לדעתי זאת ההמצאה והרעיון הכי טפשיים בעולם, מיותר ביותר.2 חתולים (שנתיים וחצי שנה) מחפשת עבורם כיסויים לציפורניים שאינם מסיליקון - אותם הם אוכלים. יש דומים מחומר יותר דמוי פלסטיק.
יודעים איפה ניתן למצוא?
צפה בקובץ המצורף 35640
זה הסוג הנוקשה, מישהו יודע איפה ניתן להשיג של חברה אחרת ? (מצאתי רק ב-2 חנויות וערכה אחת עולה 50 ש"ח - מוגזם!)
תודה
למה זו המצאה טפשית? למען האמת מעולם לא ראיתי אותה. סתם סקרנית.לדעתי זאת ההמצאה והרעיון הכי טפשיים בעולם, מיותר ביותר.
אכן גם חתול עם ציפוניים קצוצות, עדיין יכול לפגוע ברהיטים. אם כי אולי פחות. לכן, אין ברירה, אם לא כיסוי ציפורניים ( שאין לי ניסיון עם זה ומעולם לא ראיתי אותם) אז ... החלפת הרהיטים. אצלי בבית, הריהוט הוא מסוג ריהוט גן. לא מאד נוח... אבל מצויין למי שיש לו חתול. הכריות הן מספוג פשוט והכיסוי שלהן מבד מאוד צפוץ ארוג בחוטים דקים. כריות רכות ובד צפוף חזק, אינן חביבות על חתולים... וגם אם הם שורטים אותן, החוטים אינם יוצאים. וכמובן עמוד גרוד וכל השאר.גוזרים להם ציפורניים, אך עדיין הורסים לנו את הריהוט. הציפורניים מחזיקים יותר זמן בין לבין.
תודה לכל העונים
זאת הגישה שאני דוגל בה - מחוסר ברירה, אין גישה אחרת שעובדת - והיא שאי אפשר לשנות חתול כדי שיתאים לבית, משנים את הבית כדי שיתאים לחתול.אכן גם חתול עם ציפוניים קצוצות, עדיין יכול לפגוע ברהיטים. אם כי אולי פחות. לכן, אין ברירה, אם לא כיסוי ציפורניים ( שאין לי ניסיון עם זה ומעולם לא ראיתי אותם) אז ... החלפת הרהיטים. אצלי בבית, הריהוט הוא מסוג ריהוט גן. לא מאד נוח... אבל מצויין למי שיש לו חתול. הכריות הן מספוג פשוט והכיסוי שלהן מבד מאוד צפוץ ארוג בחוטים דקים. כריות רכות ובד צפוף חזק, אינן חביבות על חתולים... וגם אם הם שורטים אותן, החוטים אינם יוצאים. וכמובן עמוד גרוד וכל השאר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.