אשליות טהורות
New member
כיסופים . . . ../images/Emo23.gif
עזים פוקדים אותי, עת חצות, ואת משוטטת לך, כפראית, להוטה לאהבה, מכננת במחשבותיי, אני על משכבי בלילות, סוגר עלייך בחום תשוקתי, מצייר אותך ללא כסות עליונה . . . , חגורת חבל שיח מטפס, בירוק עלי שיח עוטפים לך ערוותך. . ., שפתייך מבקשות את שפתיי,
ואני עוד רגע, לך אתן ..., קודם לך, אשלח ידיי אל שערך, אפרע בו פרע, אצמיד שפתיי אל שפתייך, תשוקתי תבער בי, ואני לך אאבד שליטה... אתן לרגש בי, לשלוט בהגיוני... אדחיק את מצפוני, אל תוך נבכי נשמתי, נכנסת אל חיי, כמו בתוך דמיון, שטפת רגשותיי, מבלי כל חיזיון, דרך חלון הרשת, פרחי אהבה, נשיקות תשוקה, שולחת את אלי חיבוקי אהבה, נתינה כה גדולה, לך אהובה .... לא יכול לעמוד מנגד, לכבוש את גופך, למלא תשוקתך, גם אם ידייך באזיקים, נחתומים הן בעדות של שניים. קורא זועק את כיסופיי ... עזים כמוות, לך, הן מאוויי... כסופיי לילה...געגועי יום שולטים הן בי ללא כליון . . .
עזים פוקדים אותי, עת חצות, ואת משוטטת לך, כפראית, להוטה לאהבה, מכננת במחשבותיי, אני על משכבי בלילות, סוגר עלייך בחום תשוקתי, מצייר אותך ללא כסות עליונה . . . , חגורת חבל שיח מטפס, בירוק עלי שיח עוטפים לך ערוותך. . ., שפתייך מבקשות את שפתיי,