כיצד אנחנו יכולים לדעת

blonda3

New member
איזה שרשור....../images/Emo12.gif

קראתי חלק לא היה לי כח לקרוא הכל אבל בהחלט מעניין..... למרות ניבולי הפה.

פרי../images/Emo20.gif

אין כל רע בגבר שכועס על כך שנגנב ממנו זרע. אני מאמינה שיש נשים שעושות הכול כדי להחזיק בגבר, ולמרות שהזרע שלו מגיע לביצית שלה, לא לבד... אלא בעזרתו, עדיין, הדרך להשיגו היא מניפולטיבית ולא תקינה. אני מתעבת כל סוג של אובססייה ומניפולציה. אם יש משהו שאני שונאת ובורחת ממנו הרחק ככל יכולתי, זה מאנשים כאלה שיש בהם את שתי התכונות המתועבות האלה. לכן, הגבר הראשון שהבאת את הדוגמה שלו, שחברתו כביכול גנבה ממנו זרע, בעיניי אין כל רע בעמדתו. הוא במצוקה אמיתית בפרט שהוא עמד להיפרד ממנו עוד לפני שהיא הצהירה שהיא בהיריון. לא קראתי לעומק את שתי התגובות האחרונות שהגבת, אבל לשאלתך, איך אנחנו יודעים שאין ב"אמתחתינו" גבר מהסוג הזה, הרי שזה עניין של בגרות ואינטסינקטים, כימייה ואהבה. אלה הם ארבעת הפרמטרים החשובים ביותר שיכולים לחזק קשר תומך ונפלא בין שני בני זוג, וזה משהו שאו שיש אותו או שאין אותו. בהצלחה,

rolan

New member
זהו....

שיש הבדל בין שני המסרים... את הראשון איך שהוא הבנתי, למרות הסתייגותי מעניין המלחמה על גבו של הילד. השני, שהציג את עצמו בשם שאני כ"כ מתעבת (אולי זה הוסיף לרושם), כתב בצורה בוטה דברים נוראיים, שמזכירים לי נשכחות. לכן, קשה היה לי להגיב רק רציתי להוסיף שיש גברים שהם חסרי בטחון ומזה נובע גם חוסר הכבוד שלהם.... ולא יספתי....

עלמה 3

New member
יעלי, כתבת יפה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הגדרת את זה נהדר ונפלא. ולך פרי יקרה, קחי מדבריה של יעלי, דבריה מדברים בעד עצמם.

למעלה