כיס מרה עד כמה הוא חשוב?

papya7

New member
כיס מרה עד כמה הוא חשוב?

במקרה שיש מספר אבנים קטנות בכיס מרה באיזה דרך מומלץ להוציא אותם? אני יודעת שיש דרך טיבעית אך לא מכירה ואשמח לטיפים. ובדרך הקונבנציונלית הבנתי דרך להוציא רק את האבנים. אבל שאני באה להתעייץ עם הרופא הוא אומר לי שהוא מוציא את כל הכיס. האם אפשר לחיות ללא כיס מרה? זה לא עושה בעיות בעיכול אחרי זה? הרי לאן הולכים כל מלחי המרה? איך בעצם אוכל לדעת שהרופא לא עובד עלי? כי אמרו לי שיש דרך ששמים 3 צינורות ודרכם האבנים יוצאות האם גם הכיס מרה יוצא? אם מישהו מכיר רופאים במכבי שמוציאים רק את האבנים אשמח לפרטים פאפיה

Shivanyi

New member
אפשר לעזור באמצעות צמחים סיניים

פאפיה, למיטב ידיעתי טיפול ניתוחי באבנים בכיס מרה הוא רק במצב שיש סימפטומים. מבחינה מערבית , ברגע שישנם כאבים או כל פתולוגיה אחרת שמשוייכת לכיס מרה ומוצאים שיש אבנים מוציאים את כיס המרה כולו ע"י ניתוח לפרוסקופיה. ישנם הרבה אנשים שעברו את הניתוח ומסתובבים ללא כיס מרה. בדרך כלל אין תופעות מיוחדות.במקרים נדירים אולי יש קושי בעיכול אוכל מאוד שומני. מבחינה סינית כיס המרה משוייך לאלמנט העץ,להנעת האנרגיה, לגדילה ולקבלת החלטות חשובות בגוף. בנוסף הוא מביא לידי מימוש את פוטנציאל האדם. אנרגיית האיבר עוברת בגוף על ידי תעלות אנרגיה, מרידאנים. במקרה של הוצאת האיבר,המספק את הכוח הזה , לדעתי תהיה ירידה בפוטנציאל האנרגטי של המרידיאן והחלשות מסויימת בגוף ההוליסטי כולו. ישנן פורמולות צמחים אשר מסלקות אבנים מכיס המרה ובשילוב עם דיקור אני מאמינה שיש פתרון לבעיה. שיהיה בהצלחה!

papya7

New member
מאוד מעודד

אפשר לדעת איזה פורמולות מסלקות את האבנים?

Shivanyi

New member
הייתי ממליצה לפנות למטפל מוסמך בקשר לזה

לפי האבחנה הסינית הצטברות אבנים משויכת לקטגוריה שנקראת ליחה חמה. ישנה פורמולה אשר מתעסקת עם הנושא הזה ספציפי בכיס המרה + צמח נוסף שממיס את האבנים. בכל מקרה,הייתי ממליצה ללכת למטפל מוסמך ולקבל אבחנה כוללת ומעמיקה יותר לפני לקיחת הצמחים. לרוב יש צורך בטיפול הוליסטי יותר על מנת לפתור את הבעיה ולא לטפל רק בסימפטום שנוצר.

עידוד נוסף

במידה והאבנים באמת קטנות אין מה לחשוב פעמיים. דיקור, תזונה וצמחים לרוב עושים את העבודה בדיקור ניתן להוציא את האבן מכיס המרה אם היא מתחת לגודל של 1 סנטימטר, ולהוציא מהצינור אם היא מתחת לגודל של 1.5 סנטימטר (וניתן להוסיף תזונה ל"שטיפת כיס המרה" שמזרזת עוד יותר את הטיפול). במידה והיא יותר גדולה יש להתמקד בתזונה, והתהליך יותר ארוך. צמחים מתאימים בשני המקרים אבל פחות שימושיים במקרה הראשון כי הטיפול הוא לרוב די מהיר. לכן כשאת מגיעה אל המטפל/ת רצוי שתדעי לומר לו/ה מה גודל האבן. גם אם תבחרי לטפל בעזרת הרפואה המערבית אני ממליץ לך לפנות במקביל גם לטיפול סיני כי האבנים הם רק סימפטום ויש לטפל בשורש. בהצלחה

למעלה