כינוי חיבה

מיטללל

New member
כינוי חיבה ../images/Emo25.gif

אתם נוהגים לתת או מסתפקים ב"מאמי"? נוהגים לאמרו ליד אנשים זרים? מה הכינוי הכי מוזר\מותק\מיוחד שנתנו לכם? שנתתם למישהו?

אני אוהבת תשיחה!! חחח

אני לא מסתפקת במאמי! ואוהבת שנותנים לי! ואני ממממש לא נוהגת לאמור אותו ליד אנשים... *פאדיחהההה* וגם שלא יגידו לי... הכי מוזר שנתתי "מנוקדדדדד" חחחחחחחחחח אורן :) והממ "מכוער" מוזר או מיוחד שנתנו לי אני לא יודעת... לא זוכרת..

h e n y

New member
חחחחחח

לי כול הזמן נתנו שמות כינויי: פינקי, גוץ, חני, חנוכה,מריצה, והאחרון קצת מביך...... קוביסטית

Anna Karenina

New member
וואו, נושא נחמד..!!

לי כל הזמן נותנים כינויים...נועו'ש, נועל'ה, נועית, נועיתה...והיד עוד נטויה..
אני נתתי כל מיני כינויים מיוחדים בחיי...לאנשים מיוחדים בחיי..

ilana4ka

New member
כינויים....

אילנוש, אילנצ'קה(שזה הכינוי שלי בפורום גם חח:), איל, פשושית, בובה, בלה בלה בלה.

אווווייייייייייי....נושא רגיש

יש לי שמות לכולם..... החברות שלי מקבלות כינויים, הידידים, כולם... ובטח שגם המושמוש שלי..

יש....אבל לא ממש מתה על זה.......

קוראים לי מורן אמא שלי קוראת לי מור/מורני ויש לי חברה שקוראת לי מומו.......וזו הסיבה: פעם אחת טיילנו לנו בשעות הערב,ומצאנו חתולה קטנה (מאוד) רזה ונראית די מסכנה, אף על פי שאני שונאת
ים הצעתי לקחת אותה לאחותה של החברה (יש לה בית פרטי עם מלא חתולים)....חברה שלי החליטה שיפה מצידי וקראה לחתולה מומו ומאז גם קוראת ככה לי...לקחנו אותה ואחרי יומיים היא ברחה!

*-*SUNSHINE*-*

New member
חח זה מצחיק אותי

פעם היה לי חבר שהייתי קוראת לו "חרא" או "נבלה" גם בציבור
בעיקר ז"א.. זה היה קטע. עד שהיה לנו נחמד והתחילו הכינויים המתקתקים.... הכי מתוק שנתנו לי?קוצ'ה הכי מוזר?מיצי

את האמת .. לפעמיים מעצבן אותי לשמוע

אנשים שמדברים ביותר מידי פינוקי וקול ילדותי כזה... אבל גם אני נוהגת לתת כינויים מוזרים כאלו לאנשים( כמובן בלי קול מתחנפן שבא להקיא ממנו) כמו פוקי ,פוצי ,לוקי , שמוקי ...
מה הכינוי הכי מתוק שנתנו לי - בובית ( ידיד שלי קורא לי ככה). הכינוי שנתתי למישהו זה - פוקי לבת דודה שלי וזה נדבק ונשאר כבר שנים ( את האמת אני כבר שכחתי מתי קראתי באמת בשמה האמיתי ).

למעלה