כיסוי מגן לגלקסי

כיסוי מגן לגלקסי

שלום יש ברשותי גלקסי חדש של חברת פלאפון אני מעוניין לקנות לו כיסוי מגן שישמור עליו מנפילות וכו' (יש לי ידיים שמאליות) מה מומלץ ואיפה?

רענן 25

New member
מאד מרוצה מ CASE- MATE

הגרסה הקשיחה שלהם גם יפה מאד, גם נוחה מאד, גם מגינה מאד, וגם מאפשרת הפעלה חלקה לגמרי של כל הכפתורים. אפשר לראות את הפרטים ברשת. מגיע גם עם כיסוי מסך, אבל אני לא הדבקתי אותו. מצאתי בזאפ אחרי שקראתי ביקורות מאד מפרגנות באינטרנט. נדמה לי שהיתה רק חנות ישראלית אחת בזאפ שמוכרת אותו. תוך יומיים היה אצלי. יש לקייס-מייט גם כיסוי אחר הנקרא barely there. יותר דק אבל פחות מגן. נדמה לי שלסוג המורכב אצלי קוראים tough case

white star

New member
../images/Emo54.gif מוזר שבפאלפון הוא לא בא עם כיסוי

בכל מקרה, יש לך אחת משתי ברירות: 1) לקנות בארץ. יקר לאללה (הפרשים לרוב של כפול 10 מחו"ל) אבל מגיע מהר מאוד או חנות פיזית שעל המקום 2) לקנות בחו"ל - יש לך את DEALEXTREME המצויין, אבל לוקח חודש להגיע כי זה מהונג קונג. אתה יכול לחפש בEBAY, גם שם הרוב מסין אבל יש חלק קטן מאנגליה שלוקח להם בממוצע להגיע שבוע, אבל יותר יקר מסין, אבל זול מהמחיר הפסיכי בארץ.

רענן 25

New member
מה שאני קניתי עלה בערך כמו בחו״ל

כפי שכתבתי הזמנתי כיסוי case mate. השוויתי את המחיר בארץ למחיר באמזון ויצא שעם הוצאות המשלוח מחו״ל זה יוצא בערך אותו מחיר. כך גם קבלתי מייד וגם מנעתי סיכון אפשרי שייגבו ממני מכס. אז לדעתי כדאי להשוות מחירים עבור כל מוצר בנפרד. יש באמת כאלה שדורשים בארץ כפול 10. אבל לא תמיד. הנה נתתי כאן דוגמא אחת לפחות למחירים די תואמים גם בארץ. כן יירבו.

Shpritz

New member
אני קניתי באיביי מגן של case mate

סיליקוני מסביב, פלסטיק קשיח בגב. בסה"כ מרוצה.

Shpritz

New member
סליחה ../images/Emo163.gif

מגן של momax.. אני קצת חולה ומבולבל

למעלה