כיפת הבולבול "הנעלמת"...

כיפת הבולבול "הנעלמת"...../images/Emo4.gif

לבני בן ה9 וחצי חודשיים יש בולבול שנבלע, אולי זה קצת מצחיק אבל יש עור שמכסה את הכיפה. בהתחלה העניין הלחיץ אותי מאוד שאולי לא עשו לו ברית כמו שצריך (אגב, את הברית עשה רופא כירורג), אבל כולם הרגיעו אותי שהילד שמנמנן (מה שהיה נכון לעבר) וברגע שהוא יגדל, יתחיל לזחול וללכת הכל יסתדר (השומנים ימסו ליד הבולבול ואז יראו את הכיפה (ציטוט מאחות טיפת חלב....) הילד התחיל לזחול ולהעמד, כבר ממש לא שמנמן- רחוק מזה, ועדין הכיפה נראיית רק אם מושכים את העור אחורנית או כאשר הוא עושה פיפי (בקשת) או לחילופין לעיתים בבוקר מיד כשהוא מתעורר... היום בטיפת חלב ראה אותו רופא הילדים , ואמר שלדעתו הכל בסדר והעיקר שהילד "משתין בקשת" לדבריו. אותי זה שוב מטריד. מההתחלה טענתי שזה ממש לא נראה לי וכבר ראיתי תינוקות אחרים בגילו יותר שמנים ממנו עם "בולבול נורמאלי". אני ממש לא מעונינת שהוא יהיה שונה ואפילו אם אין כאן בעיה בריאותית לא הייתי מעונינת שהוא "יסתובב" כך בעתיד ומאוד כועסת על אותו רופא שעשה את הברית. לפני שאני קובעת תור לאורולוג האם יש סיבה לדאגה?

פין חבוי?

שלום רב נכון הוא הדבר יש מצב של פין החבוי בתוך השומן שנמצא סביב לפין. וייתכן מצב של עודף עור העורלה אשר נשארה לאחר הברית מה שבאמת הייתי מציע לך כמו שהתכוונת לעשות לקחת לבדיקה אצל אורולוג ילדים ואם יש משהו לתקן כירוגית עכשיו הוא הזמן בהצלחה ד"ר יוסי בנימיני

למעלה