כיפה אדומה - הסיפור האמיתי.

כיפה אדומה - הסיפור האמיתי.

טוב, אולי תדעו לענות לי - האם יצא DVD למופע של קיציס ופרידמן? בחיפוש ברשת לא מצאתי אבל אולי למישהו פה יש הערה/הארה? תודה.

Kido2222

New member
אולי תמצא את זה באינטרנט...

למרות שיש לי ספק מאוד מאוד גדול... אבל תכלס בדי וי די זה לא ייצא... בתקופה שהם הריצו את המופע אני לא חושב שחשבו להעביר מופעי סטנד אפ לדי וי די... האמת... שאני לא חושב שמישהו מהפורום חשב על זה עד עכשיו... הקיצר... אם אתה מוצא את זה באינטרנט אז ככה: 1. הפורום יישמח לדעת איפה. :) 2. זה כנראה גרסה שמישהו הקליט כשהוא היה שם... והיא לא גרסה משהו... עכשיו, אם אני טועה ובאמת יש את זה בדי וי די... אני אשמח אם הפורום ייעדכן... :) יובל... אולי אתה יודע איך להשיג? :) לילה טוב!

זהו, שלא מצאתי באינטרנט.

אני מכיר את האתרים הישראלים שמוכרים סרטים ולא מצאתי באף אחד מהם. (אם אני אמצע כמובן שאין בעיה לבוא לעדכן אותכם). שאלתי פה כי חשבתי אולי מישהו יודע על קיומו של DVD כזה. כמובן אני מתכוון לאחד מקורי שההפקה הכינה ולא משהו פירטי. אחרי הכל, כמעט לכל אומן/צמד אחר יש DVD של המופעים. (שלום אסייג, גרייניק ואלתרמן, אלי ומראינו, אסי וגורי וכו').

lishhhh

New member
זה טו גוד טו בי טרו

שיהיה את זה בדיוידי... אבל אתם יודעים שאפשר להפוך עכשיו קלטות וידאו לדיוידי? זה גדול... יש את זה במקום שמפתחים תמונות! [איך קראת לזה גל??] כן.. 5 עכשיו

greeneye

New member
צלמניה יא מעפנה!

וחוץ מזה, אפשר בכלל להקליט על דיוידי מראש, עם דיוידי שיש בו צורב! זה יותר מגניב! חבל שאי אפשר להפוך קלטת של מוזיקה לדיסק. הייתי מעבירה את כל הצפל"ש לפה.

Kido2222

New member
הכל תלויי... בעזרת כמה כלים...

בסוף אפשר לסדר שזה יהיה על המחשב... אני יודע שעם הנגן אמ פי 3 שלי אני יכול לחבר כבל למערכת שלך ולהעביר הכל אלי... ואז למחשב... לדוגמה...

F10J

New member
בעקרון

קחי טייפ/ווקמן/משהו כזה, חברי את היציאה שלו לכניסה של המיקרופון במחשב ובעזרת תוכנה נורמלית (לא רשמקול של ווינדווז) שתתקיני מראש תוכלי להקליט בכיף ובקלות ובעוד כמה דברים.

greeneye

New member
למה?

[אגב יש המון מה לשרוף פה! הכל עצים וירוק! תגידי לו ליהי!]

פIלי

New member
כי את גרה ברעות

בגלל זה. אז מה בקרוב יש הופעה של סאבלימינל אצלכם אני מבין הא?

greeneye

New member
חחחח מאיפה לך?

האמת שראיתי את זה היום בין הדואר זבל שמגיע, ודווקא העדפתי לקרוא את הצד השני של הפלייר, שבו היה כתוב על איזה מרתון סטנדאפ משו. יער, אתה כבר נוהג?

פIלי

New member
נוהג כמו חיה רעה

ואז אמא שלי אומרת לי "תאט תאט!" כי יש לי מלווה \:

greeneye

New member
אההה..

אז ת'לא נוסע לצילומים בכוחות עצמך..הא? בעצם כשיהיה הצילומים כבר יגמר המלווה, לא? אז תוכל להביא את מתן כל הזמן, לא?

פIלי

New member
טכנית, כן

אבל יש שתי בעיות - 1. היא תהיה עסוקה במבשרת עיר הקודש 2. ההורים שלה לא ירשו לה לסוע ברנו פשע שלי אני מניח

kfm

New member
פולי תיזהר מאוד אני יודעת עליך הכל

ואל תדאג שאני אהיה עסוקה במבשרת, כי אתה תהיה עסוק במועדון של גבעת יעריםP:

Yuvalenko

New member
אביעד, תודה על הביטחון שאתה נותן בי

אבל לצערי אין לי מושג אם זה בכלל קיים, סביר להניח שאין די וי די למופע, למרות שהמופע עצמו בזמנו היה להיט. לעומת זאת, דווקא יש לי הרגשה שאם נחפש מספיק נמצא קלטת וידאו של המופע באיזו חנות! (בדרך כלל לא מעבירים כל מה שבקלטות לדי וי די אם חושבים שזה לא משתלם למשל)

למעלה