כיף חיים

כיף חיים

די. כבר באמת לא יכולה יותר. למה את עושה את זה? למה את חייבת לקחת כל אחד לעצמך. אלוהים עד שהשגתי בנאדם אחד, אחד שמבין אותי, שמדבר איתי, אליי. גם אותו את לוקחת. כמו שעשית פעמייים לפני. וכמו שעשית עוד 20 אלף פעם לחברות שלי. בשביל מה את עושה את זה? רוצה עוד תשומת לב? לא מספיק שכל היום את בוכה כמה רע לך (לא שיש לזה סיבה אמיתית), לא מספיק שכל היום את עושה פרצופים אז את גם צריכה לקחת את כל מי שחשוב לי? הן כל הזמן אומרות לי לא לנסות להבין, ושככה את, ושאין מה לעשות אבל אני לא יכולה לא להבין, לא לנסות לפחות. אני לא יכולה לשתוק על זה. ואם היו לי את הכוחות הייתי באה וקמה ואומרת לך, אבל אני מחכה בשקט, לבנאדם הבא שתגנבי, לבנאדם הבא שתרחיקי, ואז לאפחד לא תהיה יותר סבלנות לכל ה"באזז" הזה. מהר מאוד את לא תהי כאן, אולי תהי מוקפת באלפי החברים הפיקטייבים שלך, אבל זה לא ממש אכפת לי, בסופו של דבר כולם רואים.. את מי שהשגת, השגת לא ביושר.. ואנשים שעושים דברים עקום משלמים על זה בסוף. עוד ידיד פחות לרשימה... בסוף זה ימאס כבר. חכעהחגכהיחגכ כמה שאני לא יכולה לסבול אותך. את הרצון הזה להיות באמצע כל הזמן. לא יכולה לסבול אותך.

דנטל

New member
../images/Emo5.gif מוכר לי

ואחרי כמה גברים פשוט אמרתי לה באלה המלים "תעופי לי מהעיניים". אחרי זה גם מישהי אחרת העיפה אותה לכל הרוחות מאותה סיבה. אני לא סובלת אותה, אבל גם לא צריכה לסבול אותה יותר, כי היא כבר לא חברה.

זה לא בני זוג או משהו כזה...

זה פשוט חברים.. שזה לדעתי הרבה יותר והיא לא עושה את זה רק לי, והבעיה פה היא שאין מה לעשות עם זה.

דנטל

New member
ממש לא דיברתי על בני זוג

אבל כן על "משהו כזה"
לגנוב חברים זה באמת יותר גרוע, אבל אם חבר "נגנב" אל מישהי אחרת, אז הוא לא באמת חבר.

אני לא חושבת ככה...

כי זה לא עניין של הסתה נגדי או נגד חברים שלי.. זה פשוט שהיא מכירה מישהי דרכנו, ומדברת איתו כל היום כופה עליו לבוא אליה (כן לפעמים זה ממש ככה..)ומאלצת אותו לבנות איתה קשר שבזמן נורמלי לוקח הרבה יותר זמן.. העניין הוא שמשהו באישיות שלה גורם להתחבר אליה נורא מהר.. לסמוך עליה וכל זה.. אני על בשרי למדתי שהיא לא באמת רוצה לדעת על מנת להקשיב או לעזור אלא לדעת לשם ה"ידיעה", כדי שתוכל להגיד שהיא גם בעיניים, אבל לכי תוכיחי את זה ל30498732 איש... כל זה יוצר מצב שאנשים פשוט מתחברים אליה. באמת שאין לי מושג איך ולמה כי אני אישית (ועוד כמה) פשוט לא מוצאת בה שום דבר.. מעבר לכעס הזה שיש לי כלפיה. ברגע שמישהו מתחבר כל כך חזק, מן הסתם שהוא יצטרך אותי פחות, אלא כי יש לו משהו בנוי. אני גם בנאדם שלא כופה את עצמי על אנשים אחרים, ואם אני רואה שאני לא רצויה אני לא כופה את עצמי בכוח. גם מבצעת סוג של התרחקות כי לא לכבודי לרדוף אחרי אף אחד. מה גם שמידת האמון שלי באדם, שווה בדיוק למידת האמון שהוא נותן בי, וקצת קשה לי שמישהו יהיה הבנאדם היכ קרוב אליי אם אני לא הבנאדם הכי קרוב אליו. מצטערת על החפירה

"הזהר במה שאתה מאחל לעצמך"

מכירה את המשפט? היא מאחלת לעצמה... מה? תשומת לב? הנה - נתת לה, אבל שלילית. יש אנשים שעוברים את הגבול ומבחינתם כל פעם שהם מצליחים להזיז לך רגשית נחשבת כהצלחה. רוצה לנצח? הפגיני אדישות למניפולציות. היא רוצה לגנוב? שתגנוב. שאלי אותה בקול רם ובצחוקים רמים לא פחות (ועדיף לפני כולם) את מי היא רוצה לגנוב השבוע ואם את יכולה לעזור לה בזה... הפגיני התעניינות כביכול בהצלחותיה החברתיים חיי את חייך בשמחה בלי שום קשר אליה ואל התנועות שהיא עושה לידך אוויר - הפכי אותה לאוויר. נו - שקוף כזה שרואים דרכו.

...

תשמעי אני טובה בזה, מאוד טובה בכל המשחקי התעלמות, הערות סרקסטיות בדיוק בנק' שצריך. אני פשוט מעולה בזה. אם יכולתי לבוא ולזרוק לה מילה בכל פעם שחשבתי על משהו כזה, זה היה משתלב יפה מאוד ונותן לה רמזים על מה שאני ועוד הרבה אחרים חושבים עליה. הבעיה היא שאי אפשר, מהסיבה הפשוטה שזה אופי שלה, היא לא תבין על מה אני מדברת כי זה נראה לה נורא נורמלי. מעבר לזה היא לא אדם משכיל במיוחד וזה ידרוש ממני להסביר לה את הדבר המתוחכפ הזה שאמרתי (
). וסיבות רציניות יותר, היא שבינתיים החלטנו בין החברים לא להגיד על זה כלום, בעיקר כי אנחנו לא יודעים מה להגיד וכי גם אין יותר מדי מה. אז מבחינתי היא נורא מושא ללגלוג, כי באמת, היא ריקה לגמרי, ואנשים כאלה אני שונאת. מבחינת אחרים היא סתם "באזז" חולף, אולי מחכים שהיא תלך מרצונה או לא יודעת מה, אבל הם נורא פאסיביים בקטע הזה. אני לא יכולה לבוא ולזרוק לה מול כולם משהו כזה, אני לא יודעת אם זה נכון לפתוח את זה, לפחות לא ככה כי זה ממש לא הסטייל שלי, ללעשות דברים ככה מלוכלך.. החברים הציבו "קו אדום" להתנהגות שלה, עלי זה לא מקובל כי אני לא אשב ואחכה עד שהיא תעבור אותו... אבל כמו שאמרתי, כוחות לעוד התמודדות נגד מישהו, לעוד ריב, אין לי. אני סומכת עליהם שיטפלו בזה, ואין כמו פרופיל נמוך. אויר היא כבר מזמן, אבל אויר חונק כזה.. ובינתיים אין כלום שאני יכולה לעשות. אני מאמינה דשיבוא יום והיא כבר לא תהיה במקום שהיא עומדת. השאלה מתי, וכמה אני אפגע עד אז :| שוב, חפירה היסטרית.. סליחה...

למעלה