כיף שיש עם מי להתייעץ- מספר שאלות

לולו133

New member
כיף שיש עם מי להתייעץ- מספר שאלות

היי בנות, קודם כל חייבת להגיד לכן שאתן תמיד פה מאוד עוזרות לי וכיף תמיד לדעת שאני לא לבד =)
שתי שאלות אליכן (מתוך כל כך הרבה שאלות לא פתורות שיש לי בראש),
הייתי במרפאה בשיבא אצל ד"ר סוריאנו וכעת אני פונה לחוות דעתו של פרופ' רבל בהדסה בירושלים.
רציתי לדעת האם מישהי מכירה או הייתה אצל פרופ' רבל ויכולה להגיד לי איך הוא?
שאלה נוספת , כיצד אתן מתמודדות עם העבודה? כיצד מקבלים זאת במקום העבודה שלכן? יש לי ימים שלמים שאני מנוטרלת לחלוטים מתפקוד, האם יש הכרה בביטוח לאומי לאנדו'?
אשמח לשמוע!

simba1231

New member
עונה חלקית

הייתי אצל רבל דווקא בהקשר של פוריות, אני ביקשתי אותו בגלל שראיתי שהוא מתעסק באנדו' אבל אני לא יודעת כמה הוא מתייחס שונה אפילו בהקשר של פוריות לנשים עם אנדו' כי בפועל טיפל בי באותו סבב רופא אחר. הוא עשה רושם נחמד, מקצועית מאוד קשה לי להגיד. מה שכן קצת העלה אצלי שאלות זה שהוא מתעסק גם באנדו' וגם בפוריות ואלו שני תחומים מאוד שונים. למה פנית אליו? כי הוא עובד במרכז אנדומטריוזיס של הדסה? בכל מקרה אם תוכלי לעדכן איך התרשמת ממנו אני (ומניחה שירושלמיות נוספות) אשמח.
לגבי עבודה, אצלי זאת היתה תקופה יחסית "תחומה", המצב הבריאותי שלי התדרדר די מהר ותוך כמה חודשים הבנו שצריך ללכת לניתוח. בגדול כשידעתי שזה הכיוון סיפרתי בעבודה ובעיקר היות והייתי לקראת ניתוח קיבלו את זה מאוד בהבנה. מודה שאחרי הניתוח זה נהיה יותר קל (מספר הימי מחלה שלי פשוט צנח מ-2 בחודש בגלל האנדו ל-0... לשמחתי). בכל מקרה לדעתי שווה להגיד את האמת שאת סובלת ממחלה כרונית לא פשוטה, נראה לי שקשה לתמרן כל הזמן עם הימי היעדרות, ברגע שמבינים את המצב אני חושבת שהעסק יותר פשוט...

לואי84

New member
היו עליו המלצות בפורום בעבר

את יכולה לכתוב את השם רבל במנוע החיפוש של הפורום (צד שמאל למעלה) ותקבלי הודעות של בנות שכתבו עליו.

בנוגע לעבודה, למזלי יש לי בוסית, תמיד נראה לי שיותר קל לדבר על זה עם נשים... והיא הייתה ממש בסדר.
המלצתי, פשוט לשתף ולספר את האמת כמו שהיא.
למזלי גם מאז שאני על גלולות ברצף ואח"כ ניתוח, ב"ה, נדירים יותר הזמנים שאני מושבתת מפעילות.

שיהיה בהצלחה

nsy1987

New member
הי

לא מכירה את רבל בהדסה, אולי בגלל שלא היו לי בעיות פוריות ב"ה. ולא ידעתי שיש עוד מומחה לאנדו' בהדסה חוץ מירון חמני. מענין.
לגבי העבודה, סיפרתי לבוסית שלי והיא עדכנה את הביג בוס. הם היו ממש מקסימים ואמפאתים. ובסה"כ. כל עוד אני משתדלת ככל יכולתי לתפקד כרגיל ולא להחסיר יותר ממה שאני ממש ממש חייבת (וזה כולל ימים שאני הולכת לעבודה עם 2 אדוויל כל 4 שעות ובקושי קמה מהכיסא) אז הם מבינים כשיש אילוצים. ואני חייבת להיעדר. כמו למשל ליום של טרום ניתוח או בדיקה שעושים אותה רק בבוקר.
לא נראה לי שיש הכרה בביטוח לאומי לאנדו', רק אם זה ממש פוגע בתפקוד חייך וגם זה לאחר מאבקים. תגלגלי בשרשורים כאן. היה שרשור על זה מתישהו.

shira259

New member
תשובה

היי אני נותחתי אצל סוריאנו בקלינקיה שלו והוא ממש רופא מעולה נותן אפשרות להתקשר אליו לכל שאלה ונותן תמיכה ועזרה
גם שהוא בין הרופאים היחידים שמכירים את הדבר הנוראי הזה
ולגבי ביטוח לאומי אני התייעצתי עם זכותי שעוזרים לקבל נכות מביטוח לאומי ואת יכולה לקבל מהם רק עם את עובדת חצי משרה והמצב באמת רע ויש החמרה ותופעות לוואי

למעלה