כיף לכם? (Amirainc בבארבי ת"א)
הופעה ראשונה בבארבי. הופעה ראשונה שההורים באו. הופעה אחרונה בארץ. שלהם. הופעה ראשונה שלי עם עמירם.
ליל שלישי. לאחר הכניסה לבארבי בVIP (תודה על הכרטיסים
), אחרי שאמירם שבר כוס בירה מעל ראשינו(והמלצרית העצבנית צרחה שהם הולכים לנקות את זה, כן בטח), והופעה שלמה הכוללת 2 שירים מאוד נחמדים של זמר ששכחתי את שמו, הלהקה (עמירם עיני, שי סדון, אלון טבורי, אסף ברק ואמלי בנט[סליחה אם טעתי בשם כלשהו]) עולה לבמה ומתחילה לנגן לקהל דליל מעט לצערי ולשמחתי, כי הם באמת מדהימים. נהנתי מאוד ממוזיקה חדשה ושונה ממה שאני רגילה, התאהבתי באמלי שכל כך מוכשרת בנגינה ובשירה, שחודרת עמוק ללב, גם עם השיר ג'לי פיש בסוף (שעד שהיא לא התחילה לשיר לא הבנתי מי זה ג'רי פיש חח) שהיה מצחיק עד דמעות, כמו המעברים בין השירים שמודים שוב ושוב שבאנו, במיוחד ההורים של עמירם, ודואגים שיהיה לנו כיף. מוזיקה אדירה! אז אם תהיו במקרה בלונדון בחודשים הקרובים, תנו קפיצה להופעה שלהם (למרות ששם בטח לא נדיבים כמו המנהלת פה
), ואם לא, חכו עד ספט'-אוק'.שווה לחכות! שוב, תודה על הכרטיסים! *מיספייס של Amiraminc*
הופעה ראשונה בבארבי. הופעה ראשונה שההורים באו. הופעה אחרונה בארץ. שלהם. הופעה ראשונה שלי עם עמירם.