כינוס אסיפה כללית שלא מן המניין של אגודת התעופה הכללית

כינוס אסיפה כללית שלא מן המניין של אגודת התעופה הכללית

לחברי אגודת התעופה הכללית שלום,

בעקבות הקריאה שהופצה אתמול בדואר האלקטרוני לכל חברי האגודה, נאספו עד כה 71 חתימות על הדרישה לכינוס אסיפה כללית שלא מן המניין. כמות זו של חותמים הינה מעל ומעבר ל-10% הדרושים לפי התקנון.

בהתאם, לפני שעה קלה הועברה ליו"ר אגודת התעופה דרישה חתומה ע"י 71 חברי האגודה לכינוס האסיפה.

מטרת כינוס האסיפה היא קיום דיון בשלל הנושאים שצפו ועלו בחודשים האחרונים, ואשר עליהם טרם נמסר מידע מסודר לחברים על ידי הועד.

לפי תקנון האגודה, על הועד לכנס את האסיפה הכללית תוך 21 יום מיום שהועברה אליו דרישה חתומה ע"י לפחות עשירית מחברי האגודה. דהיינו, האסיפה הכללית תתקיים לא יאוחר מיום 28 בדצמבר 2015.

אנו מקווים כי הועד יוציא בימים הקרובים הודעה מסודרת על מועד ומיקום האסיפה. על פי התקנון, על הזימון לאסיפה להישלח לכל החברים לפחות 14 יום לפני מועד הכינוס, דהיינו עד ה-14 בדצמבר.

בכל שאלה ניתן לפנות לחתומים על המכתב שהופץ אתמול, או בכתובת [email protected].

לידיעת מארגני העצומה

ההזמנה שנשלחה בשעה האחרונה לחברי האגודה בדבר פגישה להצגת התוכנית "האגודה למען חבריה 2015" אינה עונה לדרישה לכינוס אסיפה כללית שלא מן המניין. להזמנה לאסיפה כללית ישנם כללים מוגדרים, צריך להיות בה סדר יום וכד',
נראה שמטרת האגודה ב"כינוס" הזה היא לטפוח לעצמה על השכם ולייצר תעמולה נגדית, ולא לענות לשאלות הקשות שהועלו בקריאה לכינוס אסיפה שלא מן המניין.
אני סבור שיש לדרוש מוועד האגודה לקיים אסיפה כללית שלא מן המניין, על פי התקנון.

אני חושב שזוהי דווקא הזדמנות טובה

לשמוע מה יש לועד האגודה לומר, הרי זה מה שהחברים דורשים זה זמן. בלי קשר, לכינוס אסיפה כללית שלא מהמנין דרושים 14 יום , כך שהדברים אינם סותרים. לאחר שנשמע את הוועד, אם הצורך לקיים בכל זאת אסיפה כללית יישאר, אין כל מניעה לקיים אותה.
ואולי היא תתיתר...
אשר

גם אני חושב, אבל אני חושב קצת אחרת

אני חושב, ששוב מנסים לעשות מחטף, אני לא מאמין לחבורה הזו , שבראש הוועד, בשום דבר.
אחרת, היו פותחים ומציגים את כל ההסכמים באופן גלוי במועד שלפני האסיפה ה"חטופה" הזו.
זה מצטייר כאילו הולכים להעמיד אותנו בפני עובדות מוגמרות, עוד לפני הכינוס המיוחד שהם צריכים לכנס על פי הצבעה של כ-71 חברים או אולי יותר.
אני מציע לכל מי שישתתף, לדרוש מהוועד הנוכחי זמן להבנה והרהור ברעיונות שהם מתכוונים להציג, ואם מעמידים אותנו בסוג של אין ברירה, פשוט להצביע נגד כל יוזמה של הוועד הנוכחי.
הוועד הזה, תחילתו בסוג של מחטף, וגם היוזמות, לפחות על פי הרכילויות שאני שומע, גם הן "מסריחות" ונראות כלא כשרות. ולכן, צריך ללמוד אותן הייטב לפני כל החלטה.

למעלה