כיפת תאורה

yonchi

New member
כיפת תאורה../images/Emo35.gif

ביתי לעתיד אמור ליות עם פירמידת זכוכית חוץ מאיתנו ביטלו אותו מחשש נזילות האם זה מסכן

מאגר

New member
../images/Emo49.gifכיפת תאורה

אם הדבר נעשה בידים אמונות ונכון אין סיבה לחשש ההפך הוא הנכון זה דבר נהדר אתם יכולים להתיעץ עם פלרם היא חברה שמיצרת את זה וגם נותנת פיתרונות מוצלחים מאוד בנושא זה

קודם כל הפרטים - אחר כך הביצוע

היי יונכי יש משהו בחששם של המבטלים. אולם אם הפרטים של ההתחברות לגג כמו גם האופןבו נחבק החלק השקוף. הם חשובים מאוד!!!! לצערי אדריכלים רבים אינם יודעים כיצד לתכננן פרטים ומשאירים זאת לקבלנים. הקבלנים לעומתם מעוניינים בבניה מהירה וזולה... בשלב השני, אם הפרט תוכנן נכון ובקפידה, יש לבצע לפי התכניות ולהקפיד הן על איטום החיבורים והיציאה מהגג והן על הגומיות והחיבורים בין חלקי הפירמידה. פלרם עוסקת במוצרים פולימריים, אם אינני טועה, ולא בחלונות לכשעצמם... אני הייתי דווקא פונה ךאיש אלומיניום מקצועי, ואפילו לחברת קליל עצמה. כאמור פרט החיבור בין הגג לחלק השקוף הוא הקריטי!!! ממה עשויה הפירמידה? זכוכית? פוליגל? פרספקס? האם את מודעת שרעש הגשם יכול להיות מרעיש? האם יש פתרונות ניקוי? אם לא אני ממליצה על חומר אטום או עם דוגמאות, כדי להגדיל את אינטרוולי הניקוי הדרושים. ולסיכום. יש סיבה לדאגה ביחוד אם מדובר בקבלן-יזם שתכננן כך מספר יחידות. תנסי להשיג את פרטי התכנון המדוייקים מתכניות העבודה ועם זה פני לבעלי מקצוע ליעוץ. וכל זאת, לפני תחילת ביצוע!!!!! בהצלחה סיגל

BOLDER

New member
חברת פלרם

הינה חברה המיצרת פולימרים. הי אנמצאת ברמת יוחנן ליד הקריות ומוצריה אינם מותאמים לכיפות זכוכית עקב רעש הגשם בדיוק כפי שסיגל אמרה. אך נשמח יונכי אם תשתפי אותנו במפרט אם יש ונראה איך נוכל לעזור לך להגיע לפרט בניה איכותי בהצלחה קובי

yonchi

New member
../images/Emo51.gif

כמה שהפורום וסיגל וקובי עזרים אני השנה בחול וחמי ר ץ עבורינו מוקדם כל שאוכל אשלח המיפרט שוב

אני זקוקה לשרטוט הפרט!!!

היי יונכי כדי לבחון מה עתיד חדירת המים אני זקוקה לראות את פרט החיבור בין הגג (שטוח?) ובין הזכוכית, כמו גם את אלמנטי האיטום. זה לא נמצא במפרט שלך , מן הסתם, ויש צורך לבקש זאת מהקבלן! הפרט נמצא במה שנקרא - תכניות עבודה. אם תרצי תוכלי לסרוק ולשלוח או לפקסס לי. ואבחן את התכנון. פרט החיבור הוא קריטי לנזילה או לא. ופרטי האיטום גם חשובים, אולם פרט לא נכון , לא יעזרו שום איטומים!!!! בהצלחה

BOLDER

New member
יונכי../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת? היתחילו לבנות ואין תכניות או שעדיין הכל רק בכללי כלומר ללא תכניות עבודה רק מתארי חזיתות ואיזומטריה של הבית לצרכי מכירה? האם לא התחילו עדיין לבנות?

yonchi

New member
יש תוכנית כללית שעברה אישור בוועדה

But there is no constructor or working plans, yet. I believe the project architect is working on working plans for costrutors bid. But as Sigal mentioned, this probably will not be covered by these plans and we´ll have to see the constructors proposal. Anyhow, I´ll speak with the project architect and find what in his mind. I´ll let the forum know as soon as I´ll get it. Thanks

למעלה