כיצד אוכל לשפר את יכולת הרכיבה שלי?

Shlomi TC

New member
כיצד אוכל לשפר את יכולת הרכיבה שלי?

אני נוסע ברמה די בסיסית על הקטנוע שלי אבל אני רוצה לדעת לשלוט בו יותר טוב מכמה סיבות: 1-כדי לדעת להנצל במצבי חירום. 2-כדי להכיר את המגבלות שלי ושל הקטנוע שלי. 3-כדי לדעת להנות מהרכיבה ולא רק לרכוב. אז הבנתי שהדרך הכי טובה היא באימוני מגרש, מה אני יכול לעשות שם? על מה אני צריך לעבוד? מה צריך לעשות? עזרה בבקשה. תודה, שלומי

TheReverend

New member
אימוני מגרש..

אימוני המגרש שאנחנו עושים הם תרגול החומר הנלמד בקורס אופנוען מאומן של המרכז לרכיבה מתקדמת. יש למרכז גם קורס מיוחד לקטנוענים. נכון, אנחנו מספיק מנוסים בשביל להעביר חלק מהדברים בצורה סבירה(אנחנו = החבר'ה שבד"כ מארגנים את האימונים האילו) אנחנו אפילו לא מתקרבים לרמה של המדריכים של המרכז לרכיבה מתקדמת (מצטער TYGGER
). אנחנו לא מתיימרים להיות מדריכים ואין ספק שמה שהם יעבירו לך בקורס עולה עשרות מונים על מה שאנחנו נוכל להעביר לך ובטח ובטח על הוראות שתקבל בכתב פה בפורום. אני אחזור ויאמר: אימוני מגרש לא באים להחליף את הקורסים לרכיבה מתקדמת. תפקידם לרענן את היידע שנרכש בקורסים פרטים נוספים על הקורס תוכל למצוא בכתובת: www.ofnoan.co.il

Shlomi TC

New member
לא עוזר לי

לא ענית לי בכלל על התשובה, אל תעשה פרסומת כי זה לא מה שאני צריך. נכון, הקורס הוא שבעצם מלמד אותי אבל אני ביקשתי לגבי לימוד עצמי ולימוד טכניקות רכיבה בעצמי. חוץ מזה שאין לי את הכסף, הזמן או היכולת ללכת לקורס לכן אני ארד ממנו בכל מקרה.

אהוד א1

New member
אני יכול ללמד אותך שחייה בהתכתבות..

גם אני, כמו הכומר,לא עונה על השאלה שלך.ולמה?כי אתה נעול על תשובה משלך ולא מקשיב למה שכותבים לך אנשים שרוצים לעזור. אמרת בעצמך "נכון,הקורס הוא זה שמלמד אותי" אבל אתה ממשיך ומבקש "לימוד עצמי".סבבה.קח את האופנוע וצא לכביש.זה לימוד עצמי.אם תשרוד תחזור לספר לנו. "אין לך את הכסף"-תברר כמה עולה סט פלסטיקים חדש לקטנוע שלך ותעשה לבד חישוב כדאיות. "הזמן"-תעשה כאן בפורום כמה זמן לוקח שיקום לרגל שבורה. "יכולת"-אין לא יכול יש לא רוצה.אמרו לי את זה בטירונות.כשתגיע לשם (לטירונות) כבר תראה. קיבלת תשובות.תעשה איתם מה שתרצה.שיהיה בהצלחה ושנה טובה.

Shlomi TC

New member
דיי יא פורום של מתחכמים

מה הבעיה בלתת טיפים ועצות איך כן ללמוד. ונראה אותך מגיע מירושלים לקורס הזה. ובקשר לרגל שבורה, אם היו נותנים לי פה תשובות ענייניות ללימוד עצמי הייתי יודע ממה להמנע בלימוד שלי ובכך להפחית את הסיכונים לשבירת רגל ומהשיקום.

TheReverend

New member
אתה יודע מה?

