כיף של הופעה אתמול

כיף של הופעה אתמול

הייתי בהופעה אחת של השוטים בשיר היונה לפני שנה וקצת, היה די מעפן, הם לא שרו שירים מוכרים כמעט והכל היה שירי שלום. ההופעה לא הייתה בכלל מקפיצה ואם לא הייתי מכבד אותם הייתי עוזב באמצע לצ'אי. אתמול הם באו להופיע בכנס הענק של הצופים בפארק גולדה, הכנס שמסכם את מסעות חנוכה שבהם כל השכבות הבוגרות של כל התנועה בכל רחבי הארץ מגיעות לנגב לשלושה עד ארבעה ימים, בסופו של המסע כל האלפים מגיעים לפארק שליד דימונה לעצרת מטורפת! כך היה גם הפעם. בסוף העצרת הם עלו להופיע, כרגיל בטירוף שלהם. הפעם הם נתנו הופעה מצוינת, הקפיצו את הקהל ולא הצלחנו להפסיק לזוז. האלבום הראשון קיבל הפעם הרבה יותר מקום. סך הכל היו שמונה שירים.. הכרתי את רובם. זה בערך הפלייליסט: תשאירי לי פרח אין סופי ידיעה בבניין עוד איזה שיר או שניים שלא הכרתי אין אני עוד שיר אחד פנאן שסגר באופן מצוין את ההופעה! היה ענק, היה כנס ענק, היה מורל מטורף, היה טיול פצצה, גדוד לביא שמיניסטים אימפריה, שבט יונתן שולט, הנהגת ירושלים בטירוף!

קישיק

New member
איזה אכזבה משוטי הנבואה

בושה להופיע בכנס של הצופים זה ממש כאילו הם יופיעו בעצרת של הליכוד ... ששמעתי את זה שהם הופיעו שם התאכזבתי מהם מאוד...

ת מ י מ ה

New member
למה בושה?..

זה לא שלצופים יש עמדה פוליטית או משהו?. זה ממש לא בושה ואני לא מבינה את האכזבה...

מסכים

הצופים היא תנועה א-פוליטית. היא תנועה שהמטרה שלה היא לחנך את החניכים שלה לעשות את הבחירות שלהם בעצמם ומלמדת אותם את הכלים להצליח בכך. למסעות חנוכה יש משמעות מאוד גדולה, החיבור לנגב והרעיון של הפרחתו הם דברים שמאוד מחברים בינינו וגם מושכים אמנים שונים להופיע בעצרת הסיום של המסעות (בשנה שעברה, למשל, הופיע מוש בן ארי)

למעלה