כיף בלי קול...(סקר)

sergew2

New member
כיף בלי קול...(סקר)

אני רוצה לדעת את דעתכם לגבי נושא מסויים: האם אתם שמחים שקול עזב או לא??? תענו בבקשה! אני אישית שמח כי כול הסצינות בהן הופיע לא היו משהו בכלל מסכימים?

Charmed24

New member
ברור ש...

שמחים
אני מלכתחילה לא הבנתי את השידוך המוזר הזה בין קול לאשלי, וזה תמיד נראה לי כמו שני קצוות פרומים שלא היה להם מה לעשות איתם, אז קשרו בניהם...

כן, עדיף בלעדיו

ויקטוריה-אשלי-ויקטוריה-אשלי-ויקטוריה-אשלי.... די!!! זה נהיה כבר ממש משעמם. הוא מיצה את עצמו לגמרי.

The Abbott Girl

New member
לא לא לא לא כיף!!!

אולי מוי כיף (משפעת מהפרסומת המפגרת של ההיא מהמורדים...) בכל אופן נראה לי שאני מעריצת קול היחידה בפורום?! אומנם לא סבלתי אותו עם אשלי אבל נורא אהבתי את הקשר שלו עם ויקי!!! הם פשוט זוג מוצלח.

The Abbott Girl

New member
מה קרה לך? אשלי מלכה!!! ../images/Emo47.gif

לפחות אשלי הנוכחית, כי את הקודמת כמו כולם פשוט לא סבלתי
! עכשיו אחרי שהיא נפטרה מקול מכל הסמננים לאשלי הקודמת היא פשוט מלכה
משחקת מעולה, מתערבת בעלילת הזרעונים אפילו שהיא לא קשורה, מסובבת את ויקטור על אצבע קטנה, כבר אמרתי שהיא מלכה
? חוץ מזה שהיא ממשפחת אבוט, אז הס מלהגיד מילה רעה!

dviridit

New member
אם כבר מדברים על אשלי אז רציתי תמיד

לשאול. אני מוכנה לחזור בי אם תגידי לי אם זו אשלי שהייתה לפניה כי קראתי שזו אשלי שהייתה לפניה כי אהבתי אותה והיא הייתה יפה באמת ואולי לא זיהיתי אותה בגלל התספורת שעשת. בקשר לאשלי הקודמת התרגלתי אליה עם הזמן אבל נכון שהייתה מעצבנת. עידית

Charmed24

New member
אשלי-ברנדה

אשלי של היום (איילין דייוידסון) זו אשלי המקורית, והמוצלחת מכולן, היא שיחקה מ-82 עד 89, וחזרה לאחר עשור ב-99 אחריה באה ברנדה אפרסון, שלדעתי את מתכוונת אליה בתור מי שאהבת, ששיחקה שם עד 95 (אצלנו היא עזבה ב-99), את יכולה לראות כאן את התמונות שלה
ב-96 (אצלנו ב-2000) הגיעה שרי שאטוק, אשלי הגרועה מכולן, שבאמת איכזבה, ועזבה לאחר 3 שנים, ואז חזרה איילין המקורית והמתוקה, שאותה אנחנו רואים גם כיום אגב, אני עוד זוכר את הפרק שהחליפו את איילין המקורית בברנדה. זה עוד היה לפני תקופת האינטרנט, ולפני שכולם ידעו הכל על כל מה שיקרה וכל מי שיתחלף, וזה ממש בא בהפתעה
(לא נעימה). זה היה בדיוק אחרי שסטיבן בעלה נהרג, והיא התכוננה להלוויה, אז היא הסתובבה בבית בבגדים שחורים, עם כובע שחור כזה עם רשת, שהסתיר את פניה לגמרי, לאורך כל הפרק. זה היה ממש טיפשי, כאילו ניסו להסתיר שזו מישהי אחרת. ולא הבנו מה קרה לה פתאום כי זה היה ברור שמשהו שם שונה, ולקח כמה דקות לקלוט שזו פשוט מישהי אחרת. ופרק אח"כ היא הייתה באבל, אז היא ישבה בפינה על קצה המיטה, בחדר חשוך, ושוב בקושי אפשר היה לראות אותה. הם כנראה חשבו שככה לא נשים לב, ושאחרי שני פרקים כאלה, כבר נתרגל לאשלי החדשה, שלא נזכור שהייתה מישהי אחרת. נורא מגוחך

