כיפאק הי לי

כיפאק הי לי ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אז אחרי שנה שאני מבואסת מהגוף שלי ומאיך שהוא השתנה - ומאוד קשה לי לקבל את עצמי ככה אז השבוע עשיתי עם הגוף שלי שולם. ומה זה אומר:
קניתי מלא חולצות חדשות שמתאימות לגוף שלי היום ולא כמו שהוא היה פעם.
קניתי 4 חזיות לא כאלה רק ליופי כמו פעם אלה אמיתיות שמחזיקות את החזה.
שני זוגות מכנסיים לא נמוכות ולצערי גם לא מידה 36, אבל מתאימות לי עכשיו.
ולסיום גם קניתי שני זוגות נעליים, למרות שהרגליים לא השתנו תמיד כייף לקנות עוד נעליים. לא קניתי כלום לילדים (טוב נכנסתי לטיוס אר אס לקנות לאחיינים מתנות אז קניתי להם שני DVD לא נחשב נכון?) וגם לא ליוד. רק לי ולי ולי ולי. ואתמול כבר הלכתי זקופה עם החזה ארוז היטב ועגול והחולצה שמסתירה בטן והרגשתי על גג העולם....

דפנה מי

New member
תתחדשי-מגיעה לך../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

ואיזה חנויות "שדדת" ככה? (גם אני כבר מזמן לא קניתי לי.......
)

משוש30

New member
נשמע מצויין! כל הכבוד ../images/Emo45.gif

(ואני למרות כל העבודה העצמית דיאטה וכושר עדיין הולכת עם מכנסי הריון
)

ליילה

New member
כל הכבוד, איזה יופי לך

אני גם השלמתי עם המצב (לפחות באופן זמני) וקניתי שלושה זוגות מכנסיים שיעלו עלי... את המכנסיים של לפני ההריון ארזתי, ואני מקווה לחזור אליהם תוך כמה חודשים...

בלינקה

New member
תודה ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

בזכותך ארזתי את האיש ואת שחר, ויצאתי למסע קניות בכוחות מחודשים. יצאתי עם שתי גופיות, חולצה, ושתי חצאיות, שאני נראית בהן מצויין. ממש חוויה מתקנת. והכל בזכותך!

isidora

New member
איפה?!

קניתי ג'ינס אחד בספרינט ב 99 ש"ח. מידה 44 ויש לי בו די הרבה מקום
אני רוצה לחזור למידה 40!!! (מידה 36 הייתי בכיתה ג', אולי. מידה 38 הייתי בתיכון, ועברו מאז 10 שנים. אני מפרגנת לעצמי מידה 40 אבל יש לי עוד 8-10 ק"ג להוריד מתוך ה 22 ק"ג שהתיישבו עלי בהריון ועדיין אין לי כח להתחיל דיאטה (מאיה היום בת חודשיים
) אני לא רוצה להתלבש "מבוגר" מדי (אני רק בת 26...) ואני לא מוצאת חולצות שלא ירוששו אותי. פעם הייתי קונה ב FOX או ב TNT והיום רק החולצות של הבנים עולות עלי והן כמובן צפופות על הציצ (טוב, היית איתי כשניסיתי. אני כמעט לא הולכת עם החולצה הזאת...) פתרון? anyone?

בלינקה

New member
קניתי ב'women

אבל זה לא פוקס. זה קצת יותר "מבוגר" ממה שאני רגילה, אבל אני נראית בזה טוב, ואני יכולה ללכת עם זה לעבודה, וזה מה שהכי חשוב לי כרגע. ניסית להיכנס ללורד קיטש?

גורבי

New member
איזה כיף לך! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם משפחת גורבצ'וב יצאה לקניות אתמול, וחזרה עם שני זוגות מכנסיים חדשים לאבא, שלושה אוברולים חדשים לשחר, ומה לאמא? כמובן, כלום
אולי את מעבירה סדנאות בנושא "איך לקנות לעצמי בגדים ולהישאר בחיים"?

new mermaid

New member
כל הכבוד לך!!../images/Emo47.gifואני עם גורבי...

אני תמיד גוררת את החצי לקניות בכח ובסוף חוזרת הבייתה עם מלא דברים בשבילו ובשביל הילדים וכלום בשבילי
ועוד צריכה לשמוע אותו "מקטר" על כמה אני אוהבת קניות
היום קנינו לו שני זוגות נעליים (!), וסנדלים ושמלות לגדולה. ולי? כלום. אפילו סנדלים לא מצאתי, חולצות זה בכלל חלום. אל תצחקו עלי אבל פשוט עמדתי בקופה עם דמעות בעיניים
ספרי איפה מצאת את כל החולצות השוות האילו!

yaelia

New member
מעולה.

העיקר שחזר לך הכיף לקנות לעצמך. הלוואי שאני הייתי מגיעה להשלמה מצוינת כזאת.

orlyfu

New member
מגיע לך!!! תהני.

גם לי לא יזיק להעביר את עצמי מטאמורפוזה.

אז הנה הטיפים שלי:

או ככה זה עבד אצלי לפחות. לקחתי יום חופש. הלכתי לבד לבד בלי יוד בלי ילד או שנים, בלי אמא שלי או אחותי או שאר חברות שתמיד איכשהו בסופו של דבר הפוקוס עובר אליהם ושוב אני נשארת בלי כלום. ופשוט החלטתי שהפעם אני חושבת רק על עצמי ונכנסת לחנויות רק בשבילי. הלכתי ביום רביעי בבוקר ככה שהחנויות היו די ריקות ולמוכרות היה זמן בשבילי, והן עזרו לי להתלבט ולהחליט. אצלי זה עבד יופי. מקווה שתעשו את זה גם - זה שווה כל שקל. ודרך אגב למי שיש מבנה גוף קצת יותר בעייתי מ 90 60 90. וגם למי שיש גוף מושלם. יש חנות בפרדס חנה שנקראת "לוקאל ארט" או דולפין (הדולפין זה הסימן שלהם) היא מעצבת את הבגדים. הבגדים ממש ממש יפים והמוכרות שם ממש מתאמצות כדי למצוא משהו שמתאים לך (ואם משהו לא יפה עליך הם בהחלט אומרות) יש להם כל מיני חולצות ומכנסייפ שמסתירות את מה שצריך ומבליטות את מה שלא. אם אתן באזור שווה לגשת לשם. המחירים? קצת גבוהים אבל שאני רוצה משהו טוב אני הולכת לשם. טוב אני מקווה שזה לא נחשב פרסומות אלא יותר טיפ ומי שרוצה עוד פרטים זה כבר במסרים. שבת שלום לכולם. לבשתי חזיה חדשה, חולצה חדשה לכבוד הסנדלים החדשות גם מרחתי לק ואני מוכנה לצאת לבלות עם שתי חברות טובות שלא ראיתי המון זמן. מקווה שאני לא יהיה לי "האנג אובר" רציני מחר.

למעלה