כיסוני תפוח אדמה...

Tanya 18

New member
כיסוני תפוח אדמה...

שלום לכם... רציתי לדעת איך מכינים את התפוחי אדמה לתוך כיסוני הבצל... סבתא שלי יודעת לעשות עם בשר בפנים, אבל לא תפוחי אדמה... אודה לכם לכמה למה ואיך... תודה רבה
 

clcl

New member
מאוד פשוט.. אותו בצק אך ממולא בפירה עם בצל

מטוגן... כפית בכל כיסון - קרפלעך
 

Tanya 18

New member
אממ תודה רבה..

אך כיצד לעשות את הבצל?... דרך מכונה כזאת שטוחנת בשר... או חתיכות בצל פשוט קצוצות דק?... כי הכיסונים שנמכרים בחנויות עם התפוחי אדמה, ממש טעימים.. וזה כאילו הם מוסיפים לפירה משהו עוד חוץ מבצל...
 

clcl

New member
לקצוץ ולטגן עד הזהבה (לא לשרוף); ונכון

אלה הקנויים הבצל הוא בחוץ... אני חושבת וגם מכינה כפי שהסברתי... בלי שום קשר אפשר לטגן רצועות בצל ולפזר אותן על הקרפלעך.
 
למעלה