כיסוי למיטה

sarakl

New member
כיסוי למיטה

ערב טוב לכל הסורגים והסורגות.אני מחפשת רעיון לסריגת כיסוי מיטה.יכול להיות קצת "משוגע",משהו עליז וצבעוני.יכול להיות במסרגה אחת או בשתיים.שיהיה "מדליק" אשמח לקבל רעיונות מספר כלשהו,חוברת או כל דבר אחר.תודה שרה

משוגע אז משוגעים

אני מציעה לך לקחת שאריות שונות של צמרים ולהוסיף גם צמר חבילות - רצוי כאלו שלא היית לובשת, כי לא מתאים לך, אבל יכולים יופי להיות בכיסוי. ומה עושים ? לוקחים את כל הרעיונות שיש ומתחשק לך, כל פעם צבעים אחרים דוגמא אחרת, וסורגים חתיכה כמו הדוגמיות שעושים. ככה תעשי. בא לך חלק ארוך, תעשי ארוך, מתחשק רחב, עושים רחב, רוצים להחליף כל שתי שורות צבע, מחליפים, רוצים באמצע השורה - מה שרוצים. בקיצר... כל העולה על רוחך, ואחר כך תחברי הכל בסריגה של מסרגה אחת וצבע אחיד. נראה לי שזה יכול להיות כיסוי אדיר של שגעונות. איזה כיף לך !!

רוהאנדה

New member
אני עושה עכשיו כיסוי ריבועים

בחרתי דוגמה (במקרה שלי דוגמה צפופה כדי לא לשים בד מתחת אבל אפשר גם אחרת) והרבההההה צבעים ריבועים של 20X20 ובסוף מחברים עם צבע אחיד כלשהו (שאותו עוד לא בחרתי נראה איזה צבעים יצאו בסוף כי באמת שיש הרבה)

רוהאנדה

New member
אגב כיסוי מיטה

למישהי יש הסבר לחיבור יפה (חוץ מתפירה רגילה -ממש דוגמה) של מרובעים?

רוהאנדה

New member
אין פה הסבר אבל זה רעיון

בדיוק מצאתי את זה http://www.berroco.com/232/232_rosamund_D_m.html

זה לא חיבור זה קישוט ריבוע

עם יש לך דוגמא כמו פרח אז את מתחברת בעלי הקותרת ועם יבוע שורת עמודים מול שורת עמודים

למעלה