כינים - המכה שלא נגמרת

אצלנו מנסים הכל

תכשירים שונים
לסרק כל הזמן
בעלי קנה עכשיו מסרק חשמלי שאמור להרוג את הכינה - נראה מה זה שווה
שבוע שעבר גם "תרמנו את כינינו למדע" - הלכנו למעבדה שמפתחים מוצר חדש נגד כינים - הם צריכים כינים ומאחר ולא ניתן לגדל או לשמור אותן בתנאי מעבדה הם מסרקים את הילדים (ללא שום חומר) טוב טוב ובתמורה לוקחים את ה"תוצרת" למחקר.

הרגת אותי עם התרומה

האמת הגעת בזמן אחרי ששוב אתמול טיפלתי בבת ה9 עם השיער הארוך שלה נמאסססססססססססס גם לי
תספרי איך המסרק החשמלי מעניין אותי וגם האם יש שמפו / מרכך שעוזר למניעה , כי זה פשוט דייייייייייי . מה לא ניסיתי , רקחתי כל מיני תרסיסים עם כל שמן וחומר אפשרי , ניסיתי מלא חומרים נתתי לה שנה תיאמין שעזר לחצי נה של שקט והן חזרו אז הפסקתי . אני מוסיפה חומץ למרכך ומסרקת באמבטיה כדי שהביצים גם יצאו .

לא מצאתי פיתרון

של הזדהות

MotheRonit

New member
אני עובדת עם ילדים

גננת/מטפלת/שמרטפית ואין לי כינים. מצד שני אני אוהבת שאמא שלי משחקת לי בשיער בחיפוש אחריהן, אבל לפעמים אני אומרת לה שמגרד לי בראש

בכל אופן בתקופה שעבדתי בגן הייתי מורחת שמפו רוזמרין כל בוקר על השיער...

saloska

New member
מסתבר שלכינים יש נטייה להיצמד לאנשים מסוימים

הם נמשכים לריח של אנשים ממש כמו יתושים. גם אחותי גננת והיא רואה כינים כל יום אבל מעולם לא נדבקה בעצמה.
לגבי הטיפול אני גם תמיד בעד טיפול טבעי כמו רוזמרין שהזכרת. יש גם את כינקייר של מורז שגם הוא עם חומרים טבעיים פעילים. תמיד עדיף על כימי כשזה נוגע לראש של הקטנים

קניתי והתחלנו טיפול

יש עוד חומרים טבעיים שגם אותם ניסינו כל השנים ההבדל הוא שהטיפול של מורז מצליח להוציא את הביצים וזה החידוש , הטיפול כולל 3 טיפולים כל 3 ימים שמפו ( רבע שעה על הראש חפפנו מחוץ למקלחת והיא ישבה עם חלוק בריכה מול המחשב ואז נכנסנו למקלחת ושטפנו את הראש ושמנו את המרכךושטפנו ויצאנו מהמקלחת , היא התלבשה וחזרה למחשב ותוך כדי שהיא משחקת במחשב אני סירקתי אותה ולמרות שכינים היו ממש מעט הצלחתי להוציא מלא ביצים .

נראה אחרי עוד שני טיפולים אמשיך דווח

רוני מה קורה עם המסרק החשמלי ?

המסרק דווקא הפתיע לחיוב

זה נקרא רובי קומבי או משהו דומה
הוא מזמזם וכל פעם שהוא פוגש כינה הוא נותן צליל והורג אותה
נראה בהמשך איך זה יחזיק

למעלה