אני הגעתי מחיפה לקורס הזה
כמו שקיבלת בתגובה הקודמת, מה אתה מצפה לשמוע פה? ללמד "היגוי הפוך" בכתיבה זה בדיוק כמו ללמד שחיה בהתכתבות. רוצה לנסות לבד? קבל: היגוי הפוך זה כשאתה מפנה את הכידון שמאלה והקטנוע פונה ימינה. יאללה למדת משהו חדש לך תנסה לתרגל אותו לבד במגרש. אנחנו נחכה שתדווח לנו על כמה הצלחת

Shlomi TC

New member
תתפלא אבל

היגוי הפוך למדתי בכתיבה, לא למדתי מאף אחד, רק מניסיון, כל פעם שאני רואה פנייה שאפשר לנסות, אני מנסה. איך זה כתשובה? ויופי שהגעת מחיפה לקורס הזה, כל הכבוד לך, אבל מה איתנו ה 50סמ"קניקים שבקושי בני 16.5 ושמסיימים ללמוד כל יום ב 16:30 ומתחילים ב 07:45?

כRובי

New member
פשש..ים של דמעות ב-2 עיניי..

כואב, כואב הלב.. מ-07:45 עד 16:30 ?? מה אתה אומר.. ?? רחמים.. בכל מקרה, לוקחים יום חופש בשביל קורס אופנוען מאומן.

gesus

New member
שלומי כנס לכאן../images/Emo54.gif

אם אתה ממש רוצה לעשות אופנוען מאומן אני מארגן לך פתק "מרופא" בשביל להגיע לעשות אופנוען מאומן,הולך? חוץ מזה יא חנון,מי לומד היום 8 שעות ביום?!?

Shlomi TC

New member
השאלה היא אם הם פתוחים בחגים?

ועוד תהייה, אני צריך להגיע עם הקטנוע שלי, נכון? אם כן, איך אגיע עם הטייפון 50 שלי? תוך 25 דקות הוא ייתעלף.

Shlomi TC

New member
מקפיץ

יש תשובה?!? אגב, מה לגבי ימי שישי, שלחתי מייל לגידי אבל הוא לא ענה לי (כבר יומיים).

תעלקות כבדה על שירשור!

חשוב שתהנו לי, דודה שלי בת 30 התלהבה מהרעיון שהוצאתי רישיון לאופנוע ראיתם מהלתנגד עכשיו היא מתלהבת, היא עברה השבוע טסט ועכשיו רוצהלקנות אופנוע אבל אני כל הזמן דאגתי שהיא תסתדר כי זה כאילו בגללי...חכו זה קשור לשירשור...אז הסברתי לה על הטסט והכל אחרי שהיא עברה ועכשיו רוצה לקנות אופנוע אני לא רוצה שהיא באמת כל יום טיפול ממנו או תחליק אז אם אני ישלח אותה לאימוני מגרש שם הם יוציאו אותה באמת מאומנת ומבינה את הסכנות? כי אין לה מושג למה מסוכן גלגלים קטנים או למה אסור לבלום עם שני ברקסים במכה...וכו'.. בקיצור...אימוני מגרש יעזרו? כמה כסף בערך היא תצטרך להוציא?

תקראו גם את זה...

אוקיי נכנסתי לאתר של "אופנוען"... ראיתי שהמחיר לקורס אחד הוא 750 ש"ח.. היא תיסע נסיעות קצרות מאוד השאלה אם זה משתלמם..אז כמה זמן זה קורס כי אם זה שעתיים זה בטח לא משהו, מישהו יודע כמה זמן הקורס הראשון והאם הוא באמת משפר אותך יותר ויעזור לך משמעותית לדעת מה לעשות במצבי סכנה הוא שרק הניסיון יעזור וזה קצת יועיל לך...

tygger

New member
כן זה משתלם. ומאוד.

אין מה להרחיב פה. כמה שווים החיים שלך/שלה?

aeroxman

New member
לא רוצה להעליב אותך אבל...

אולי כדאי שתכנס יותר פעמים לשיעורי לשון... צרב לי בעין לקרוא את מה שאתה כותב בצורה שאתה כותב.

למעלה