כיסוי ריבועי גראני

רוהאנדה

New member
כיסוי ריבועי גראני

אני עושה כיסוי מיטה מריבועי גראני (20X20). הכיסוי הוא 180X240 מחוט אקרילן ומסרגה מספר 5. יש למישהי מושג כמה צמר צריך? אני מנסה להעריך אבל לא ממש מצליחה כי אני משתמשת בהרבה צבעים אז צריך הרבה ריבועים כדי לסיים את כל הגלילים.

רוהאנדה

New member
איך לא חשבתי על זה

אבל בטח קשה לשקול ריבוע יחיד... יש לי משקל מטבח כזה שהיחידה הכי קטנה בו 20 גרם. לא נראה לי מדוייק כל כך

בוגרית

New member
סדנת סריגה

אני גרה בפתח תקוה ומוכנה לארח למפגש סריגה בהנחייתך האם יש מצב?

georiga

New member
מניסיון שלי את צריכה 108 קוביות

כאלה, מחב' חוט של 100 גר' להערכתי תוכלי לסרוג כ-12-15 ריבועים תלוי בעובי הצמר ובעובי המסרגה ובצפיפות הסריגה שלך. עשי חשבון - 108 קוביות לחלק ב-12 את צריכה בערך 9 חבילות של 100 גר'. אשמח לשמוע ממך בסוף העבודה אם קלעתי. סריגה נעימה ופורים שמח ג'ורג'יה

רוהאנדה

New member
באמת צריכה 108 ריבועים

מקווה שאת צודקת לגבי ההערכה של מספר החבילות כי זה אומר - א- שיש לי את כל מה שאני צריכה וב- שזה יוצא ממש זול :). בהתחלה עשיתי ריבועים ממש צפופים (לא גראני) שיצא בערך 2.5 ריבועים מחבילה ולקח הרבה זמן לעשות כל ריבוע. חישבתי שיוצא 500 שקל לפחות ואז פרמתי ועברתי סוג ריבוע... אגב לא סיפרתי לכן - אמא של חבר שלי עשתה לי הפתעה, ואירגנה לי (זה נשמע מפיונרי אבל לא - זה חוקי לגמרי
) ארגז עם המווון צבעים. בערך 20 חבילות, הרוב מסוג גרנדה (שאגב אני אוהבת אותו הרבה יותר מהקלאסיק המקביל בטדי). ביחד עם מה שהיה לי מקודם יש לי הרבה שעות סריגה בעתיד הקרוב

tatia

New member
לפי ניסיון שלי..

מכדור צמר של 100גר שמתאים למסרגה 5 לא יוצאו 12-15 ריבעוים 20 על 20ס'מ. מקסימום 5-7 (אני חושבת יותר על 5)חתיחות. 2 קילו צמר לפחות תצטרכי..

georiga

New member
יש עוד דרך לדעת כמה צמר את צריכה

פשוט סרגי קוביה או שניים, שקלי אותם במשקל ביתי והכפילי במס' הקוביות שאת צריכה (108). בהצלחה

למעלה