כיפוף כפיות יש פה מישהו שהצליח? ניסה? תוכלו לתת רמזים/הדרכה לאיך להתחיל ללמוד את הטריק ?
D DJ Shaked Nave New member 19/11/06 #1 כיפוף כפיות יש פה מישהו שהצליח? ניסה? תוכלו לתת רמזים/הדרכה לאיך להתחיל ללמוד את הטריק ?
ד דאוסאכסמכינה New member 19/11/06 #2 לא נוכל לחשוף כאן את השיטה או הטריק תוכל אבל לרכוש מכאן DVD שילמד אותך...
K KOBI121212 New member 21/11/06 #3 הכנסו בקשר לזה אני שמעתי איזה טריק שאיתו מכופפים.אני לא יודע אם מותר לי לפקסם אותו פה.בכל אופן לא נראה לי שזה הטריק המקורי.
הכנסו בקשר לזה אני שמעתי איזה טריק שאיתו מכופפים.אני לא יודע אם מותר לי לפקסם אותו פה.בכל אופן לא נראה לי שזה הטריק המקורי.
P phrizer New member 22/11/06 #5 למה אתה מתכוון באומרך "כיפוך כפיות" ? זה שמגרדים את הכפית והיא לאט לאט מתכופפת עד שהיא הופכת למאוד גמישה ובסוף היא נשברת?
למה אתה מתכוון באומרך "כיפוך כפיות" ? זה שמגרדים את הכפית והיא לאט לאט מתכופפת עד שהיא הופכת למאוד גמישה ובסוף היא נשברת?
G gilush New member 26/11/06 #7 אפשר לייצר כפיות שמורכבות ממתכות רכות כמו נחושת למשל שמספיק לנענע את הכפית והיא מתכופפת