"כיף בצופים וכיף בצופים"

"כיף בצופים וכיף בצופים" ../images/Emo124.gif

אנשים אתמול בערב חזרתי מקורס חמישיות בצופים... אני איהיה כאן 4 ימים ואז אסע למחנה קיץ בפארק אפק ... המחנה יהיה 9 ימים אנשים תתחילו לכתוב....

missundaztood

New member
../images/Emo2.gif גם אתה עוזב אותנו?

סתם... תעשה חיים במחנה קיץ!
תיזהר מה
ים וכשתחזור-ספר איך היה...

lihi2k

New member
אני נוסעת היום!!!

אני נוסעת היום לטיול מהצופים!!! איזה כיף בצופים!!! יש לי היום טיול שנקרא קורס מסכם + אתגר....טיול לשבוע ימים!! עכשיו אני רוצה להגיד משהו לכל הילדים שפה: בואו לצופים.....זה יעזור לכם לשכוח מכל הבעיות וזה גם כיף..זה חינוכי...בואו!!!

tsipi35

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo135.gif../images/Emo178.gif|כד

יללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo124.gifהאם עזבתי אותכם?!../images/Emo124.gif

התשובה היא לכך היא ל---א ענקי.. אני תמיד הייתי פה,רק לא תמיד היה לי מה להיב ולא תמיד היה לי זמן ,אל מבטיחה לכם שקראתיהכל!! אני מוכנה לעשות אפילו מבחן פתע
רק תתגידו מתי,ואני כבר אהיה עם העט אתם עם המבדק
.. מזכיר לי כי לפני שבוע בחדשות אמרו כי בגלל כל הירידה באיכת החיים והמצב הבטחוני,לא יהיה הרבה ילדים השנה, במחנאות ובקייטנות..
והיויום הופתעתי לשמומע כי המחנות מלאים עד אפס מקום.. אז בטח רועיק´ה שלנו וליהי, מדליקים
ושותים
לצד המדורה מנגנים ב
ומקבלים
לחניך המצטיין נזהרים מ
בדרך,ומבע"ח לא צפויים
ו
.. וחולמים ב-
עלי.. או שלא... אבל תמיד טוב להשלות את עצמי
מקווה שאתם עושים המון המון חיים... ותזהרו
(היום אני כבר לר יודעת מה,אז אגיד הזהרו בכלליות שכזאת..
שקד

Silviya Bamper

New member
אההההה שקד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום אחד לא הייתי כאן ובדיוק אז את באה?!??! אוף. אוף ושוב פעם- א ו ף!
זה לא פייר. זה מעצבן. לפחות למסר תעני! בבקשה... וסליחה על הצעקות פשוט הייתי חייבת לפרוק את העצבים (לא עלייך מה פתאום! תבואי ואני אספר לך) אז רגע שוב פעם אאאאאאאאאאררררררררררררררררררררררררר. בואי כבר! לימור. (רגועה)

ש ק ד ב ת

New member
יאמלם!!!!!!!../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

רק מהפחד...מה יקרה אם אני לא אבוא לכאן.. ומה ה"ארסית "
בחבורה שלנו תעשה לי.. הגעתי לכאן
חבשתי
לבשתי נגד עין הרע(אין לי מושג מ ההקשר)
ואני מוכנה לקרב נגדך..
ובחציי אוזן שתשאר לי לשמוע ה-כ-ל.. בין כל ה-
וה-
שאני אקבל.. לכל אלה,שקצת "הפחדתי " אותם זה הכל ברוח טובה ובהומור ציני שכזה

Silviya Bamper

New member
../images/Emo61.gifלא תעזור לך כ../images/Emo80.gif! ../images/Emo166.gif

ומי זאת ה"ערסית" הזו, חכי אני אפגוש אותה (טוב די נראה לי שבאמת מתחילים לחשוש ממני אה אה אה, כמה שאני רעה ומסוכנת.
) אז בחצי אוזן שיש לך ולכולם לא מזמן כתבתי כאן על חבר של אמא... ובשבועות האחרונים נורא התעצבנתי עליו. כל מיני דברים קטנים שהוא אמר כ"כ הרגיזו אותי ואני... שותקת. לא אומרת כלום, במקום להוציא מילה אחת לא מתאימה (מבחינתו, מתאימה מאוד מבחינתי...) אני בולעת את הכל, מסתבכת בתוך עצמי. צועקת חזק חזק אל תוך הכרית. מתכרסמת מבפנים. וזה מגביר את הכעס ואת העצבים מה גם שאמא שלי מצדדת בו... לעומת זאת, יום שישי בצהרים זכיתי לבלות קצת זמן איכות עם אבא´לה וזה היה ממש נחמד בנוסף נודע לי ששבוע הבא כל השבוע.. הוא לבד כי חברה שלו נוסעת עם הבן שלה לאילת (אני לא אתנגד בכלל אם היא תשאר שם ולא תחזור)... מה שאומר שסוף סוף אני אוכל לבוא אליו בראש שקט! עד כאן, על קצה המזלג (זה נשמע כמו שם של תוכנית מעניינת, בישול משהו) ובחצי אוזן, על ארועי השבוע (הלא כ"כ מעניינים שלי)... סופשבוע מהנה אוהבת, לימור
(שקד תמסרי אותי בבקשה)

למעלה