שים כיסוי
גם לי יש E-200, ולדעתי, עלמנת לשמור על המסך כדאי לשים את המגן. האיכות של התצוגה נפגמת, אבל לפחות לא יהיו לך שריטות תמידיות על המכשיר. הבעיה היא כזו : מגני מסך לפוקט עולים 134 באריזה של 5 מגינים באריזה, בעוד 6 מגינים עבור אייפק עולים 60 ש"ח באופיס דיפו. מבחינת האיכות שניהם באותה רמה, כל חודש(מקסימום) צריך להחליף מגן מסך. הסיבה היא מפני שברגע שכותבים על המסך זה משאיר סימן על המגן. הדומה בין המגינים הוא שאחרי חודש צריך להחליף אותם. השונה הוא : מחיר - אייפק יותר זול התקנה - קסיו יותר קל, מותאם ולא צריך להתעסק עם אבק (לא מדביקים את המגן אלא תוקעים אותו) יש שני פיתרונות שאני חושב עליהם : 1. לקנות בהתחלה מגינים של קסיו ומגינים של אייפק. ולהדביק ולגזור את מגיני האייפק על המגינים של הקסיו וכך יותר קל להתקין את המגן בלי בעיות של אבק ובועות אויר, הבעיה היא שכנראה האיכות של התצוגה תפגם עוד יותר. 2. לקנות שקף ברמת שקיפות גבוהה ולגזור אותו לפי מידות המגן של הקסיו. ובו להשתמש. אני פשוט לא מבין למה משמש החומר הג´לי שמורחים אותו על המגן. הוא לא עושה את המגן יותר שקוף ולא עושה אותו יותר קל לכתיבה. אבל השורה התחתונה היא שאם כבר השקעת 2500 ש"ח (אני קניתי ב 2300), אז כדאי שתנסה לשמור עליו.