טוב, כולם פה שואלים על ורדים וחיות, אז חשבתי לשתף אתכם בדבר האחרון שקיפלתי... כיסא. תמונה מצ"ב. אגב, לא אני היוצר, ונכון לכרגע לא מפורסמות ההוראות לדגם הזה. די הרבה עבודה לקפל אותו: הוא דורש חלוקה של הנייר ל-28 על 28 ואז הרבה שיקועים.
טוב, אם אני כבר מפרסם תמונה אחת, עדיף שאפרסם עוד אחת (כפי שאתם ודאי מבינים, קניתי מצלמה דיגיטלית). התמונה הזו היא של הפטרנודון החדש של ג'ייסון קו. אמנם אני לא מקפל טוב כמוהו, אבל אני יחסית מרוצה מהתוצאה בשביל קיפול ראשון מול צפייה בטלויזיה.
אין כרגע הוראות -- אולי בעתיד. ג'ייסון יעלה לאתר שלו תרשים קפלים לפטרנודון בימים הקרובים לכשישלים את ההכנה שלו. לגבי CURIO: זהו קיצור ל
CURve Induced Origami
. אלה בדר"כ יצירות אוריגאמי עם מספר מועט של קפלים הנראות מאד עגולות. קראתי לקיפול באתר של גלעד ציפור המעופה משום שהקיפול הזכיר לי ציפור במעופה. כמובן שהקיפול אבסטרקטי. מזוויות אחרות הוא נראה שונה.
בועז-כיף שרכשת מצלמה.אני באופן אישי מאוד אוהבת לראות תמונות בפורום.מישהוא כבר אמר שתמונה אחת שווה אלף מילים.אני גם מקפידה להסתכל על האתרים הישראלים ולראות שם עדכונים של דגמים חדשים גם כאשר אין בפורום הודעה על כך.לא תמיד יש לי כוח להגיב אבל תמיד כיף לראות מה החובבים מקפלים. מתן-אם היד שלך מגובסת והאצבעות משוחררות זה יהיה תרגול טוב לנסות ולקפל איתם . .מה שבטוח שלאחר הוצאת הגבס זה יהיה תרגול מצוין ואת זה אני אומרת לא רק בתור חובבת אוריגמי אלא בתור פזיוטרפיסטית. גם אני לא ממש קיפלתי לאחרונה וזאת עקב נסיבות אישיות.לא היה לי זמן ומצב רוח לכך.אבל הכנס המתקרב וזה מתחיל לדגדג באצבעות... מה שבטוח שאבוא לערב פתיחה של התערוכה וזה כבר יכניס אותי חזרה לענינים.
אני ניסיתי היום לקפל דגם מהספר החדש שקניתי מאמזון,הדגם הוא הדרקון מהספר גיירמי שפר,ודווקא הצלחתי .אני מאד מחכה לכנס וגם לתערוכה מחר וגם כמובן לפגוש את דיווד בריל.