כיצד אתם מתנהגים?

thecrater

New member
כיצד אתם מתנהגים?

אתם משחקים עם חברים פוקר בערב פוקר כלשהו קבוע או מזדמן, ולאחר אחת מהידיים שהפסדתם גיליתם שזה קרה כתוצאה ממהלך טיפשי של היריב, שפשוט היה "לאקי" באותה יד. כיצד תגיבו/ איך מגיבים אצלכם בחבר'ה? צועקים? מתבאסים ושומרים בלב?

Shaycus

New member
חלק מהמשחק ותלוי בסיטואציה

נניח שאני עושה רייז של 4 פעמים הבליינד הגדול ומישהו בסמול בליינד משווה אותי עם 2 7 אוף סוט ולוקח בפול האוס על הפלופ (וזה קרה לי) אז אני מתעצבן אבל שאני עם זוג אסים ומישהו משווה לי רייז בעמדה טובה עם סוטד קונקטורס ומקבל לאקי ריבר אז מה אפשר לעשות..? אני מתבאס אבל לא אומר לו כלום

LamLamos

New member
כולם צועקים ביחד

"איכסססססססססססססססססססססססססס" ואז זה שהפסיד מתלונן כל הערב "איך הוא משווה בלי כלום"

AdAmD1

New member
במצבים האלה

בדרך כלל מעניין אותי מה עבר לו בראש, פשוט מאוד מה הוא חשב באותו רגע שהוא עשה העלאה\השוואה טיפשית. בסופו של דבר צריך ללמוד גם לנצל את זה. אם זאת היתה באמת יד גדולה וזה היה חבר אני גם יסביר לו שהוא עשה טעות ושלא אמורים לשחק ככה. כמובן שבפארטיות זה סיפור אחר, מתעצבנים בשקט אבל האחוזים לטובתך.

thecrater

New member
לנסות ללמוד

אני מסכים איתך. הרעיון הוא ללמוד מה עבר ליריב שלך בראש כדי לנצל את זה בעתיד. אני חושב שגם צריך לשמור על אווירה חיובית למרות ההרגשה המעיקה בפנים.

למעלה