כיף להיזכר!

כיף להיזכר!

נכנסתי כעת לארכיון הפורום, ונזכרתי בתחילת הדרך, היום לאחר 4 חודשי חברות, אני יכולה להגיד בוודאות, אתם נותנים לי הרבה כח, ואני מרגישה שאני אפילו תורמת, וזה לא מעט, ממני, ליאת.

Diana M

New member
ליאת כמה טוב שאת איתנו ../images/Emo140.gif

מרגש לקרוא שכך את חשה לגבי הפורום ומצידי אני יכולה לומר כי את אכן תורמת רבות. אין זה דבר של מה בכך לקבל תמיד את זוית הראיה של אשה צעירה אשר עברה מסלול של חינוך מיוחד בעצמה. ישר כח על הפתיחות,גילוי הלב והאופטימיות הרבה שתמיד מלווה אותך.

לדיאנה!

תודה על תגותך המרגשת, אשמח לקרוא עוד תגובות בקשר להודעה זו, שנכתבה מתוך תחושותיי הכנות לגבי משפחת החינוך המיוחד בכלל, והפורום בפרט. אני שמחה לדעת שאת מעריכה את תרומתי לפורום, שעד היום חשבתי שהיא צנועה, אבל הסתבר לי שלא כך הדבר, וטוב שכך, כי חשוב לי לדעת שאני תורמת, ולא משנה באיזה תחום. ישנה סמליות מסויימת בתאריך ההודעה, כי היא נכתבה אתמול, ה-14.10.02, יום לפני ה-15 באוקטובר שמציין שנה וחודשיים לפרידה העצובה מהמלאכית שלי, והחממה. לגבי האופטימיות, אני מאוד משתדלת להישאר אופטימית למרות שלא פעם ישנן התפרצויות בכי, בשל הכאב הגדול על הפרידה, אבל אני ממשיכה לזכור באהבה ובגעגועים את התקופה המדהימה ההיא, ואת המלאכית. זהו בינתיים, ליאת.

נ ג ה 33

New member
אני רוצה לחזק את ידך, ליאת

ולאחל לך המון הצלחה בהמשך דרכך! שתמיד תהיינה לך סיבות להיות מאושרת, לחייך ולהיות בראש מורם. לך דיאנה, שמנהלת את הפורום ביד חזקה ובזרוע נטויה - יישר כוחך! זה מאוד מרומם לדעת שיש אוזן קשבת כאן בפורום, הן ע"י שיתוף פעולה בין החברים כאן והן בזכותך, בזכות תשומת הלב והיחס האישי שאת מעניקה.

לנגה 33 שלום!

תודה על כל מה שכתבת לי, אני מאחלת לך בדיוק את אותו הדבר. ולגבי דיאנה, אני מסכימה עם כל מילה. ועכשיו יש לי שאלה קטנה בשבילך, [את לא חייבת לענות], כמה זמן את חברה בפורום? ליאת.

Diana M

New member
ליאת ונגה יקרות, תודה ../images/Emo24.gif

על התגובות החמות.

למעלה