כיפה

haya53

New member
כיפה

לבתיה ראיתי צילום שעשית שמיכה בכחול ולבן בדוגמת גלים ומעליה זוג נעליים והצגת אותה בפורום בתאריך 26 למרץ אשמח לקבל את התרשים שלה . אני צריכה דחוף דוגמה קלה לתינוק שצריך להיוולד עד 10 באפריל.

דניאל 116

New member
שמיכת גלים

צהריים טובים חיה, שמיכת הגלים שאת מחפשת נמצאת במאמרים, תכנסי ותגלגלי למטה, אני סורגת אותה כעת, קלי קלות. בהצלחה!

haya53

New member
שמיכת גלים

לא אני מתכוונת לשמיכת הגלים של בתיה שפורסמה בפורום ב-26 למרבצבעים של כחול לבן ועליה יש גם זוג נעליים יפהפיות.

haya53

New member
לדניאל

בדיוק לזו אני מתכוונת ומבקשת מידות מדוייקות בבקשה. קניתי חוט יסמין בצבעים האלה בדיוק.

דניאל 116

New member
שלום חיה'לה

מי אני שאלמד אותך, אני ממש לא מומחית, לא סרגתי כבר 20 שנה בערך, מנסה לחזור עכשיו לסריגה, בכל מקרה אם מצאת את ההוראות לדוגמה, המידות לשמיכת שאני סורגת הם 65ס"מ על 90ס"מ בערך. ואם לא מצאת תודיעי לי ואעביר לך את הדוגמה. בהצלחה וערב טוב

haya53

New member
שמיכה

היי שולי אני כבר התחלתי את השמיכה מצאתי סתם דוגמא מעניינת אבל כרגע קצת נדפקתי חטפתי דלקת עיניים ואני בעונש לפחות מספר ימים שאסור לי להתעסק בעבודות יד למיניהם כדי לא לאמץ את העיניים.

haya53

New member
לשולי

אין לי בעיה עם החוטים כי קניתי אותם עכשיו כך שאם אצטרך תוספת אז יש בחנות את החוט.

חיה כל הצרות נופלות עכשיו עליך

שמרי קצת אולי מישהו עשה לך עין רעה. מה זה מרגיז מבינה אותך רוצה ולא יכולה.

טובה ב

New member
האם התכוונת לדוגמת גלים

לשמיכה? אם כן, אני שולחת לך תרגום הוראות לעברית של גלים בקרושה + האתר המקורי שממנו תרגמתי+צילום עלוב ממצלמת הפלאפון שלי, של שמיכה בצבעי הקשת בכלל לא עלובה, שסרגתי לפי הדוגמה הזאת. השמיכה כבר לא אצלי, היא כבר בשימוש של תינוק חדש אחד חמוד.

b a t y a

New member
../images/Emo92.gif מצורפת דוגמאת הגלים כפי

שאני סרגתי. מצטערת על האיחור בתגובה.

למעלה