כיץ, חופש, כיף
???

בונוסית

New member
כיץ, חופש, כיף../images/Emo42.gif???

הקיץ החם פו והחופש של הילדים איתו.... (=אין פרטיות= כמעט ולא נכנסים לפורום, איתכם הסליחה) בבקשה תרמו רעיונות לבילויים משותפים ודרכים להתחמק מסיר הלחץ.....

בונוסית

New member
האם כולם פו ברוגז?

אז לא ההיתי כמה ימים בגלל שהייתי עסוקה. אז מה? רק שתדאו שכולכם מאוד חשובים לי ואני המשכתי להתענין ולקרוא כול מה שכותבים כאן רק לא הגבתי

*יערית

New member
ממש לא../images/Emo24.gif

רעיונות לחופש כרגע לא עולות לי כי הילדים מועסקים בקייטנות, אבל תמיד ניתן לעשות דברים בבית כמו עבודות יצירה,משחקים, טיולים,סירטי הקולנוע משגעים הקיץ לילדים/מבוגרים משחקי מים.... ואף אחד פה לא ברוגז...שזה יהייה ברור מראש

*יערית

New member
ואני....

מתוקה רגע לפני יציאה למשמרת שנייה לפני משמרת שלישית
מאוחרת... אשמח לקבל זאת בערב...לשמור על פלטת חימום{מעוף לא מתערבת בקפה של בז'יזינייה} אצלי.....מ צ ו י י ן!
ורק לקוות שלא ישתנה

עין 3

New member
אף אחד לא ברוגז...

חמודה, השאלה שלך כל כך כללית, שמה שאני הרגשתי זה - מה היא רוצה? יכול להיות שכולם הרגישו ככה. לאיזה גילאים? מה לעשות בבית? מה לעשות בחוץ? סופשבוע? עם המשפחה המורחבת? פעילות שעולה כסף? פעילות שלא עולה כסף? איזה קלטות וידאו כדאי להשאיל? תשאלי יותר ספציפית ואני בטוחה שתקבלי המון רעיונות.

עלמה 3

New member
חס וחסה אומרת יערית ../images/Emo24.gif

אפשרי בשעה:16:00 ללכת לים , לבנות ארמונות בחול, לראות את השקיעה, לרחוץ בים, זהירות מהמדוזות העוקצניות.... בבוקר... יצירה - בישול לילדים, אפיה, יצירה ניקיון.... לשחק המלך והמלצרים- שאת המלכה וכולם צריכים להיות המלצרים, לפנק את אמא בונוסית.. לתת לנוח , עיסוי לכפות הרגליים, ללטף את ראשך ולנשק אותך מלאנים מלאנים על מה שאת - אמא בונוסית. יפה

oehhe

New member
יש לי יש לי יש לי רעיון לבילוי קיץ

כל יום בארבע וחצי (למעט שבת וראשון)לפתוח את http://www.nasdaq.com ולראות מה חדש, איך מתקדם העולם. ברגע שיגיע מעל 2000 נקודות, מיד לצלצל אלי. oehhe חכמולוג

למעלה