנים הדמיות למצבים כאלה וכל אחד יכול לעשות את זה. לבחילות וההקאות מאד עזר לי גראס. גם הבחילות עברו יותר מהם וגם התיאבון נפתח קצת. אם יש לכם אפשרות להשיג זה יכול מאד לעזור, ובמידה ואחותך לא מעשנת, יש דרכים אחרות לצרוך את החומרים הפעילים בגראס. גלי

elylan

New member
כל אחד

עובר ומגיב לטיפולים אחרת. מקווה שהיא תעבור את זה בשלום! המון בריאות!!!!!!!!

עם הזמן חכמים יותר

בהמשך יהיה ניתן לתת מראש תרופות נגד בחילות, כאב ושאר סימפטומים שפקדו אותה ולהקל את התהליך.

תמי דקל

New member
זופרן?

האם עדיין משתמשים בזופרן נגד בחילות? בתקופת מחלתי קיבלתי זופרן גם באינפוזיה וגם בכדורים (כשהייתי בבית) וזה מאוד עזר לי. תמי

למעלה