כיצד אני שולח שיר לרדיו,

Drumers

New member
כיצד אני שולח שיר לרדיו,

שלום חברים! ישנה זמרת בשם דניאל קריאף שהשתתפה יחד עם הלהקה שלה בגמר תחרות אורבן מוטומיוזיק. נכנסו לאולפן והקלטנו את השיר. רצינו לשלוח את השיר לרדיו, כיצד נוכל? השיר נמצא כאן להורדה: http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=379998&sid=128 מחכה לתשובה מור

אתם צריכים

לשים אותו בדיסק ואז להעביר אותו לתקליטיה לכתובת ששם...שחכתי אותה..
תשאל את הדר מרקס במסר

limors2

Active member
או שאפשר להתקשר אליהם ולבקש../images/Emo54.gif

את הכתובת של התקליטיה. בהצלחה!

דייג2

New member
אני ממליץ לך לשלוח את זה לנתן זהבי

לרדיו 103 אף אם הוא ישדר את זה הרבה יוצרים חדשים ולא מוכרים שולחים לו שירים שהוא משמיע. כתובת הרדיו זה תפוצות ישראל 13 גבעתיים. מקווה שעזרתי לך כי עד שהשיר יכנס לפלייליסט של התחנה הזאת גלגל"צ שחוזרת על השירים שלה שממומנים מכספי משלם המיסים השקם וערב אתה תהיה בן 80.

דייג2

New member
אגב בתגובה לאלה שזכו בפרס זה גם לפה

מאיםה יש להם כסף לפרסים? הם נותנים הרבה כרטיסים לסרטים/מופעים/דיסקים מאיפה להם המימון של זה? מאלה שאין להם מהמסכנים שבקושי גומרים את החודש וחייבים לשלם בין היתר לקיום התחנה הלא מוצדקת הזאת בנסיבות האלה. ושוב אציין שאני לא נגד התחנה אני נגד אופן התקיימותה. שוב שיתחילו לקיים את התחנה מקצת פרסומות ולא מכספי הציבור!.

StimpyX

New member
איך אני שונא את אלה שיוצאים נגד

לא נאה לך, אל תאזין לגלגלצ! מה זה אכפת לך מאיזה כסף ומאיזה מיסים זה מגיע, זה מגיע וזהו! אתה מוזמן לא לפתוח רדיו, או לשמוע 99 אסקייפ, תחנה הרבה יותר איכותית, כאילו נכנסת לאמצע של מסיבה בכל רגע נתון. כאילו אם תגיד שזה ממסכנים שלא גומרים את החודש אז מחר כבר יסגרו את גלגלצ, חבל על האנרגיה שאתה מוציא.

RJlake

New member
../images/Emo45.gif מה זו החדירה הזו לכיס שלהם?

יש תחנה עם מוזיקה טובה אז תקשיב ואל תחפש איפה להתחכם בשביל לצאת צדיק ואין צורך לחפור עם הנושא הזה בכל הודעה שנייה בפורום

StimpyX

New member
ואגב, בקשר לפרסומות

אחת הסיבות שאני אישית מאזין לגלגלצ, היא בגלל שיש פרסומות פעם בחצי שעה ולא כל שני שירים כמו בתחנות רדיו אחרות. יש פרסומות כל חצי שעה בערך, ודקה שתיים לפני החדשות. ככה עושים רדיו, וככה שמים את המוזיקה במרכז, ולא את הפרסומות ואת המימון. חוץ מזה, כמו שמישהו פה כבר אמר, אין, פשוט אין! אלטרנטיבה אחרת לגלגלצ.

למעלה