כיסופים . . .

כיסופים . . . ../images/Emo23.gif

עזים פוקדים אותי, עת חצות, ואת משוטטת לך, כפראית, להוטה לאהבה, מכננת במחשבותיי, אני על משכבי בלילות, סוגר עלייך בחום תשוקתי, מצייר אותך ללא כסות עליונה . . . , חגורת חבל שיח מטפס, בירוק עלי שיח עוטפים לך ערוותך. . ., שפתייך מבקשות את שפתיי,
ואני עוד רגע, לך אתן ..., קודם לך, אשלח ידיי אל שערך, אפרע בו פרע, אצמיד שפתיי אל שפתייך, תשוקתי תבער בי, ואני לך אאבד שליטה... אתן לרגש בי, לשלוט בהגיוני... אדחיק את מצפוני, אל תוך נבכי נשמתי, נכנסת אל חיי, כמו בתוך דמיון, שטפת רגשותיי, מבלי כל חיזיון, דרך חלון הרשת, פרחי אהבה, נשיקות תשוקה, שולחת את אלי חיבוקי אהבה, נתינה כה גדולה, לך אהובה .... לא יכול לעמוד מנגד, לכבוש את גופך, למלא תשוקתך, גם אם ידייך באזיקים, נחתומים הן בעדות של שניים. קורא זועק את כיסופיי ... עזים כמוות, לך, הן מאוויי... כסופיי לילה...געגועי יום שולטים הן בי ללא כליון . . .

פ ש ו ט י

New member
כיסופי....

כיסופי הלב באשמורת ליל תיכונה אל גופה שעכשיו ישן לו אי שם בשלווה, עוד רפרוף שפתיים עם לשון חמה משב רוח בנשימה מביא בך לפיתול הבריאה.... בערת הלב אל סער בריאת האישה אל אותם שדיים המונחים על חזך בחלומך, עינוגי עור לבן המצטמרר תחת ידך דיבוקי מלמול התשוקה מרמזים על ביאתך גבר באזיקי כיסופי הלב מאבד שליטה....

כדג ברשת . . . ../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

נכסף אני אל גופך, מתארת, מעטרת במילים, גופך אישה, זוקפת בתשוקה אל כל תו כל אות לך אשלח ב...שיחה, של אישון לילה, אל מול מסך לבן. יושב אני, קורא לך, את חמוקייך, ולבי ברטט, אצבעותיי שולחות אליך שדר, את משיבה לך בערגה, אנחות חתומות בנשיקה, של תשוקה . . . ממש כמו לפני אורגזמה, אני לוהט לך, את שלי אומר לך, אני כאן לך נכסף, אחרי חצות איתך, בפיטפוטי הרשת את ואני בתאוה כיסופי גוף של איש ואישה מחפשים להתאהב יחד מחפשים את האקסטזה נכספים לאורגזמה לאבד עצמנו ...לשקוע בתאוותנו ...

טאKילה

New member
כיסופים..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

התשמע קולי הן שמעת רחוקי ליבי קורא זועק כיסופים חלומי אליך שובה כבשותיך כמיהה למעיינותיך הריחנים ליבי יעמיק במעיין ליבך דמעת געגועי זולגת מעיניי כנטף טל על פרח גנך אהבתך חרישית מעודנת ואני פראית להוטה משוטטת לתוך פעור הזמן ששתקת הירח הביא כיסופים על כחולו של הלילה מבטך עורג חודר משגע צלילות עינייך הירוקות מאירות הליכתי בשדותייך תהיה לי מנת אהבה שפתיי מבקשות שפתייך על לוח חזך האיתן קעקעתי את שמי ושמך היפה בטרם ייסגר הלילה בטרם יאלמו המילים בטרם אהיה אחרת אלחש לך חבק אותי חזק זועקת כיסופיי לילה מתוך נבחי הנשמה אוהבת אותך יקירי..אני..

מעיין החיים . . . ../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

לך אהובה, כה נכסף אני אל מיימך, הנותר בך חיים, הנותרה בך תקווה, אותי להשקות לרוויה, התראי את דמותי, בא אלייך, באמצע חייך, ללגום את מיי באר תשוקה ..., אחר נדודיי במדבר של ציה..., יבשה בי גרוני, אך אוני גבר בי, אל גופך הביאני, תחת כנפך הכניסני, הכניסני כלה, יפה, צחורה, ואני לך אהיה, איתן בגברים, לך את יצרי המושל ברוחי, אל גופך בסחיפה בך יבלע, אחרי שנות פרידה, אהובה, נכספתי אלייך, אל כל מאווייך, להביט אל אישון עינייך, כמעיין של חיים, נטוע ברקע חום אדמה, כה נוגה וטובה, כאומרת לי, בא אל גני, בא רדה את דבשי, כסה את גופך בגופי, הנה לך גלויה היא נשמתי, שבויה ונכספת לך אהובי ... תן לי חיים חדשים, עורר את תאוותי..., פרוץ את גדר מעיין תשוקתי, בה שנים לא הגעתי, גם לא נגעתי, אל ישועתי . . . , לך מחכה זה זמן, בכיליון עיניים. . . , אני לך כאן אהובה, נוטע אשל על פלגי מים, שמותינו זה בזה חורט אני לך, בגזע העץ, השתול בנחל איתן עם פריחה כה יפה
שלך . . . אהובה

למעלה