כיסוי למיטת "פוטון"

sarakl

New member
כיסוי למיטת "פוטון"

בוקר טוב ושבוע מצוין לכל הבנות והבנים הסורגים. שמי שרה מתל אביב.סורגת ותיקה שעשתה come back בהתלהבות גדולה.אני מחפשת רעיון לדוגמת סריגה של כסוי למיטת פוטון בחדר ילדים.זה אמור להיות משהו צבעוני,עליז ומוכנה להשקיע הרבה עבודה אם צריך.במסרגה אחת או בשתיים.אשמח לקבל רעיונות או כל כתובת אתר שאוכל למצוא שם רעיון ו\או דוגמת סריגה. אני מודה ומחכה בציפיה.שיהיה לכולנו שבוע נפלא ופורה. שרה

הנה רעיון בשבילך שאני עושה בימים

אלה. מכל השאריות שיש בבית ואם צריך אפילו קונים כי נכנס הרבה צמר בעבודה הזו עושים ריבועי גראני. אני מחליפה בריבועים כל שורה צבע וככה זה יוצא מאד צבעוני ועליז. אחרי שכל הריבועים תפורים אחד לשני בסיומת אפשר לעשות או שורה עמודים או שורה של חצאי עמודים בצבע אחיד. (קניתי שחור למטרה הזו). אני מכינה אותו דבר גם למיטה שלנו כלומר יש לי 2 פרוייקטים של כיסויי מיטה פתוחים כרגע.

ואם כבר מדברים על ריבועים

צבעוניים, בשיטותיי באתר המכרזים הניו זילנדי, מצאתי את המכרז הזה, והריבועים האלה ממש ממש יפים לדעתי! שאלו אותה שם למטה איך היא עשתה אותם, אז היא אומרת שהיא מתחילה עם 3 עיניים, ומוסיפה עיניים משני צידי העין המרכזית עד שמגיעים לרוחב שניראה לך, ואז מורידים עיניים. זה יכול להיות רעיון מצויין לכיסוי למיטה (ודרך מצויינת להפטר משאריות צמר מכל מיני סוגים).

שיטוטיי כמובן

(התלבטתי אם באמת צריך לשלוח הודעה עם תיקון, כי זה תמיד ניראה לי קצת מיותר, הרי זה קורה לכולם, אבל בסוף החלטתי שכן
)

iris3111

New member
רעיון יפה אני צריכה לנסות וליראות

את זה על קטן - דוגמית וניראה מה יצא. תודה גוגי

רוהאנדה

New member
אבל אבל

בריבוע גראני יש הרבה חורים ואז זה לא יפה על המיטה שרואים את השמיכה מלמטה (וזה לא אטום ככה שנכנס אבק למיטה, וכיסוי מיטה לפחות אצלי שמים כדי שלא יכנס אבק...)

בדיוק אז כאשר מסיימים לסרוג

תופרים בד ערבי מתחת ואז אין בעיה של פירורים ואבק. במפגש האחרון הומלץ לי לתפור שמיכת פליז אפילו בצבע אחיד במקום סתם בד ערבי.

טובה ב

New member
הנה כמה שמיכות

שאין צורך לחבר להן ביטנה. גם אני לא אוהבת את הגראני האלה. יש באינטרנט מיליוני דוגמאות. באתר כלבו שכרגע צרפתי, יש כמה עשרות.

למעלה