כינים , כינים, כינים,,,

ליMור

New member
כינים , כינים, כינים,,,

לשתי בנותיי יש מלאאאא כינים שמפו עם רוזמרין מסרק צפוף משחה עם חומר כימי וכלום לא עוזר הן מלאות,, לקטנה שלי בת ה 3 יש כמה חוטי זהב על הראש שיער דק ובלונדיני מרב שהיא מגרדת,, נהיו לה פצעונים אדומים ובין לבין, ביצי כינים וכינים,, מה עושים אנחנו כבר כמעט מיואשים,,,

Blueberry Kiss

New member
תיכף יביאו לך עצות סבתא

ואולי אפילו יש בשאלות הנפוצות (תבדקי), אבל אני יכולה להעיד לך שבילדותי כשכלום לא היה עוזר הייתה עוזרת לי משחה בשם פרימדרם. זו לא תרופת סבתא אבל זה באמת עזר

Blueberry Kiss

New member
הנה, ממילון המונחים:

מילון תרופות סבתא 1. כינמת 1.טיפות רוזמרין 2.חבילת מרגרינה מרובעת להמיס.למרוח על הראש(לחכות שיתקרר)לסרק עם מסרק צפוף לכינים . 3.סבון הפלא של סבתא ג`מילה. 4.לרכך את השיער בתערובת של שמן בישול רגיל וחומץ. הריח אמנם מאוד לא נעים, אבל התערובת מרפה את היצמדותן של הכינים והביצים לשערה. 5. ערבבו כוס מיץ לימון טרי, סחוט ומסונן מחלקיקים עם כפית שטוחה אבקת זנגוויל (ג`ינג`ר). מרחו על שיער יבש, שפשפו גם בעורף ומאחורי האוזניים. כסו את הראש במטפחת או כובע ים ולכו לישון, (או הישארו עם זה 8 שעות ביום).בבוקר, חפפו בשמפו רגיל וסרקו במסרק צפוף. 6.למרוח מעט שמן דגים על הקרקפת. הכינים שונאות את הריח.

yoala

New member
שמן רוזמרין

לעסות את השיער בשמן רוזמרין, לסרק היטב עם מסרק סמיך ולחפוף ראש. לעשות את הטיפול יום יום. אומרים שהריח של השמן דוחה את הכינים. בהצלחה

ליMור

New member
ואם לא די בזה,,,

הגדולה עם תולעים אתמול התלוננה שמגרד ולא נעים ובלילה רקדה סטפס מתוך שינה ממש סבלה,,, קראתי במאמרים ממש לא בא לי לדחוף לה שן של שום מה גם שמדובר בילדה הסטרית ביותר יש משהו יעיל אחר ?

בטח שיש

לתת לה על הבוקר על בטן ריקה חופן גרעיני דלעת טחונים(ללא קליפה ועדיף אורגנים). כל יום במשל לפחות שבועיים. במקביל-לנקת לה את פי הטבעת כל בוקר וערב עם הרבה וזלין ולהשיר כמות יפה בפי הטבעת והסביבה. זה ימנע מהתולעים לצאת להטיל ביצים.

ולגבי הכינים עוד טיפ פצצתי

לקחת קרם לחות ללא שטיפה. להוסיף לכל חופן יפה 2-3 טיפות שמן עץ התה ולמרוח בנדיבות על השיער שלהן. להניח לזמן מה נניח 20 דקות לפחות. שמן עץ התה הורג את הכינים. בעוד ששמן רומרין ממש לא-רק דוחה אותן אבל ברגע שהן כבר שם-נאדה. אחרי שחיכית והכל-להתחיל לסרק את השיער ככה כמו שהוא עם המסרק הצפוף. לחזור על הטיפול אחרי שלושה ימים,לחכות ולחזור שוב אחרי שלושה ימים. למניעה; למרוח את הקרם נקי לפני שהן הולכות לגן ולאסוף את השיער. כינים לא יכולות לזוז בחומר שומני,ככה את מונעת הידבקות חוזרת. ולמרוח שמן רוזמרין מאחורי האוזניים ועל העורף. בהצלחה.

Negyot

New member
מסכימה עם כל מילה ו...

גם את שמן הרוזמרין כדאי לדלל בקרם, הוא מאוד חריף, בעיקר לילדים. הורים, לרוב, לא מודעים לזה שכל טיפת שמן אתרי טהור של רוזמרין היא חריפה וממריצה מאוד. "נו, אז נשפכה טיפה נוספת, אז מה קרה?..." ובכן, לא קרה כלום אבל זהו שמן חזק מאוד וכדאי לדלל אותו בשמן בסיס או בקרם לחות ללא שטיפה. סתם, נראה לי שכדאי לדעת... יגורשו הכינים לאלתר, אמן ואמן!

ליMור

New member
אתן פשוט מקסימות,,

תודה רבה על כל העיצות חלק איישם על חלק אוותר שמן רוזמרין אני לא יכולה להריח - מיד חוטפת התקפת אלרגיה וקוצר נשימה עם כל השאר אנסה לשחק ולאלתר ומה שפחות חומרים כימיים על ראשה העדין,,, תודה תודה תודהההה

של שמן אתרי חובה למהול חוץ משניים

לבנדר ועץ התה. כל השאר חובה למהול בשמן נשא קודם כל.

למעלה