כיסוי ספלאפון בתאילנד? יש כזה? אופנ

tktk1

New member
כיסוי ספלאפון בתאילנד? יש כזה? אופנ

איזה רשיון צריך לאופנוע בתאילנד.

תלוי על איזה אופנוע רוצים לנהוג.

בגדול - אין בעיה לשכור קטנועים גם ללא רשיון, אבל הביטוח לא מכסה תאונות, אם אין רשיון [בינלאומי אפשר כבר להוציא באיסתא או בדואר]

shlomi_e

New member
עדיף לא לקחת קטנועים.....

*תחשוב שכמוך (ללא רישיון על אופנוע) יש עוד רבים וטובים. *תחשוב שהתאילנדים נוהגים בצורה מפחידה. *תחשוב שנוהגים בצד שמאל (כמו בארץ,לא?!
) וגם אחרי שהתרגלת זה עדיין מסוכן. ותחשוב מה יקרה במידה ו.....(חלילה) אפילו "גליצ´ה" קטנה יכולה להרוס טיול.....מנסיון!!! עדיף מוניות או להשכיר ג´יפ.

אני לא מסכימה.../images/Emo61.gif

אם יש לך רשיון ואתה שולט על הרכב, אז הכי כייף זה ליסוע על קטנוע
יש אזורים שהכבישים לא כל כך עמוסים. אני הייתי מקיפה את קו סמוי כל הזמן, ומקנג´נבורי למפלים - גם כן לא מסובך [אמנם נתקעתי בלי דלק באמצע הכלום, אבל.. לא מסובך] בצ´אנג מאי היה קצת מפחיד, ולוקח זמן להתרגל לכיוון התנועה, אבל אם אני הצלחתי - כל אחד יכול.

shlomi_e

New member
דעותינו חלוקות....

אני לא מאמין ב "שליטה ברכב" לאחר שעתיים נסיעה. אבל נניח שאת שולטת ברכב....ותייר אחר לא...אז??? מה ניהיה?? ונניח שאת שולטת ברכב...ויורד גשם...(וכרגיל) מישהו מגיח בנתיב שלך (ממולך)....דיינו... שוב..זה עיניין של העדפה....אני העדפתי לא לקחת קטנוע...למרות שבארץ אני רוכב על GPZ 500 .....לא יודע...לא מרגיש לי טוב. חבר שבאתי איתו חשב אחרת והחליט כן לקחת קטנוע....וממש לאחר שעתיים הובלנו אותו לבית החולים הקרוב (דרך אגב - הבית חולים בצאנג מאי - מעולה..ממש רמה עולמית).....והוצאנו אותו משם עם יד מגובסת. סיפור אחד מיני רבים. אך שוב.....זה עיניין של שיקולים.

tktk1

New member
חבר´ה לא רציתי להתחיל ויכוח כאן

בכל מקרה תודה. אמנם עכשיו אני קצת מבולבל אבל נחליט כבר שם. תודה שוב. מה לגבי פלא.... למישהו יצא לקחת לצפון. הבנתי שרק בצ´אנג מאי יש כיסוי ובדרום בפוקט. בקוסמוי אין.

shlomi_e

New member
יש קליטה כמעט בכל תאילנד...

המקום היחידי שלא היתה קליטה הוא ב RAYLI BEACH . בצפון ובבנקוק לא משתלם לדבר מהפלאפון. התעריף בצפון ובבנקוק הוא בערך 15 - 10 באט לדקה.....שזה בעצם שקל - שקל וחצי. מהפלאפון זה יעלה יותר. לעומת זאת באיים מבקשים יותר כ 30 עד 60 באט לדקת שיחה....ומשתלם לדבר בפלאפון. ההצעה שלי היא להביא פלאפון...ושם כבר לעשות את החישוב לגבי השימוש. הדברים נכונים לגביי רשת אורנג.....אין לי מושג מה קורה בשאר החברות. (למרות שאני ברשת פלאפון
)

למעלה