כינרת..

nMorgi

New member
כינרת..

אני צריכה בבקשה מידע על חופים מסודרים ונקיים בכינרת ללינה על החוף (שקי שינה/אוהלים) אם מישהו יכול לעזור אני נורא אודה לו, תודה מראש :)

חופים הם...

לפעמים געגועים לנחל... כל חופי מזרח הכינרת מתאימים לדרישותיך מחוף סוסיתא ליד עין גב ועד חוף דוגה ליד רמות.

nMorgi

New member
אוקיי

תודה רבה לך:) ואיך זה הולך שמה? (אני לא באה עם אוטו) כניסה עולה כסף נכון?..

ככניסה לחופים

אם את לא באה אם אוטו אז הקווים שיוצאים מטבריה לחופי מזרח הכינרת הם 15-22. אל תצפי שיהיה אוטובוס כל רבע שעה, הגולן זה ספירה אחרת. בכל אופן יש תחנת מוניות שירות ביציאה הדרומית מטבריה לכיוון עמק הירדן וגם בצומת צמח. כניסה ךחופים עולה כסף כמובן, אניע לא יודע בדיוק כמה אבל אמת מכונית עולה כ-80 ש"ח אז אדם זה כ- 30 ש"ח, אבל אל תתפסי אותי במילה, אם תבקשי אני יכול לברר. אני מציע לך לפני את מגיעה להצטייד במפה מתאימה של מזרח הכינרת, את גם יכולה לבקש מידע מעמותת התיירות גולן ב: 04-6962885.

שאלה קטנה..

קודם כל תודה על האתרים :) ושאלה.. רשום לדוגמא באחד החופים "מחיר כניסה לרכב פרטי 70 ש"ח..." אז אם אני לא באה עם רכב? כניסה עולה? ואם כן כמה?

אל תבני על זה

הדרומי, האם זה בדוק שמי שמגיע רגלית לא משלם בכניסה לחוף? אתה בטוח?

ה דרומי

New member
לפני כחודשים נסיתי להכנס אם אוטו

ובבודקה של החוף לקחו 80 שח שילמתי אחרי הנחה 40 שח קופן הנחה צרך בעלי הצימר. והקופאי אמר לי שמי שמגיע ברגל לא משלם. ככה לי או אמר אז

עדכון לגבי כניסה לחופי מזרח הכינרת

ביררתי את הנושא ומצאתי שכך: אמנם ישנם חופים שמאפשרים כניסה רגלית ללא תשלום. החופים הרלוונטיים, נכון להיום, הם חוף גולן ודוגית, שאר החופים כבר גובים כ20 ש"ח עבור אדם ל24 שעות. לדעתי גם גולן ודוגית יתחילו לגבות בקרוב מכיוון שעמך ישרואל למד את הפטנט ומשאיר את המכונית בחוץ לאורך הכביש כדי לא לשלם. לא פעם עברתי על הכביש שהיה עמוס מכוניות לצידי הכביש, בשוליים ובבנקט ושאלתי את עצמי: "מה החוף כל כך מפוצץ שאין מקום חניה?" היום אני מבין את הסיבה. אגב, 20 ש"ח זה לא יקר, לדעתי, ובתמורה למחיר הזה מותר לך לדרוש ולקבל שירותי חוף מסודרים ונקיים ואם לא קיבלת אתה רשאי להתלונן. אם נכנסת מבלי לשלם לא מגיע לך כלום ואין לךם גם בפני מי להתלונן. אז תעשו את החשבון מה כדאי.

למעלה