עוד על אשלי...../images/Emo140.gif

אני זוכרת שאחרי שירו בסטיבן, אשלי הישנה והמקסימה התחבקה במעלית עם ג'ון ובכתה ולמחרת שום דבר לא חזר להיות כשהיה,ברגע כשהחליפו אותה. איילין היא אשלי המקורית והמוצלחת ושום דבר לא יעזור... אני כבר מתה שהיא וויקטטור (גם את זה אהבתי) יחזרו... הקטע שהכי מצחיק אותי בקשר לאיילין זה שפעם כולם ריכלו בארץ שהיא פעם הייתה גבר, ואני רק חשבתי שרק בארץ ריכלו על זה, ואז בראיון של ג'ין קופר (קתרין צ'נסלר) ב"ויוה" אני חושבת, שאלו אותה מה הדברים הכי מגוכחים שאמרו על השחקנים וג'ין ענתה ככה וככה.... ואז בסוף הוסיפה "ואשלי כמובן היתה גבר בעברה"... אני התפוצצתי מצחוק...

dviridit

New member
תודה על ההסבר ואני לא כל כך מבדילה

בין איילין לברנדה. לא להתרגז בבקשה. ברור כשמש שאיילין יותר יפה!!!!!!!!!1

הרמוניקה וצ'ארמי...

וואוווווו איזה זכרון יש לכם אתם!!! אניפשוט מורידה את הכובע...
בפניכם גם אני זוכרת את פרק ההחלפה בין איילין לברנדה ומה שהיה מוזר שם זה שלא נתנו זמן להסתגל להחלפה, לא שלחו את אשלי לאיזו נסיעת עסקים והעלימו אותה לאיזה חודש ואז הביאו שחקנית אחרת, פשוט החליפו שחקנית בין יום. כמו שצ'רמי ציין לא היה אז אינטרנט ואף אחד לא שלח איזה ספויילר בשביל לעדכן אותנו כך שדי קיוויתי שההחלפה בוצעה זמנית, (רק לכמה פרקים) ודי התבאסתי שלא כך קרה...
ולמרות זאת די הסתגלתי לברנדה ואפילו חיבבתי אותה אבל את השחקנית השלישית פשוט לא יכולתי לסבול (למרות שלא ראיתי את כל השלוש שנים שבהם היא שיחקה - חזרתי לצפות בסידרה בדיוק כשקול ואשלי עמדו להתחתן-פיספסתי המון הא?). אז זהו, אני פשוט אוהבת את איילין כאשלי המקורית והיחידה שעושה את זה כמו שצריך, בעיניי היא ליידי מושלמת, פשוט מלכה!. עוד דבר שרציתי לציין הוא שויקטור ניהל רומן עם אשלי הראשונה, התחתן עם אשלי השניה, וכמעט ולא היה בקשר עם אשלי השלישית...
(וזה כמובן מהמעט שראיתי בזמן ששרי שאטוק שיחקה בסידרה-ואם זה לא כך הייתי שמחה להתעדכן).

וואלה

עכשיו כשאני חושב על זה, לשארי שאטוק באמת לא היו הרבה סצינות עם ויקטור. לא רק שויקטור לא היה בקשר רציני עם אשלי(שארי), גם בקושי היו סצינות שלהם ביחד!! טוב אריק הוא מהחלונות הגבוהים, כנראה גם הוא "קלט" אותה והפעיל קשרים.
[או שמא זה היה רון מוס הנקבה, שפחד מהתקרבות יתרה של המשופם מפיל הנשים לאשתו (לשעבר, בימינו)]

לא פספסת אשלי אחת?

זו שהייתה עכשיו (לפני שהחזירו את איילין) שהייתה בעברה שחקנית פורנו?

ים כחול

New member
צ"ארמי עכשיו הכל ברור , תודה ../images/Emo23.gif

אשלי זו שבתמונה הייתה הכי אהובה עליי מכולן ... הקודמת , נערת הפורנו , הייתה בלתי ניסבלת !!! והנוכחית לא אהובה בכלל , מה גם שיש לי טראומה מהפרצוף שלה בגלל ימיי חיינו ... מי שראה מבין למה , כי היא הייתה שם ביצ"ית רצינית !!!! בקיצור ... אשלי מהתמונות ששמת הייתה מדהימה מתוקה ויפייפיה! .. ממש חבל שמתעללים בנו עם החלפת שחקנים
זה מתסכל ומעיק !! הכי נחרדתי כשהחליפו את פיליס
למכוערת
, בחיי כמעט פתחתי בשביתה
אבל לא היה לי מול מי להעמיד אוהלי מחאה עם שלטים
אז ויתרתי ...

python 4

New member
אשלי הנוכחית הרבה יותר טובה

מאשלי השנייה! היא הסיבה שהתחלתי לראות דייס. טוב, היא ואליס.

למעלה